Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki KLR 600

Искам да попитам дали някой може да даде идея от какво може да не пали.. Значи бензин вкарва и ток мета Не е прескочила ангренажна верига сичко си е зацепено както трябва .Карборатора е чист резервара също . Давайте някакви идеи ...
    Като го ритам първо ритна 1-2 пати да поткача и на 3-тия пали изреди 4-5 оборота и изгасва Ритам 4 пат пак изрежда няколко оборота и гасне при следващо ритане цапа свеща ...
    На скорост не ще да мецне Само на манивела с смукач....
    Давайте съвети

До: КЛР 600

Смени свещта.
    Преди да завиеш новата, ритни манивелата няколко пъти с пълна газ, без смукач.
    Освен това, чист карбуратор, не означава регулиран карбуратор.
    Отдолу на карбуратора (Keihin) има винт за регулиране, на качеството на сместта. виж дали не е изпаднал.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

С смяна на свеща нестава ,правих така ритам без свещ да изчисти и след това я слагам и само припали и гасне и след това неще да мецне ..... пак сащото ,но това за сместа тряя се види отдоло
      А и да поясня ,че не сам го палил около месец месец и половина понеже нямах електроника сега след като се взех 2-ра рака и неще да пали ...
      Преди това имаше бензин ,но не меташе ток ,а сега и бензин и ток има а пък неще да пали ... Преди палеше на скорост ,а сега неще да мецне ,само на манивела се обади за 1-2 сек и тва е повече го няма
      Последно редактирано от ulkataa; 20-11-08, 17:48.

Коментар

Сложи нова свещ - КЛРът е склонен към капризи със свещите
        Мисля, че беше 9 на NGK.
        Откъде си?

Коментар

Своге .. Но не е от тях ... имам 2 на НГК едната е 8,другата 9 ,и двете са читави ,но неще И 1 колега идва донаса свещи и тои и НГК и още някаква марка и БОШ слагахме и неще ....

Коментар

Може карбураторът да не е събран правилно.
            А може и електрониката да е прецакана. Скоро имах подобен случай с КЛР.
            Пали и гасне. оказа се CDI-то.

Коментар

Ами карборатора всичко мисля ,че си му е ок Електрониката ... нз взех я от асен_дп каза ,че я е тествал на КЛр и работи ... ,а и като ритам секи пат си дава ток на свеща .... Вече нз какво да му правя .... То какво ли несмених А и тоя преди това с старата електроника така правеше гаснеше си сам ..... Карам 100-200 м и гасне А с тая още нз как е Сега като го ритна само изреди няколко оборота и това е ..

Коментар

A бе и ма мен ми прилича на мизерия от свещ. Моя КЛХ ещеше да пали ни на стартер ни на бутане. На бутане палеше ама трябваше мнооого дълак наклон какъвто за щастие имам в наличност на село. А бе капризни са на свещи. Мойта беше съвсем малко променила луфта и мизерята на лице.
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Е пробвахме с поне 4-5 свещи все си мисля ,че все някоя трябва да е свестна

Коментар

това, че дава искра по никой начин не означава, че работи. Точно на това ми прилича. Имам доста опит с КЛР
                    Сложи нова.

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                      изрежда няколко оборота и гасне при следващо ритане цапа свеща ...
                      На скорост не ще да мецне Само на манивела с смукач....
                      Давайте съвети
                      Добре де сменил си няколко свещи ам.......видя ли какво е м/у електродното разтояние ако е малко,ще цапа.Опитаи се да го увеличиш и пробваи да видим какво,ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                        Добре де сменил си няколко свещи ам.......видя ли какво е м/у електродното разтояние ако е малко,ще цапа.Опитаи се да го увеличиш и пробваи да видим какво,ще стане.
                        С увеличаване на междуелектродното разстояние вероятността да доубиеш тръгнала да си ходи свещ нараства, защото токът търси най-краткия път и в случая му е по-лесно да мине през изолатора, а не към електрода. С увеличаване на оборотите напрежението се покачва и пробивът е налице. Разстоянието за КЛР мисля, че беше 0,6мм.
                        Според мен трябва НОВА NGK-8. Нищо, че наличните свещи дават искра...
                        Цапането на свеща, в случая е следствие а не причина.
                        Последно редактирано от Scrapheap; 20-11-08, 21:16.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                          Точно като му е по малко или горе доло нормално точно тогава се опитва да припали

Коментар

ПРОСТО СИ КУПИ НОВА СВЕЩ

Коментар

Ок Ами ако отново неще да запали Ок де разбрах ще говорим след като взема нова свещ
                              А и нали тая 9-тка е за топлинното число Сру за тапия вапрос знам ,че е за него но да си попитам да сам сиг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X