Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: ИЖ-350

Цък
    луд умора няма!!!

Коментар

• От: До: ИЖ-350

Здравейте, имам нужда от спешна помощ днес си бях на село карах си ижето и по едно време съединителя прекалено много почна да буксува. По принцип малко си буксуваше, но го оправях от болта при жилото. Та искам да ви питам, някой може ли да обясни как да си сменя феродото? Досега не съм го правил, затова ви питам дали ще мога сам или да потърся някой чичко.
      Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:52. Причина: Моля, използвайте главни букви!

Коментар

• От: До: ИЖ-350

махаш левият капак,и под него се намира касетата на съединителят има 5 болта на нея и тях развиваш и после махаш старото феродото и слагаш новото ,като ги редиш:желязо,феродото,желязо,феродото и така
        луд умора няма!!!

Коментар

• От: ИЖ-350

А те колко феродови диска са?

Коментар

незнам не съм ги броил
            луд умора няма!!!

Коментар

аха ясно гарнитура слага ли се после на капака щото един приятел вика че нямал на неговия иж

Коментар

кажи си skype ?
                луд умора няма!!!

Коментар

miroslav1550 ми е скупе

Коментар

Някой знае ли като натегна болтовете на капачката на сЪединителя, колко оборота да върна после, че да не са стегнати докрай. Пробвах с 1, 2, 3 и 5 оборота, обаче не мога да го нагласЯ или боксува много като пробвам от жилото или като включа на скорост тръгва и пак боксува, ама по-малко и гайката и болта на десния капак долУ трябва ли да са охлабени
                    Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:51. Причина: Моля, проверявайте си постовете, преди да ги публикувате, за правописни и пунктуационни грешки!!!

Коментар

Някой знае ли как да Вдигна мощносТта на ИЖ 350 едноцилиндров Чувал сЪм доста неща: разпробиване на горивните отвори, намаляване на горивната камера, престъргване на к.вал, рязане полата на буталото и още какво ли не
                      Ако някой знае как стават нещата, моля да сподели
                      Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:36. Причина: Моля, използвайте главни букви!
                      луд умора няма!!!

Коментар

Аз не знам каква мощност ти липсва, ама каквото и да го правиш тоя двигател, няма да стане самолет. Хубав карбуратор(неизносен и хиляда теча...), добър реглаж, добра центровка и хубава свещ/и. И по принцип той мощност и въртящ момент си има в изобилие, ама във високите обороти го няма никакъв...
                        Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:47. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"

Коментар

Аз самолет не ща да го правя Ама някЪде бях гледал от 17 к.с. или там колкото е и го правят кЪм 25,27
                          Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:46.
                          луд умора няма!!!

Коментар

Ако искаш да го направиш по-рязЪк и имаш колянов вал резерва, го даЙ на стругаря да му отнеме от противотежестите и да ти изпили малко главата. Като казвам малко, имам предвид ако сЪбира 20гр масло, примерно 18, колкото по-малка глава, толкова по-малка горивна камера, по-голяма компресия, голямо детонационно горене и скапване на двигателя. Има и една ХВатка за Всички по-стари мотори - иглата на най-богата смес, а въздУха също се отвива, така е все едно ти е на средното деление на иглата сЪС завит винт, но само че така пропуска повече гориво и повече харчи. Също си изчисти ауспуха и ще усетиш разлика.
                            П.С Това аз не съм го правил лично, но съм чел доста по темата за ''разпилване'' и това са нещата, коИто наистина се Усещат.Трябва да имаш и резервен вариант, разбира се.
                            Поздрави
                            Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:45. Причина: Моля, спазвайте правилата за правопис!
                            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

А колко мм да отнеме от к.вал
                              Мерси, колега, за горният пост
                              Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:42.
                              луд умора няма!!!

Коментар

Ами колкото да се олекоти без да се отслаби конструкцията, огледаЙ го и трябва да е балансирано, щото иначе ще е като махало и ще прецака Всичко.
                                Поздрави
                                Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:41.
                                Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X