Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: honda xr 250

това пробка за мерене на нивото на маслото ли е
    Прикачени файлове
    на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
      Ммммм.... чисто логично "Не"!
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

А тогава какво е.На моя веднъж го развих и протече
        масло,та си помислих да не е като при МЗ,ЧЗ,Симсон и др. там подобни
        на сушата и град помага

Коментар

А тогава какво е.На моя веднъж го развих
          Щом имаш такъв мотор би трябвало да знаеш от къде се проверява маслото

Коментар

Да знам от къде и как се проверява,но явно никои не знае за какво служи тази пробка.
            на сушата и град помага

Коментар

Да знам от къде и как се проверява,но явно никои не знае за какво служи тази пробка.
              Ми явно не е пробка!?
              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Болт М6х28.
                Не е пробка.
                2010 CRF 250 R

Коментар

До: XR мания - 400/440сс

искам да попитам нещо и някои ако знае нека ми отговори. искам да знам има ли разлика в рамките на XR 250 и XR 600 . благодаря предварително

Коментар

До: XR мания - 400/440сс

Първоначално публикуван от mechopux Преглед на мнение
                    искам да попитам...
                    В химическия състав на метала не би трябвало да има, въпреки че японците са перфекционисти.
                    Въпроса ти ме кара да подозирам, че си намерил рамка от единия модел и двигател от другия и си решил да ги "съвкуплиш". Има ли нещо такова?

п.с. Темата не е нито за 250, нито за 600!
                    Honda XR600
                    Kawasaki KLX650
                    Honda XL600V Transalp
                    +359 888 6З5 9З4

Коментар

• До: XR мания - 400/440сс

МИ НЕЩО ТАКОВА И МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ДВИГАТЕЛЯ ОТ 600 ЩЕ ПАСНЕ НА РАМКАТА ОТ 250 И ДАЛИ ВАОБШТЕ РАМАТА ЩЕ ИЗДАРЖИ НА НАТОВАРВАНЕТО

Коментар

Мисля, че не - и на двата въпроса. Все пак историята помни всякакви случаи, ако си достатъчно упорит - може и да успееш, но това ще напомня опит за самоубийство....
                        Honda XR600
                        Kawasaki KLX650
                        Honda XL600V Transalp
                        +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от mechopux Преглед на мнение
                          искам да попитам нещо и някои ако знае нека ми отговори. искам да знам има ли разлика в рамките на XR 250 и XR 600 . благодаря предварително
                          Въобще не се захващай с тази работа мой познат така направи и сега пиньоните нямат съосност и сменя верига на 200км.
                          Последно редактирано от boiko73; 29-04-10, 12:16.

Коментар

• От: Honda XR 250

Може ли да попитам, дали ХР250 Р 92-3 има маслен филтър, продавача ми каза че няма и се чисти отдолу, като сменяш маслото, честно казано не го разбрах, но пък не ми се вярва да е без филтър...(да съживя темата)

Коментар

Първоначално публикуван от B3RKLEY Преглед на мнение
                              Може ли да попитам, дали ХР250 Р 92-3 има маслен филтър, продавача ми каза че няма и се чисти отдолу, като сменяш маслото, честно казано не го разбрах, но пък не ми се вярва да е без филтър...(да съживя темата)
                              Има маслен филтър,кажи на продавача да отиде на преглед при психиатър.

Коментар

Може ли да ми обясните къде се намира и на колко време се сменя, мануал не мога да намеря никъде, усетих че продавача нищо не разбира от мотори и докато е била при него само е карал без да прави нищо, предната спирачка беше без течност блокирала и си играхме цяла събота да е правим, отделно кабелите търкаха в масления радиатор, грес нямаше в задното окачване, оборотите бяха ужасни, втулките на предницата са за смяна, а той каза че само гарнитурата на главата е за смяна, иначе моторчето пали лесно не пуши изобщо, върви доста добре, но е с много отворен ауспух и дърпа повече във високите. Яд ме е само че не свалихме още някой лев от цената, просто при огледа нямах търпение да го вземем и не се вгледах много много ами го пробвах все едно вече е мой(на 17 г. съм и от доста време събирам пари), по външния вид има забележки, главно откъм боята, но се влюбих в Хондичката като я запали и я покарах, дано наистина да е здрав двигателя, продава се от зор моторчето и ми е ясно, че не е поддържано добре, ще разберем другата седмица като отворим двигателя за смяна на гарнитури и ако всичко мине както трябва предстои смяна на семеринги и масло в предницата и отива при бояджия да оправя резервоара и пластмасите. Малко се отклоних от темата...Та за масления филтър ако може някой да ми обясни, ще съм му благодарен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X