Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ИЖ-350

Първоначално публикуван от Drakoo Преглед на мнение
    Ами то друга не е останало май, дано да е от него.
    Дракоо, много ядове ще имаш още с този спорт/дано не съм прав/ виж сега в ''клъцни срежи ....'' другият ИЖ-ок.
    Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Супер се е получило, няма ли да направиш някой СПОРТ или тази част аз съм я започнал
      Поздравления или ли нещо ново замислено?

Коментар

И аз я закъсвам с ИЖ-а , стигнах до тук
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31.jpg
Прегледи:1
Размер:110.6 КБ
ID:5271822
        Трябват ми ауспуси от стария модел, тези с конуса отзад.
        Търсят се нови , или някой да ги изработи.
        Последно редактирано от viki terzieva; 06-11-11, 16:28. Причина: Моля, използвайте главни букви!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010121 (2).jpg
Размер:212.7 КБ
ID:5278579Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010122 (2).jpg
Размер:198.3 КБ
ID:5278580Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010120 (2).jpg
Размер:159.9 КБ
ID:5278581Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010118 (2).jpg
Размер:155.9 КБ
ID:5278582Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010119 (2).jpg
Размер:167.2 КБ
ID:5278583
          Първоначално публикуван от Drakoo Преглед на мнение
          Супер се е получило, няма ли да направиш някой СПОРТ или тази част аз съм я започнал
          Поздравления или ли нещо ново замислено?
          Сега има нова тема, тъй де тя не е нова - от месец вече е готова, ама не съм слагал снимки.Ем-зет ''Трофи'' двигател на кросова рамка.
          Последно редактирано от ИЖ120; 16-05-11, 16:09.

Коментар

Мнного добра работа, както винаги! А тестовете минаха ли, как е за каране?

Коментар

Тестовете текат докато има бензин.Собственника е студент /редовно/ горкият,тъй че кара ''кога има''.Сега ще ремонтира телескопите че нещо не държат виздух,ама това е бял дерт, иначе стана много спокоен мотор, почти не се натоварва никъде, и естественно не загрява по баирите.

Коментар

Кажете има ли някой кото може да дава/продава запалване от двутактов мотор които да стане за ИЖ спорт 350. Магнет или ел запалване, но да върти наляво?
                Спешно е, че сезонът ще си отиде, а тоЙ си стои в гаража :S.
                Благодаря и безавариЙно даване на газ из Българската природа!
                Последно редактирано от viki terzieva; 06-11-11, 16:29.

Коментар

Намери си от Ковровец - дава ток и на двете страни, пробвано е и на Спорт, само гърбицата малко се преправя.
                  Силата е нищо без контрол.

Коментар

Един сериозен отговор, благодатя мн!
                    Дано намеря по-скоро.

Коментар

Здравейте колеги,хрумна ми една идея и искам да вИ пИтам дали е възможно да стане. Мога ли да пробия жигльорите на карбуратора като ги направя с по-големи дупки, следователно ще отива повече бензин и въздух, но дали ще върви повече мотора и дали няма да се дави. Какво мислите?
                      Последно редактирано от viki terzieva; 06-11-11, 16:30.

Коментар

Нищо нЯма да сториш
                        Последно редактирано от viki terzieva; 06-11-11, 16:30. Причина: Моля, използвайте главни букви!

Коментар

Не съм фен на Иж, но закупих една Априлия с двигател от Иж 350. Струва ми се прекалено тежък за мотора, разбрах, че имало някъкъв модел 250 спорт ли беше или крос, не се сещам , някоЙ може ли да ми каже разликата , ако сложа такъв и дали има. Ще пробвам да кача снимка , само да видя как ставаше .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Мотора.jpg
Размер:167.6 КБ
ID:5315943 Не е най-добрата снимка, която намерих, но се вижда.
                          Последно редактирано от viki terzieva; 06-11-11, 16:32. Причина: Моля, използвайте главни букви!Ако може, и запетаи :)

Коментар

Първоначално публикуван от shomba Преглед на мнение
                            Не съм фен , на Иж, но закупих една априлия със двигател от иж 350,струвамисе прекалено тежък за мотора , разбрах че имало някъкъв модел 250 спорт ли беше или крос , несе сещам , някои може ли да ми каже разликата , ако сложа такъв и дали има , ще пробвам да кача снимка , само да видя как ставаше .[ATTACH=CONFIG]379852[/ATTACH] не е най добрата снимка която намерих но се вижда
                            Прикачи останалата част от ауспуха. Така се спъва мотора. Не съм специалист по ИЖ ама това май си е ИЖ 350 Спорт.
                            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от shomba Преглед на мнение
                              Не съм фен , на Иж, но закупих една априлия със двигател от иж 350,струвамисе прекалено тежък за мотора , разбрах че имало някъкъв модел 250 спорт ли беше или крос , несе сещам , някои може ли да ми каже разликата , ако сложа такъв и дали има , ще пробвам да кача снимка , само да видя как ставаше .[ATTACH=CONFIG]379852[/ATTACH] не е най добрата снимка която намерих но се вижда
                              Приятелю ти сигурен ли си че познаваш двигателя на ИЖ.

Коментар

не много добре , сега се зблъсквам със подобен ,мотор ,а и вчера скоростната кутия се счупи и не мога да го отворя , предният зъбак , на веригата не мога да изкарам , та търся сега двигател.тоест мотора е ява

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X