Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aprilia Pegaso 650 - чукане в двигателя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Aprilia Pegaso 650 - чукане в двигателя

Здрасти колега, аз имах същия проблем. Отваря се нормално, няма нищо капсуловано или залепено. Аз лично видях зор, да го стегна по нормален начин и го побългарих с парче вътрешна гума от колело Сега си ми седи идеално и не се опитва да се разхлабва ( повече от година ), само ми стана малко по стегнато ключето за мигачите.

Коментар

Здравеите на всички.Извинявам се ,че пиша в чужда тема, но това е единствената богата на информация.Та на въпроса,демонтирах бендикса и днес аха да поръчвам в дарукар обаче като поисках за бмв ф650 отсреща ми отвърнаха, че имали за бмв вф650 а пък аз такова не намерих моделите са/C,F,G,HP,K,R,S/.Даите мнения по въпроса,че ако са еднакви да поръчвам.

Коментар

Първоначално публикуван от marea-ta Преглед на мнение
        Здравеите на всички.Извинявам се ,че пиша в чужда тема, но това е единствената богата на информация.Та на въпроса,демонтирах бендикса и днес аха да поръчвам в дарукар обаче като поисках за бмв ф650 отсреща ми отвърнаха, че имали за бмв вф650 а пък аз такова не намерих моделите са/C,F,G,HP,K,R,S/.Даите мнения по въпроса,че ако са еднакви да поръчвам.
        Ето тук сме дискутирали въпроса: http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=21347&page=5

Не си написал, коя година ти е Пегасото, предполагам е карбураторно, ако е такова номера на часта по БМВ е 12112343296, даваш им го този номер и всичко ще е ясно! Ако си с инжекционния двигател номера на чарка е друг- пиши, ще ти го извадя и него.
        Hyundai Terracan 3.5 V6 4WD
        Suzuki SV 1000S, BMW F650, Kawasaki KLR 600, Yamaha YZF 750R

Коментар

99г. е пегасото бендикс поръчах и днес беше при мен сглобен с готов за затваряне капак и хоп пак греда, не знам кои ме караше да отдела магнита от маховика дето е бендикса и сега се чудя в какво положение да ги зацепя.Имам все пак някакви предположения но днес няма да бързам да слагам гарнитура и капак.

Коментар

От какъв зор си ги отделял? Разбирам да си сменял фланеца...Както и да е, да кажа, че трябва на всички болтове да се сложи осигурител на резба при монтажа задължително, по каталог я дават Loctite 648. Също и между фланеца и маховика (контактните повърхности м/у тях). Болтчетата се затягат на 10Nm. Горното се отнася освен за 8-те болтчета на фланеца, така също и за 4-те гайки на капака на еднопосочния лагер! Еднопосочния лагер се намазва обилно с масло преди монтажа, също и бронзовата лагерна втулка на голямото зъбно колело.
            Зацепването: канала на шпонката сочи средата на пластината, която е на ротора (маховика), служеща за определяне момента на подаване на искра.
            P.S. Мисля, че на Априлиите, когато еднопосочния лагер е от БМВ трябваше да се обърнат буренцата наобратно.
            Последно редактирано от Don Vito; 11-05-13, 13:58.

Коментар

благодаря много за помоща

Коментар

Колеги, помагайте. Някой знае ли какви са лагерите на вилката на '95-'96 модела или да може да потвърди, че са същите като на '97+. (Google it съвета не проработи в случая )
                Благодаря предварително.

Коментар

Здравеите колеги, след ремонта на бендикса и смяна на свещ по мое желание си направих и скотоилер сега съм замислил и куфари обаче за целта ми трябва и рамка за закачането им.Та можели някои да ми даде размери на стоиката за куфари за пегасо 650 99г.

Коментар

Аз мога да ти дам направо стойките
                    Suzuki GSXR
                    VW Touareg
                    Mitsubishi Pajero II

Коментар

Ами къде мога да видя някви снимки, за какви куфари стават?И кви пари им искаш?

Коментар

2 дена търся в компа си и не можах да намеря снимки. Ще се обадя да помоля някой комшия да ги снима и да ми ги прати. Иначе са стандартен аксесоар за Априлия и стават вероятно за стандартни странични куфари Kappa.
                        Виж тук. Позиции 6 и 7.
                        Suzuki GSXR
                        VW Touareg
                        Mitsubishi Pajero II

Коментар

От къде да намеря термостат за Пегасо 99г.

Коментар

От магазина за BMW
                            Suzuki GSXR
                            VW Touareg
                            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                              От магазина за BMW
                              Няма да стане Веско, не е същия!
                              Aprilia:

BMW:

Коментар

Колеги, помощ! Останах без заден амортисьор, давайте акъл може ли да се прави и ако не къде да търся друг. Някой сменял ли такова нещо на Пегаската.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X