Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ИЖ-350

Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнение
    оригиналния преден зъбак е 17 аз сложих 14 ама искам и задния да сменя
    Човека е написал бре

дайте акъл как да сложа по голям заден пиньон утре ще направя 5 6 снимки да видите за какво става дума
    Хм, за момента ми идва на акъла само да сложиш друга капла, на която зъбака да си е отдясно, но спирачния механизъм да е отляво ...
    Ти защо искаше да сменяш задния? Така какво, бърз ли ти е, или не катери баири ли? Защото съм карал няколко години ИЖ (и то с малко по-бързите скорости) и да ти кажа вървеше си навсякъде ...
    Последно редактирано от HD; 11-10-09, 21:46.
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от FreestyleR Преглед на мнение
      Мисля че е 19 .. ако сложиш поне 13 или 15 ...
      Мисля, че оригинално имат с 16 зъба за Ижовете с кош ама не съм сигурен.

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
        Човека е написал бре

Хм, за момента ми идва на акъла само да сложиш друга капла, на която зъбака да си е отдясно, но спирачния механизъм да е отляво ...
        Ти защо искаше да сменяш задния? Така какво, бърз ли ти е, или не катери баири ли? Защото съм карал няколко години ИЖ (и то с малко по-бързите скорости) и да ти кажа вървеше си навсякъде ...
        Нещо явно не внимавам в картинката, а уж прочетох цялата тема.Еми щом е сложил 14 зъба аз не виждам защо му е по-голям зъбак той ИЖ-а и без това си има достатъчно мощност.Моя досега не беше ме изоставял никъде, но днес счупи чукче и го бутах 4 километра до вкъщи. Е тогава не ми беше много весело но...
        Прикачени файлове

Коментар

Не знам какво очаква колегата,че ще стане като сложи голям венец отзад.Това е Планета2,а те са с много къси 1и2 скорост,за това не виждам смисъл от цялата гимнастика.Аз 20г. съм карал ИЖ-та и винаги с 1-ва скорост от Планета3(която е много по- дълга).14 зъба отпред е предостатъчно,а ако искаш Ники(всеки знае кои е) ще ти направи и по-малък,но да сменяш капли т.н. според мен е излишно набутване.А и не е за пренепрегване факта,че 19-ки 2-ра ръка се намират и са без пари.Това е моето мнение.
          Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

хем е грозно тъй с тея капаци пак и искам да кача още 5 6 зъба отзаде не че не катери баири (ама на първа)и много загрява и затова искам да кача още 5 6 зъба отзаде(да може на втора да катери) и според мен ще загрява по-малко в събота като го карах почна да прави дертове(прекасва) като погледнах акумулатора целия издут и грам ток нямаше в него според вас от какво е станало така да не го резарежда или релето ми прави дертове аз релето преди го правих (на единият контактор беше паднала пъпчицата)ама ся нз какво му е пак и несам гледал релето като видях акумулатора ми стана лошо и го пробрах
            луд умора няма!!!

Коментар

Според мен,по-добре вземи да сложиш едно електронно запалване от Минск или Карпати и ще забравиш какво има под десния капак,а и ще ти излезне почти на цената на нов акумулатор.Ако няма нормална работа двигателя естествено,че ще загрява щом прекъсва.А относно задния венец мисля,че ще си съсдадеш само проблеми,а ефекта ще е същия с по-малък преден.

Коментар

Според мен,по-добре вземи да сложиш едно електронно запалване от Минск или Карпати и ще забравиш какво има под десния капак,а и ще ти излезне почти на цената на нов акумулатор

от къде да го взема туи електронно запалване и как се слага ако има някои в Казанлък да продава да пиши
                луд умора няма!!!

Коментар

Обади се на 0886383653.Човека е от Пловдив,но ходи по пазарите може би идва и в Казанлък,а в Карлово е всяка събота.Васил Метов се казва при него имаше,а може да ти направи и фланец за статора ако нямаш познат стругар.Имаи впредвид ,че минсковото запалване има по-силен фар,защото е 14в.а Карпатито 7в иначе и двете са добри.

Коментар

то ижето е 6 в няма ли да ми идват много 14 в Карпатито 7в май ще е по добре мерси за номера ще му звънна да го питам дали идва в к-з
                    луд умора няма!!!

Коментар

Що не изучиш тънката разлика между волт и ват ?
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Имаи впредвид ,че минсковото запалване има по-силен фар,защото е 14в.а Карпатито 7в иначе и двете са добри.
                        е ти под 14в или 7в какво разбираш аз си мисля волтове (в-волт)
                        луд умора няма!!!

Коментар

Имаи впредвид ,че минсковото запалване има по-силен фар,защото е 14в.а Карпатито 7в иначе и двете са добри.
                          е ти под 14в или 7в какво разбираш аз си мисля волтове (в-волт)

При сухоземните транспортни средства инсталациите са:
                          6v, 12v, 24v (волта)
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

аз като разбрах че ижето е 6в много странно ми беше и от каде да знам че няма 7в или 14в едно време как са ги мислели направо нз
                            луд умора няма!!!

Коментар

Еи момче младо,не си губи времето да питаш туи онуи,ами търси електронно пък тогава ще видиш дали ще киха и пръцка и дали тогава ще ти доиде на ум за големи пиньони и зъбаци,,,, действаи!!!!!
                              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                При сухоземните транспортни средства инсталациите са:
                                6v, 12v, 24v (волта)
                                По принцип си прав, но Карпатито е 7волта 35вата,а Минска 14 волта 55вата(може да бъркам ватовете ,но за волтовете съм сигурен поне така пише на статора).Иначе крушките са си стандарт 6и12.А бобината на ИЖ-то макар ,че е 6в става и за минсково запалване аз така карах над 15г и не съм имал проблеми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X