Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

На моята капла има зегерка само от страната на зъбака от другата страна няма легло за зегерка.

Коментар

Еми моята е обратно,от страната на зъбака няма нито легло нито зегер

Коментар

Първоначално публикуван от fanka7a Преглед на мнение
        Колеги, имам 1 вЪпрос. Как точно да наглася задния ми амортисЬор на кдх-а?Май ми е малко мек и веригата ми е малко по-хлабава,защото като я оБтегна на следващия зъб и като седна е изпъната и се притеснявам, че като скоча от някЪде и ще стане беля, та как да си го направя по килограмите. А3 съм към 90 с екипа и каската кЪм 94-5 кг.
        По този въпрос може да поработиш като смениш долу линковете с по-къси, но така мотора ще стане по-висок.

Първоначално публикуван от fanka7a Преглед на мнение
        Днес смених лагерите на задната капла че единият беше направо разбит а др. виеше и ми направи впечатление че само от едната страна (до диска) имаше зегерка така ли трябва да е или от 2те срани трябва да има???
        Зегерката е само от едната страна. Разбрах го след като на моя пробвах с "ключ 100" да избия лагера и когато не помогна грабнах "1000" и с него лагера излезе веднага. Проблема беше, че го избих барбар със семера, зегерката и шийката на главината която образува канала.
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Много лошо се е получило... Съжалявам за което... А3 моят го избих с отвертка, излезе не много лесно защото, кдх-а ми Счупи ръката (добре, че е лявата) и ми беше малко трудно да го изкарам, но с помощТа на моя добър приятел - 0.700 кг. чук, излезЕ с малко зор.
          После набих лагера сЪс специален за лагери меден набивач(даже май единия го набих с 1мм по-навътре надявам се не е проблем ), проверих дали сЪм ги наместил и им капнах малко диферинцИАлно масло с игла и спринцовка.
          Последно редактирано от viki terzieva; 15-04-11, 10:57. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

Моя ключ "1000" е над 10 кила!
            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Някой би ли ми казал размера на лагерите за предната капла(предницата)?Първо да ги купя,пък тогава да се хвана да избия старите и за един ден да я сколасам,че иначе трябва да се стои без мотор.
              Последно редактирано от van_rei; 14-04-11, 22:36. Причина: правопис

Коментар

Колега аз съм сменял на кдх125 лагерите и на предницата, и на задницата, и си бяха стандартни. Така, че не се притеснявай. ИзбиваЙ ги, запиши им модела, пазариш и за 3 часа си на пистата пак.
                Последно редактирано от viki terzieva; 15-04-11, 10:54.

Коментар

6202 за по старите и 6904 за по-новите модели на кавазаки.
                  Един то двата модела ти е сигурно.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Задните ми бяха 6004 ама за предните незнам

Коментар

Мисля, че предни и задни бяха еднакви
                      Иво Георгиев
                      Gworkshop

Коментар

И аз така мисля защото гледах във някакъв сайт лаери за каплите и ми се видя че предните бяха 22лв. с семерингите и бяха 6004 и задните бяха пак така 6004 със семеринги за 22 лв.

Коментар

Кoлеги как да реголирам помпичката за маслото?Сутрин като паля препушва малко ама наистина малко и се притеснявам че му е малко маслото.знам един начин да я проверя но трябва да източа няцяло маслото да го премеря колко мл. е сипвам 5 литра бенз и карам докато свърши бенза и пак източвам маслото меря и така,но така мога да разбера разхода на мало колко е.А после кво праим...пак същото няколко пъти.докато я наглася.Има ли някакъв по бърз и лесен начин??

Коментар

Лично мнение , по добре я махни тая помпичка и направо сипвай в резервоара!

Коментар

То това е най-одачния варянт,но нямам време да карам пак камоли да разглобявам и да се занимавам.ако остана по свободен може и да я махно но засега слабо... но покрай нея сам нябеляал някокло неща който искам да махна покраи нея като казанчето за антифриза и маслото километража да сложа електронен,копчетата за мигачите(без това и нямам)бибитката и фаровете да му поолекотя предницата, и още неща но просто сега немога да се сетя.

Коментар

Разшерителният съд (както казваш ти "казанчето за антифриза") в никакъв случай недей го маха ,защото когато ти кипне антифриза ще капи на земята!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X