неска ако бай димитър се навие щте направим малко екшън снимки с кдх са 220 то   

В момента в който врътнеш газта веднага тръгва яко - няма никакви паузи и трябва човек да се държи здраво за кормилото. За хора които не са карали кросов мотор КДХ-а ще им се стори страшно мощен и пъргав. Двигателя тегли все едно караш 4Т машина
 В момента в който врътнеш газта веднага тръгва яко - няма никакви паузи и трябва човек да се държи здраво за кормилото. За хора които не са карали кросов мотор КДХ-а ще им се стори страшно мощен и пъргав. Двигателя тегли все едно караш 4Т машина   . Окачването е приятно за дълги преходи. Може през цялото време да не станеш от седалката, но за по екстремни терени идва меко. Усеща се една склонност на мотора да се завърта странично, но това може би се дължи на по-малкото междуосие спрямо кросак
 . Окачването е приятно за дълги преходи. Може през цялото време да не станеш от седалката, но за по екстремни терени идва меко. Усеща се една склонност на мотора да се завърта странично, но това може би се дължи на по-малкото междуосие спрямо кросак   Иначе този ефект създава голямо удоволствие в завоите защото много лесно се вземат с плъзгане. За това помага и двигателя който има много плавна крива намощността - поне на мен така ми се струва.
 Иначе този ефект създава голямо удоволствие в завоите защото много лесно се вземат с плъзгане. За това помага и двигателя който има много плавна крива намощността - поне на мен така ми се струва.  
  не можах да спра 2 часа да се кефя
 не можах да спра 2 часа да се кефя   - докато свърши бензина. Гори колкото кросак
 - докато свърши бензина. Гори колкото кросак    

не е сменял нито бутало нито масло в скорости абе нищщщо и мотора си е в движение ,каза че не е спирал да го кара даже и през зимата
 не е сменял нито бутало нито масло в скорости абе нищщщо и мотора си е в движение ,каза че не е спирал да го кара даже и през зимата   

Коренно различно се чувствува моторът с 10 кг разлика,
 Коренно различно се чувствува моторът с 10 кг разлика, 

)))
)))

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар