В химическия състав на метала не би трябвало да има, въпреки че японците са перфекционисти.
Въпроса ти ме кара да подозирам, че си намерил рамка от единия модел и двигател от другия и си решил да ги "съвкуплиш". Има ли нещо такова?
Мисля, че не - и на двата въпроса. Все пак историята помни всякакви случаи, ако си достатъчно упорит - може и да успееш, но това ще напомня опит за самоубийство....
Може ли да попитам, дали ХР250 Р 92-3 има маслен филтър, продавача ми каза че няма и се чисти отдолу, като сменяш маслото, честно казано не го разбрах, но пък не ми се вярва да е без филтър...(да съживя темата)
Може ли да попитам, дали ХР250 Р 92-3 има маслен филтър, продавача ми каза че няма и се чисти отдолу, като сменяш маслото, честно казано не го разбрах, но пък не ми се вярва да е без филтър...(да съживя темата)
Има маслен филтър,кажи на продавача да отиде на преглед при психиатър.
Може ли да ми обясните къде се намира и на колко време се сменя, мануал не мога да намеря никъде, усетих че продавача нищо не разбира от мотори и докато е била при него само е карал без да прави нищо, предната спирачка беше без течност блокирала и си играхме цяла събота да е правим, отделно кабелите търкаха в масления радиатор, грес нямаше в задното окачване, оборотите бяха ужасни, втулките на предницата са за смяна, а той каза че само гарнитурата на главата е за смяна, иначе моторчето пали лесно не пуши изобщо, върви доста добре, но е с много отворен ауспух и дърпа повече във високите. Яд ме е само че не свалихме още някой лев от цената, просто при огледа нямах търпение да го вземем и не се вгледах много много ами го пробвах все едно вече е мой(на 17 г. съм и от доста време събирам пари), по външния вид има забележки, главно откъм боята, но се влюбих в Хондичката като я запали и я покарах, дано наистина да е здрав двигателя, продава се от зор моторчето и ми е ясно, че не е поддържано добре, ще разберем другата седмица като отворим двигателя за смяна на гарнитури и ако всичко мине както трябва предстои смяна на семеринги и масло в предницата и отива при бояджия да оправя резервоара и пластмасите. Малко се отклоних от темата...Та за масления филтър ако може някой да ми обясни, ще съм му благодарен.
Коментар