Запалването на Ковровеца е от същата страна както е на твоят,може да се сложи както от Минск така и от Карпати,само че то е 6 волта,но ти трябва човек който е запознат защото задължително се прави фланец между запалването и картера,сам със сигурност нищо няма да постигнеш защото всичко се прави с чалъм.
Е да знам, аз исках да знам дали ще стане,за да си взема. Пък монтажа, знам че ще трябва да се приспособява. Аз от минск съм се спрял,то не е ли 12 волта?
Само това че върти на обратно,за разлика от др модели ИЖ ме притееснява :S.
Прецени си сам кое ще ти излезне по евтино,дали да си оправиш зареждането на оригиналното запалване,причините са няколко,изправителен блок,реле регулатор,ротор,статор или четки,човек който се е занимавал с такива работи ти прави необходимите измервания и ще ти каже точно къде е проблема,или да дадеш около 100лв за монтирането на друго.
Ами то за старото трябва и акомулатор, аз нямам.Мисля да опитам с минсковото, то да работи,пък за пригодяването му ще го измислим. Някъде във форума четох че трябва стругар да ми направи фланец или нещо такова и става,поне не пишеше друго.
На мен фар не ми трябва,м това което имаш ще ми послужи ли за Иж спорт да го монтирам и да запали :Д съответно и да работи. Ти маи си навътре в нещата с тези запалвания, до колкото чета в Форума.малко повече информация мойеш ли да ми дадеш, че не са ми мн мн ясни на мен.
Коментар