Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ИЖ-350

Ако е проблем МИНСКОВОТО какво да сложа?

Коментар

Да, с оригиналното си е, но и аз искам да му сложа от карпати. Но мисля, че са почти еднакви с минсковото
      Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:08.

Коментар

Те май са еднакви, но дали ще станат, че не ми се дават 50лв ей така на вятъра.
        Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:07.

Коментар

Запалването на Ковровеца е от същата страна както е на твоят,може да се сложи както от Минск така и от Карпати,само че то е 6 волта,но ти трябва човек който е запознат защото задължително се прави фланец между запалването и картера,сам със сигурност нищо няма да постигнеш защото всичко се прави с чалъм.

Коментар

Е да знам, аз исках да знам дали ще стане,за да си взема. Пък монтажа, знам че ще трябва да се приспособява. Аз от минск съм се спрял,то не е ли 12 волта?
            Само това че върти на обратно,за разлика от др модели ИЖ ме притееснява :S.

Коментар

Ха обясни ми какъв е проблема че върти вала обратно,изменя се центровката и всичко става.Запалването от Минск е 12 волта.

Коментар

Казаха ми, че създава по-малко ток.

Коментар

С оригиналното запалване тока е най силен защото има акомулатор,но мотора си върви без проблем и с останалите.

Коментар

Ще потърся да си взема,дано да си прав.
                    Мерси много.

Коментар

Прецени си сам кое ще ти излезне по евтино,дали да си оправиш зареждането на оригиналното запалване,причините са няколко,изправителен блок,реле регулатор,ротор,статор или четки,човек който се е занимавал с такива работи ти прави необходимите измервания и ще ти каже точно къде е проблема,или да дадеш около 100лв за монтирането на друго.

Коментар

Ами то за старото трябва и акомулатор, аз нямам.Мисля да опитам с минсковото, то да работи,пък за пригодяването му ще го измислим. Някъде във форума четох че трябва стругар да ми направи фланец или нещо такова и става,поне не пишеше друго.

Коментар

Някой да предлага работещо запалване от Минск?

Коментар

аз имам 1 (ротор и статор комутатора го нямам ) ама намотките на фара са скъсани и няма да имаш фар
                            луд умора няма!!!

Коментар

На мен фар не ми трябва,м това което имаш ще ми послужи ли за Иж спорт да го монтирам и да запали :Д съответно и да работи. Ти маи си навътре в нещата с тези запалвания, до колкото чета в Форума.малко повече информация мойеш ли да ми дадеш, че не са ми мн мн ясни на мен.

Коментар

Май са се изчерпали тези минскови запалвания

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X