Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ИЖ-350

Ако сте наясно с работата на двутактовата машина,ще знаете че всяко отнемана от к. вал(изобщо увеличаване на картерния обем) води до понижаване на мощността.Поради тази причина едно време пълних мястото над буталния болт с коркови тапи и полирах алуминиевите капаци отвътре.
    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

И това сЪм го чувал Ама нам се чудил с какво лепило се лепи тоя корк
      Последно редактирано от viki terzieva; 05-12-10, 18:40. Причина: Моля, спазвайте правилата за правопис!
      луд умора няма!!!

Коментар

Той не се лепи!! Вклинва се в буталото!!
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

какво беше пиньон

Коментар

По по просто му,му викаме запчатка.
            Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

• Имам ИЖ 350, но като се опитам да ритна не иска да рита,от какво може да е?

А и сЪединителя как да си го стегна, защото е разхлабен,от болта вече не става?
              Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:12. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

Развиваш левия капак и там натягаш болтовете Може и да е за смяна
                Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:11. Причина: Моля, използвайте главни букви!
                луд умора няма!!!

Коментар

А какви особнности имат ижовите карбУратори, ако имат такива?
                  Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:10. Причина: карбУратор

Коментар

Здравейте колеги, имам един малък проблем с ижока, първо не беше каран от бая време и сега е залепил съединителя... Та някой знае ли решение на проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka26 Преглед на мнение
                      Здравейте колеги, имам един малък проблем с ижока, първо не беше каран от бая време и сега е залепил съединителя... Та някой знае ли решение на проблема.
                      Е ако не си пробвал - пали забутай толкова че да включиш предавка без съединител и от там подаваш и връщаш газта с натиснат съединител докато не отлепи. Като постопли и омеша маслото ще се освести. Съветска техника е това не е шега.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Купувам здрав двигател за иж-350
                        0888 522 505
                        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Здравейте! Имам ИЖ спорт 350 едноцилиндрово,чета във форума относно въпросите относно запалването. Казаха ми че този модел върти обратно, да си търся запалване от мотор на които му се намира запалването отляво. Въпроса ми е от Минск запалването става ли, добро ли е? Като е електрическо, това въртене има ли значение или не?
                          Благодаря ви предварително.

Това е въпросния ИЖ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF5212.jpg
Прегледи:1
Размер:153.3 КБ
ID:5254228

Име:DSCF5206.jpg
Размер:159.8 КБ
ID:5254225

Име:DSCF5210.jpg
Размер:142.4 КБ
ID:5254229

Име:DSCF5209.jpg
Размер:153.4 КБ
ID:5254226

Име:DSCF5211.jpg
Размер:152.7 КБ
ID:5254227

Име:DSCF5205.jpg
Размер:167.7 КБ
ID:5254224

Коментар

Здрасти! И аз имам иж спорт, да, тоЙ върти наобратно и мисля, че е проблем да се сложи електронно от минск. Кажи спорта как е, правил ли си нещо по двигателя, с по-бавна зЪБчатка ли си? Доволен ли си от вървеж,здравина и тн.
                            Поздрави!!!!
                            Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:10.

Коментар

Няма да има проблем да се сложи запалване от Минск въпреки че коляновият вал върти обратно,виждал съм такъв двигател със монтирано запалване от Ковровец.

Коментар

Опитах го само за 1 мин :д ,защото не искаше да зарежда акумулатора и работи докато имаше ток. И не зная как е . Задната зъбчатка е по-голяма, на двигателя нищо не съм му правил за сега. Друга информация не мога да ти дам . Големи надежди има иначе,но това запалване ме спира много Твоето ИЖ с фабричното ли си е?

А до Христо, знаеш ли Ковровеца от коя страна му е запалването?

Иначе как ви се вижда, добре ли е замислено?
                                Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:09. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не зная"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X