Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: ИЖ-350

всичко става стига да имаш желание и мерак !

Коментар

да знам че става то моят иж е с ел.от карпати а колегата джамал казва че неможе да стане
      луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнение
        да знам че става то моят иж е с ел.от карпати а колегата джамал казва че неможе да стане

Да! Така казва и е прав.
        Юпитер е с два цилиндъра, а Планета с един.
        Електронно от карпати няма как да стане на двуцилиндровия Иж. /освен ако не го кара наедин цилиндър /
        Там се слага пусково от трактор, ама съм го пробвал и тоя вариант и не е много удачен.

А предполагам колегата с четириколката има проблеми с центровката и затова пита за електронно!? При тези машини проблема им е от турбината- разбива лагерите на вала и после центровка-йок. Поне в случаите, за които знам е така!
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

офф аз вобще несам видял че преказва за двуцилиндровият да съгласен сам че нестава а до колкото за пусковото от трактор много се разбива то е предназначено да пработи няколко мин. а не да работи постоянно
          луд умора няма!!!

Коментар

офф аз вобще несам видял че преказва за двуцилиндровият да съгласен сам че нестава а до колкото за пусковото от трактор много се разбива то е предназначено да пработи няколко мин. а не да работи постоянно
            Абе тия няколко минути при мен траеха в продължение на 2 години. Проблема идваше от там, че стърчеше като *** в страни и все гледах да го пазя и ако падам да е наляво. Пречи и на задната спирачка, лоста го скъсих, после пък трудно натисках спирачката. Наложи се да му мислим и гумено каре, въобще кофти работа.
            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

е пак добре щом е траело 2 год.
              луд умора няма!!!

Коментар

колега искаш да кажеш че неможе да се монтира ел.запалване от (карпати или минск) на моя иж ?
                Не колега,твоя е планета и може като се направи фланец,и да се сложи спокойно.Говорех за колегата с четириколката(ЗиМ-а).Ама за него се сетих един друг чалъм...Електронно от трабант .На ЧЗ се преправя авансовата плочка,като двата датчика за ГМТ заедно с платката от трабантовото запалване се монтираше на авансовата плочка на ЧЗ-то,При двуцилиндровия ИЖ е почти същото.Забравят се проблемите с чукчетата и наковалниите,забравят се проблемите с вечно неработещите цилиндри,а и чз-то палеше по-лесно.
                harley davidson-fan

Коментар

това иже неще и неще да запали ток има,карбуратора е почистен,семерингите на коляновият вал са сменени и центровка има искрата ми се струва че е слаба дали от това неще да запали чат пат препуква само
                  луд умора няма!!!

Коментар

Бубината сигурен ли си че е читава ?
                    Виж дали контактният ключ прави
                    хубав контакт!

Коментар

Вече пали Комутаторът беше изпушил Нов и стана работата
                      Последно редактирано от viki terzieva; 18-02-10, 20:25.
                      луд умора няма!!!

Коментар

колега искам да те питам за частите за иж спорт коляновия вал каква цена му искаш и в какво състояние е карботатора каква му е цената?

Коментар

Защо е необходимо да преправяте мотора, центровката му е елементарна. Навремето като имах Юпитер 5, бях си направил от стара свещ устройство, с което определям предварението 2мм преди ГМТ. Устройството представлява свещ с махната керамика и една метална ос с резба. Настройва се, така че да подпре буталото 2мм преди ГМТ и с една лампа долу чукчето като почне да отваря и тя светва 0,4мм е разстоянието м/у чукчето и наковалнята, прави се центровка първо на 1-ви цилиндър и към него се центрова 2-ри цилиндър /плочката/ и мотора пали лесно..

ПП при мен имах проблем с 2 цилиндър гаснеше и цапаше свещта, но веднага махнах капака откъм съединителя, без да цепя двигателя извадих зъбчатката на КВ и с 2 отвертки внимателно лагера на КВ и после и семеринга. В обратния ред протече сглобяването и повече никакви проблеми.
                          Последно редактирано от viki terzieva; 18-02-10, 20:24.
                          Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

вече пали комутатора беше изпушил нов и стана работата
                            Колега, не те знам от къде си, но виждам, че имаш много проблеми с този Ижок. Намери във форума темата "клъцни срежи или всичко без пари" и ще видиш "от нищо нещо или от нещо нищо". Там има много снимки как присадих на една Хонда двигател на "Иж-планета-3". Там мисля, че имаше снимка на запалването, както е монтирано на място. Сега в проект е ново ендуро с двигател на "Иж".
                            ,
                            Последно редактирано от viki terzieva; 18-02-10, 20:23.
                            Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Първоначално публикуван от ИЖ120 Преглед на мнение
                              Колега, не те знам от къде си,но виждам че имаш много проблеми с този Ижок .Намери във форума темата "клъцни срежи или всичко без пари" и ще видиж "от нищо нещо или от нещо нищо". Там има много снимки как присадих на една Хонда двигател на "Иж-планета-3". Там мисля че имаше снимка на запалването както е монтирано намясто.Сега в проект е ново ендуро с двигател на "Иж".
                              ,
                              Със запалването е 6 Сега рамата трябва да правя Темата "клъцни срежи" съм я гледал Много добре се е получил ижат
                              Последно редактирано от viki terzieva; 18-02-10, 20:22. Причина: правопис
                              луд умора няма!!!

Коментар

здравейте,
                                искам да попитам някой знае ли как се форсира иж 350 (какво се сменя по двигателят)
                                има ли смисъл изобщо ?
                                мерси предварително
                                луд умора няма!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X