Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: honda xr 250

здравей 'Карач' мотора ми е xr 250L BAJA 95 го дават номера на двигатела е MD17E1703865

Коментар

Та значи според "HONDA" събира 1,400л. Дано съм ти помогнал.

Коментар

honda xr 250 помощ

здравейте преди да сменя маслото на моторчето (беше станало на 1800 км) клапаните почнаха да се чуват доста силно когато мотора се покарара повече време и позагрее смених маслото (МOTUL 5100 15w50) и още на парвото каране когато го покарах повече време клапаните пак се чуваха та дори и по силно щях да забравя да кажа че старото масло в двигатела е било някакав ''repsol'' защо толкова силно се чуват клапаните и как да се оправи това благодаря ви

Коментар

Провери ли разстоянието.
          Колегата с каталога на Хонда да ти каже колко трябва да е

Коментар

благодаря за севета но 1 кой е колегата с каталога и 2 как се проверява аз май няма д амога да го направя

Коментар

1. Kara4a (виж по-нагоре)
              2. Иди на майстор

Коментар

момчета ваможно ли е когато сутрин е студен дгигатела да не отчита че няма грам масло апак после като го покарам да се качи чак до горе

Коментар

Напълно възможно е,това става защото на прехода между рамката и картера има два маркуча и там има една съчна която служи за клапан и не дава на маслото да слиза в картера,но при теб явно има проблем така че го оправи,защото като запалиш маслената помпа дърпа масло от рамката и като няма там масло значи двигателят ти работи на сухо докато маслената помпа качи маслото обраттно в рамката.
                  Във форума има теми по-въпроса потърси
                  Успех
                  MG RACING

Коментар

blagodarq za seveta ima6 li skype da mi go kaje6 iskam o6et ne6to da te pitam

Коментар

сега пак проверих и пак нямаше явно маслото се стича и сега в рамката няма никакво вазможно ли е някаде по системата да е запушено

Коментар

Системата е ясна и проста, палиш чакаш да поработи ,гасиш ,отвърташ пръчката ,триеш я ,пак я слагаш ,вадиш и гледаш ако е малко доливаш.
                        MG RACING

Коментар

да точчно това направиь но вс пат ли няма 1 гр в казанчето и после като поработи се качва защото аз като видях че няма се оплаших запалих го поработи малко и пак нямаше долях му поработи пак изчезна викнах един приятел тои го запали форсира го амлко и като го загасих и отвових щеката маслото беше стигнало на 0.5 см от резбата на щеката това нормално ли е ако е останало без масло за малко какви са последсвията преди да блокира

Коментар

Ами маслото си е там,сипал си му повече сега трябва да отлееш,сигурно клапана които ти обясних по-горе е заял,и не ти задържа маслото в рамката.
                            MG RACING

Коментар

да продалжа --- карах така 1 ден и постоянно го проверява и виждах 4е маслото е високо и отлях то4но толова колкото съм сложил станиславе ше ми даде6 ли скайп

Коментар

Имаш ЛС
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X