Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КЛР 600

Утре ще пробвам 100 % само с кабела и няколко свещи и ще допалня с точност от колко мета и за свещите

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
      Утре ще пробвам 100 % само с кабела и няколко свещи и ще допалня с точност от колко мета и за свещите
      за проба опитай дали дава искра с някоя ЧИТАВА свещ от кола.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ем имам 1 нова NGK и 2 стари NGK и 1 bosh се една мисля да работи ,но ще проам и с от кола следмалко ,че сега сам на даскало

Коментар

До: Kawasaki KLR 600

Значи ток като сложа свеща мета едвам (на кабела ) ,а сложих и лулата и свеща пак отново много слаба искра ,а на кабела е що годе добра имам клипче ще се пробвам да го кача Но не е с добро качество понеже е снимано с тел
          Ето линк https://htftp.offroad-bulgaria.com/u...11-08_1357.3gp Пробвах и с новата и с старата свещ все едно и сащо сигорно някаде се губи волтаж ?

Коментар

От клипчето не се вижда мн. добре,но дава ток.Мен ме съмнява звездата.Дали намотката дава необходимия ток? Ако е от комутатора няма да дава постоянно, а при теб казваш,че е слаб.

Коментар

Дам и аз за това не се самнявам в комутатора,защото всеки път дава ток Звездата я гледахме преди около месец-2 ,нямаше и нищо А от тогава не е каран много
              Сигорни ще трябва да намеря човек който да проследи цялата верига

Коментар

Едва ли е комутатора - прилича на индуктивен датчик. Лошото е, че се сменя барабар със звездата. Все пак опитай с друга бобина за проба

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                  Дам и аз за това не се самнявам в комутатора,защото всеки път дава ток Звездата я гледахме преди около месец-2 ,нямаше и нищо А от тогава не е каран много
                  Сигорни ще трябва да намеря човек който да проследи цялата верига
                  И как я гледахте?Тя трябва да се замери,кат е на мотора,и като се рита да се види ,какво напрежение дава бобинката за запалването.Питай някой който се занимава с тези работи/Боби/,колко волта трябва да дава. Мисля,че трябва да имам звезда за Кавазаки,само че е със стартер.

Коментар

Ами карах го при един колега от форума и му го оставих каза ,че сичко е точно ,но си беше добре ,че след това ходих при Боби и ми каза ,че вс е ок ,а и като ми даде старата CDI и си запали и си се возих,но един ден като се возих и го изгасих за почивка и от тогава не ще .Недаваше ток както трябва и след около месец и нещу (да сабера $ ) и взех тоя от Асен И се оказа ,че пак неще
                    Сега остава пак да го отваряме да гледаме звездата и този датчик
                    А звездата скъпа ли е Нали не е над 50-100 лв Ако е около 50 или под 50 най-добре
                    Ами то и това има стартер

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                      Мисля,че трябва да имам звезда за Кавазаки,само че е със стартер.
                      Еднакви са. А напрежение на бобината не може да измери или му трябва осцилоскоп.
                      Самата звезда едва ли е убита. Може да има залепена стружка на датчика.

Коментар

И от тази 1 стружка може ли да се намаля толкова напрежението ,че едвам да се вижда искарата на свеща

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Еднакви са. А напрежение на бобината не може да измери или му трябва осцилоскоп.
                          Самата звезда едва ли е убита. Може да има залепена стружка на датчика.
                          Става въпрос за бобинката,дет е на звездата.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                            Става въпрос за бобинката,дет е на звездата.
                            Именно тя е индукционният датчик и "казва" кога да светне свещта

Коментар

Ами може ли от 1 стружка да се разсее или да се намали по някакав начин напрежението до толкова ,че едвам да се вижда

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Именно тя е индукционният датчик и "казва" кога да светне свещта
                                На Кавазакито ,не съм загледал звездата,иначе на ХЛ,ХТ,ХР,и Сузуки ДР си има 1 бобинка с по тънък проводник,дето си е за паленето,отделно си е датчика.А при Доминаторите няма такава,всички са с дебел проводник.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X