Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ИЖ-350

аз моето нещо немога да го намеря съжалявам Drakoo
    луд умора няма!!!

Коментар

Колега със същия успех можеш да ползваш запалване от карпати те се намират даже си мисля,че са 1 и същи почти с минсковото
      Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Момчета ето малко снимки на мераклийски ИЖ-ета.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:011409636.jpg
Прегледи:1
Размер:39.0 КБ
ID:5262398Натиснете снимката за да я уголемите

Име:011409637.jpg
Размер:63.3 КБ
ID:5262399Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ij2.JPG
Размер:204.9 КБ
ID:5262400Натиснете снимката за да я уголемите

Име:l_48567dab529070f9fd48d07e4e6ff77e.gif
Размер:98.4 КБ
ID:5262401
        Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Няма нищо, аз си помислих че си ме забравил .
          Знам че става и карпатско, ако не мога да намеря минсково такова ще бъде такова.
          Но не разбрах само дали е проблем, че Иж върти обратно на часовниковата (наляво)?
          Трябва да се стяга тази машина, че сезона идва и изпускам возенията, а вече нямам търпение.

Коментар

Мераклийски са направени Ижетата, но са ретро стил . Трябва и нещо по екстремно да се направи!

Коментар

Направил съм и то добри неща.Питай ''Фанатика''. Виж в ''Клъцни срежи или почти бес пари'' .Един съвет от чичо ти Георги, махай я тази ''болест'' ИЖСпорт, намери си някой хвълен ИЖПланета и карай, тогава и запалването от ''Карпати или от Минск'' ще стане и ще забравиш че си го правил!!Скоро ще пусна снимки на най-новият проект с Ижов двигател.
              Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

• Ще погледна да видя но такъв двигател имам и за него придогодихме рамката, а не ми се занимава наново. Ще погледна в "кръцни срежи..." да видя какво ще ми кажат там. Значи според теб има проблем запалванията от крпати и минск да станат на спорта?

Чакаме да видим новата идея!
                Последно редактирано от Chinela; 25-03-11, 07:01.

Коментар

Скоро ще пусна снимки на най-новият проект с Ижов двигател.

Аз видях проект номер 1 и 2 на "ГРАНД БУРКАН-ЕНИНА 12 02 20011г." ама номер 2 ми харесва много
                  луд умора няма!!!

Коментар

• Гледах ги аз твойте работи и исках да те питам теб по моя въпрос,но още не се бях регистрирал. Добрече се отзовахте с Фанатика да дадете нчкой съвет като хора с опит, че аз нямам мн мн . Имам Aprilia Prgaso 650, но ИЖ си ме блазни от 2 години близо и мн ми се иска да си го подкарам и да бръмча из горите. Пегасото ми е малко голямо и ми е трудно да се боря с него, пък и мн пластмаси има.

Фанатик къде си ги гледал тези снимки?
                    Последно редактирано от Chinela; 25-03-11, 07:02.

Коментар

Здравейте колеги отново проблем значи мотора преди малко го правих запали 2 пъти работи 4 5 секунди и огасна и повече не се обади смених кондензатора не е от него ток има да те убий бензин да се окапиш ама.....утре ще чистя карбуратор ама си мисля че не е от него така че каквото се сещате казвайте

Коментар

Ами то друга не е останало май, дано да е от него.

Коментар

Здравейте пак значи карбуратора е чист продухан е и пак не иска. Има компресия, редовна искра на скорост пробвах, не става просто не ми иде на ума какво може да е.

Коментар

Колега то може да има искра но да не се подава когато трябва.Виж дали имаш бензин дали през крана тече после сложи малко в цилиндъра и виж дали ще запали
                            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Някой да има кранче за бензин?
                              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

аз имам кранче ами бензин варви променям момента на подаване на искрата с предварение без предварение и пак нищо свеща е вмз 7 с нея съм си карал другия иж до последно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X