Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kawasaki KLR 600

Първоначално публикуван от ldelev Преглед на мнение
    някой може ли да даде "service manual" за този модел....
    Kawasaki KLR600 Service Manual ENG
    Hyundai Terracan 3.5 V6 4WD
    Suzuki SV 1000S, BMW F650, Kawasaki KLR 600, Yamaha YZF 750R

Коментар

Не е от това реле то беше ясно де Сега ще трябва пак да го мерим и чувствам как ще си отиде на части

Коментар

Пичове след толко мъки се оказа диода на блокировките След 5 месеца мъки най-накрая

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
          Пичове след толко мъки се оказа диода на блокировките След 5 месеца мъки най-накрая
          Какви блокировки колега?
          Hyundai Terracan 3.5 V6 4WD
          Suzuki SV 1000S, BMW F650, Kawasaki KLR 600, Yamaha YZF 750R

Коментар

Предполагам защитата дето не позволява палене на скорост.
            Но нека колегата разясни.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
              Предполагам защитата дето не позволява палене на скорост.
              Но нека колегата разясни.
              На модела без стартер няма тази блокировка. А на този със стартер не е с диод.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Нямам нет ,и немога да ви покажа снимка .Намира се зад бубината

Коментар

• От: Kawasaki KLR 600

Колеги, извинявам се че пиша в тази тема, но щом я има нека да не правя друга. Имам проблем с тока, не стига тока до свеща. Сменявах лули. свеши и пак така и взех та реших да сложа един плюс направо в CDI-то да видим ако няма ток на свеща проблема да е в него, а то взе че испуши. Искам да попитам дали е било проблема в него или някаде по жиците и от къде мога да закупя ново или от какъв мотор или кола мога да приспособя. Благодаря предварително.
                  YZ 450 F
                  0888-939-807

Коментар

може да е било и от звездата доло на левия капак която е ,но щом и сди си изгорил става лошо само такова става неможе да се пригоди от нещо друго аз имам звезда ,че взимах за моя ,но не беше от нея проблема

Коментар

Браво !!! Това ,че липсва ток не означава ,че проблемът е бил в комутатора. Има намотки в запалването,комутатор,високоволтова бубина,ключ и връзки между тях. Всички тези елементи работят заедно и когато всичките са в ред има ток на свеща. Един да откаже и искрата изчезва. С гадаене не става и вариантът да умориш някой работещ елемент е изключително голяма. Най-често отказват двете бубини в звездата(долу в маслото). Ама това е само ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ. С подходящ уред и няколко измервания от човек ,който знае какво да прави вероятноста да локализираш болния зъб е доста висока. Иначе бубинките се пренавиват , за нов комутатор не си и мисли , защото е доста скъп. Вариантът втора ръка оригинален е доста по-евтин и сполучлив. Имам оригинален работещ. Мога да ти го дам за проба,но при условие ,че ел. инсталацията ти е Оригинална и няма да правиш научни експерименти.

Коментар

Не слагай CDI "втора ръка"! Ще спестиш, но колко и за колко време - никой не може да ти каже. Когато става въпрос за електроника, не е като за желязо - няма допуски и шублер, за да прецениш колко "живот" има в детайла. Има човек, който ги прави (произвежда ги, не ги поправя), малко по-евтини са от нови в магазина, но пък дава 2 (две) години гаранция. В Гугъл можеш да откриеш координатите му - просто пишеш "Боби жицата". Другия вариант е в магазина. Все пак, ако решиш, че си достатъчно богат, за да рискуваш с евтини "отпадъци" - изборът е твой.
                        Honda XR600
                        Kawasaki KLX650
                        Honda XL600V Transalp
                        +359 888 6З5 9З4

Коментар

Човекът си продава мотора за 1200 лева. Ти купувал ли си някога Нов ригинален японски комутатор? Цената надхвърля половината от стойноста на Кавасаки-то му. Карам източни мотори от 17 години и имам доста богат личен опит. Само с 1 от тях съм изминал километри повече от обиколката на земното кълбо. До сега на нито един не ми е изгорял комутатор или реле-регулатор. Вероятноста да умре комутатор в движение или покой на мотора клони към минус безкрайност. Почти винаги има причина външна: разкачане на акумулатор при работещ двигател,не оригинална ел. инсталация,не правилно свързване, "голям майстор" и др. Не се ли сещаш защо заводът производител не дава само 2 години гаранция на комутатора? Да наричаш това изделие японско "евтин боклук" , за това че било втора ръка е повече от смешно. По твоята логика всички ние караме мотори , палещи чрез евтини буклуци и трябва да треперим от страх да не ни изгасне токът,понеже не сме със самоделки коментатори или не са от 700-800 лева "нови" Да не мислиш,че в магазина имат на склад пресни комутатори опечени снощи? Престани да витаеш иа облаците и слез на земята. Втора употреба ОРИГИНАЛНИ части за вграждане се продават по целия свят и спасаяват доста успешно полу-потънали кораби. Нека да видим кой тук от форума ще си свали комутатора и ще му го даде за проба. На кой му стиска,а? Кой има топки, ама истински-не компютърни? На човека не съм му поискал и 1 стотинка и се мъча да му помогна да изплува а ти го пращаш на заколение.

Коментар

Ако искаш да му ПОДАРИШ комутатор, тогава съм съгласен с теб. Това се казва "помощ да изплува" и заслужава адмирации. Странно защо съм останал с впечатление обаче, че ти НЕ подаряваш, а ПРОДАВАШ мотори и части втора употреба. Та, ако му даваш комутатора за проба, с идеята да ти го купи е съвсем друга история. В този случай всичко, което си написал, е пълна глупост - да затворят всички магазини и да караме с части "втора ръка", обикаляйки земното кълбо по няколко пъти. Аз карам мотори от 20 години, но не бих рискувал да гарантирам за нито един комутатор (или каквото и да е), който вече е извън опаковката на производителя, дори и до вчера да съм карал с него. Хайде остани със здраве и ако не знаеш какво да кажеш - по-добре не казвай нищо...
                            Honda XR600
                            Kawasaki KLX650
                            Honda XL600V Transalp
                            +359 888 6З5 9З4

Коментар

Какво да кажа ,освен че изопачаваш думите ми и прекрачваш границите на разумния спор. Използваш заядливи и некоректни думи, които не са приоритет за зрял човек. Ако нещо съм ти крив с това, че продавам мотори и части трета ръка,ще ти кажа ,че не само продавам мотори, но и поправям доста дву,три и четри колесни. С това си изкарвам хляба и не го крия от никой. Винаги съм се старал да не се разхищават нелепо средствата на клиентите(когато е възможно разбира се),особено сега в кризата. Мои мотори има из цяла България. Относно подаръците-да,подарявал съм доста неща: части,информация,лично време и др.. Като си толкова вещ в нещата помогни му ти, даже ти е по-близо . Остани си и ти със здраве.

Коментар

Голям спор стана. Благодаря ви момчета ще видя от къде може да се вземе такова нещо и ще го карам на майстор той да си го погледне от къде идва проблема.
                                YZ 450 F
                                0888-939-807

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X