Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки и предпазители /гардове/ за кормилото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: продуктови тестове ч

Вярно е разменил съм ги, признавам си. Видях го преди малко.

Вече ги тествах на здравина, мотора падна на асвалт заедно с мен и болта откъсна резбата. Значи това е доста некачествен продукт и се иска много, много преработка и доработка, за да стене както трябва (т.е. железата са изклю4ително криви).

Иначе може да си ги вземете от мото магазина на Кирил и Методи успоредната на Симеон в София.

И една мъдрост от мен: "Икономията винаги води до преразход"

Коментар

До: продуктови тестове ч

Първоначално публикуван от mantus Преглед на мнение
      Вярно е разменил съм ги, признавам си. Видях го преди малко.

Вече ги тествах на здравина, мотора падна на асвалт заедно с мен и болта откъсна резбата. Значи това е доста некачествен продукт и се иска много, много преработка и доработка, за да стене както трябва (т.е. железата са изклю4ително криви).

Иначе може да си ги вземете от мото магазина на Кирил и Методи успоредната на Симеон в София.

И една мъдрост от мен: "Икономията винаги води до преразход"
      така е по добре +1
      crf450 supermoto

Коментар

До: продуктови тестове

И аз имам абсолютно същия комплект като на mantus .Само, че в моя комплект липсваха други части.Вчера направих при стругар каквото трябваше и тези дни ще ги монтирам окончателно.
        Изключително криви железа.Монтирано на кормилото лявото "желязо" стърчи ужасно в ляво(дясното не съм го монтирал да видя как седи).Трябва си игра малко с чука.Но като за цената си от 65лв ако не са лъжа (купих ги преди 3-4 месеца, но все не ми оставаше време да ги монтирам) мисля, че ... стават.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Абе не съм много сигурен колко струват верните (марковите) предпазители, но ръцете цена нямат... Та след едно трънче в средния (баси мястото) пръст на лявата ръка... По скоро ще си взема такъв!

Коментар

Но като за цената си от 65лв
            ..тази цена не е много ниска
            едни обикновенни -тъск от роки маунтин само шините със държачите излизат толкова..и като не ти се доплаща и за пластмасата -можеш с малко творчество да си изрежеш нещо доста прилично..има оставени и резби къде да го хванеш..и няма да се счупят..пробвано е..аз по едно време карах с такива

Коментар

изрових снимки на въпросните тъск от темата за кдх 220 :

..за парите които се споменаха могат да се вземат ..без пластмасите по тях-само шините и захващането...на снимките са със всички екстри ..и излизат ..горе долу малко над 120лв

..в магазина на ктм пък се продават доста сполучливи оригинални хард партс предпазители които са само от пластмаса но са доста добри..

лечно аз карам от много време с ацербис рали 2..които са само от пластмаса но са изключително здрави-ползвам ги вече...а бе от 2003 та година до сега...само ги прехвърлям от мотор на мотор..и още са що годе здрави ..

Коментар

Добре де тва е моя мотор, ама къде са ми предпазителите?!?
                Иво Георгиев
                Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                  изрових снимки на въпросните тъск
                  Митков гледам снимките на КДХса дето си сложил тук и веднага ми изникна един въпрос.
                  Така както си извъртял кормилото, т.е. бутнал си го доста напред, удобно ли ти е да караш? Не ти ли натоварва повече ръцете от колкото, ако е изтеглено малко по-назад?

Коментар

Това е висок Рентал, ама наистина висок и в това си положение е по-удобно
                    Иво Георгиев
                    Gworkshop

Коментар

А какво е предимството му като е толкова висок.По байра нагоре си мисля (а и от опита ми с колоезденето ми е това) че с по-ниско кормило е по-лесно.Но по нанадолнища е по-удобно с високо.Знам, че донякаде си е и строго индивидуално и зависи и от височината и на предницата, ама това кормило ...
                      Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
                        Добре де тва е моя мотор, ама къде са ми предпазителите?!?
                        Цитат на Митков:
                        " ...ползвам ги вече...а бе от 2003 та година до сега...само ги прехвърлям от мотор на мотор..и още са що годе здрави"

Видя ли сега къде са ти предпазителите

И на мене ми направи впечатление, че кормилото е доста вирнато, но ще се въздържа от какъвто и да било коментар, тъй като не разбирам от тея работи (пък как бих искал ...) Но може би пък за каране прав така е много по-удобно ... (мое мнение)
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                          Цитат на Митков:
                          " ...ползвам ги вече...а бе от 2003 та година до сега...само ги прехвърлям от мотор на мотор..и още са що годе здрави"

Видя ли сега къде са ти предпазителите

И на мене ми направи впечатление, че кормилото е доста вирнато, но ще се въздържа от какъвто и да било коментар, тъй като не разбирам от тея работи (пък как бих искал ...) Но може би пък за каране прав така е много по-удобно ... (мое мнение)
                          Дръж си на мнението до последно, друг отговор няма

Коментар

В къщи на прословутото Kawasaki KL250A на баща ми ейтака го вирнах малко повечко кормилото - хем да е удобно за каране седнал, хем да е и за прав, защото преди като станех прав и кормилото беше много назад, та имаше голяма вероятно да се метна пред мотора някъде - сега е значително по-добре, но пък баща ми мрънка, че на него не му било удобно, защото той пък бил по-нисък от мене
                            Hristo Draganov

Коментар

Аз като го сложа така и при агресивно каране съчетано с резки ускорение и спиране хич не ми е удобно, особено спирането и завойте. Единствено само когато си прав, но до там и се изчерпва предимството му. Поне при мен е така де...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                                Аз като го сложа така и при агресивно каране съчетано с резки ускорение и спиране хич не ми е удобно, особено спирането и завойте. Единствено само когато си прав, но до там и се изчерпва предимството му. Поне при мен е така де...
                                Е, явно трябва да се търси "златната среда" на положението на кормилото
                                Hristo Draganov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X