Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kawasaki KLR 600

Колега благодаря за инфото!всичко мина нормално зглобих кавазаки то,дори го покарах 100-тина километара.Но сега възникна друк проблем,скъсаха се противотежeстите на декомпресора от разпределителния вал.Можели да се ремонтира или да търся нов вал.МОЛЯ за съвет!!!!!!!!!!

Коментар

Ако не можеш да намериш друг вал го ремонтирай, но е желателно наистина да знаеш какво правиш
      Снимай го.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ами за пръв път се изправям пред так проблем и просто незнам какво да направя,чудя се дали изобщо може да се ремонтира и ако се ремонтира щеработили правилно.За това се обръщам към вас за съвет.
        Утре ще кача снимки!

Коментар

Етоя и пумията която сее полу4ила
          Прикачени файлове

Коментар

Мда тва е една много гадна черта на КЛР-рите като ти трагне на чупене ...... Сега дано тия дни кажат какво е станало с моя и ест ще кажа какво му е имало

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...p?t=3514&page=

Ето ти едно местенце дето е разискван този пущиняк. Аз лично си отремонтирах моя. Стана и засега работи. Признавам си че ползвах телоподаващо и заварих нита за вала. Но мисля ,че няма да има проблем. Даже съм склонен да мисля , че така е по-добре.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...p?t=3514&page=

Ето ти едно местенце дето е разискван този пущиняк. Аз лично си отремонтирах моя. Стана и засега работи. Признавам си че ползвах телоподаващо и заварих нита за вала. Но мисля ,че няма да има проблем. Даже съм склонен да мисля , че така е по-добре.
                Според теб моя можели да се завари????

Коментар

Първоначално публикуван от MitaKa_KT Преглед на мнение
                  Според теб моя можели да се завари????

Око да види ръка да пипне. Как да ти кажа така. Ако ти се идва до Банкя с чарковете под мишка може да се пробваме.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Вчера ходих при едни стругари да погледнат вала, след като го огледаха единия ми каза, че е възможно тоя декомпресор да е набит в самия вал чрез нагряване.
                    Това възможно ли е и ако е възможно може ли счупения да се избие и да се сложи нов?

Модератор: 4 не е равно на Ч
                    Последно редактирано от Chinela; 24-01-09, 18:36.

Коментар

Много неясни са ти снимките..... но прилича на този на KLX , където е заваряван заводски за вала. При това положение отговора ми е не.

Ако все пак твоя е набит на топло , може и да стане.
                      0888932647

Коментар

Не беше заварен а беше набит, дори вчера го направих и попърках малко.Все пак мерси за информацията.

Коментар

До: КЛР 600

имам KLR600 и също не пали но му трябва на първо време регулиране на центровката, ако някои може подробно да опише как става, кои белези и стрелки се ползват нека опише
                          '05 Suzuki RM 250

Коментар

До: КЛР 600

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
                            имам KLR600 и също не пали но му трябва на първо време регулиране на центровката, ако някои може подробно да опише как става, кои белези и стрелки се ползват нека опише
                            Ето .Това трябва да ти свърши работа.
                            Прикачени файлове
                            Polaris Magnum 500
                            Mercedes ml320

Коментар

Най-сетне тоя пич се е прибрал от Германия тоците са ги оправили и са го запалили ,но имал още малко да оправят някакви кабели (party) Сега остава само да се сменят гумички и там ако излезе още нещо и се надявам повече проблеми да няма

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                                Най-сетне тоя пич се е прибрал от Германия тоците са ги оправили и са го запалили ,но имал още малко да оправят някакви кабели (party) Сега остава само да се сменят гумички и там ако излезе още нещо и се надявам повече проблеми да няма
                                И,какъв е бил проблема?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X