Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кавазаки кх 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Кавазаки кх 250

На този човек от Казанлък ли?
    луд умора няма!!!

Коментар

да .

Коментар

Като си вземеш скоростите напиши един два ред (дали си доволен,колко ти е струвал ремонта и дали бай Гошо е коректен)
        луд умора няма!!!

Коментар

Здравейте колеги, значи пратил съм скоростите и вилките на бай Гошо. Ще ги прави всичките скорости за да сме сигурни, че няма да има проблеми. Другата седмица по някое време ще са при мен и през почивните дни сигурно ще го сглобяваме.

Честит 1-ви Март.

Коментар

Колеги днес взех скоростите от Еконт. Бай Гошо е много точен, целият ремонт струваше 260 лв. Другата седмица по някое време ще го сглобим и ще видим какво ще стане

Коментар

Колеги най-накрая мотора е сглобен напълно, днес го тествах много по-добре е със 4та . Благодаря за помощта от вас !!

Коментар

Тъкмо бях започнал да си мисля че си го продал.... , давай газ и внимателно ,че мноо боли !
                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Сега само по него трябва да сложа нови гуми, нов филтър ,нови грипове. И лагерите на задната джанта са за смяна

Коментар

Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнение
                    Колеги днес взех скоростите от Еконт. Бай Гошо е много точен, целият ремонт струваше 260 лв. Другата седмица по някое време ще го сглобим и ще видим какво ще стане
                    От чисто любопитство, в какво точно се е състоял тоя ремонт, че струва толкоз много пари?
                    Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Значи ремонта беше на вътрешните зъбци със които се зацепват зъбните. Защото самите ъгли на зъбците се заоблят и скоростите почват да изключват, да не влизат . Бай Гошо ги е хванал на някаква машина и ги е направил като нови . Колкото повече газ се дава самите зъбни се самозатягат . Ремонта на една скорост (двете зъбни) струва 60 лв , а за всичките ми направи отстъпка . Много съм му благодарен, защото нови скорости струват двойно или тройно .

Коментар

Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнение
                        Значи ремонта беше на вътрешните зъбци със които се зацепват зъбните. Защото самите ъгли на зъбците се заоблят и скоростите почват да изключват, да не влизат . Бай Гошо ги е хванал на някаква машина и ги е направил като нови . Колкото повече газ се дава самите зъбни се самозатягат . Ремонта на една скорост (двете зъбни) струва 60 лв , а за всичките ми направи отстъпка . Много съм му благодарен, защото нови скорости струват двойно или тройно .
                        Колега извинявай, че те занимавам, но някак си не ми става ясно... Като гледам горе на снимките ръбовете са се заоблили и тоя човек какво точно е направил - някак си е наварил метал върху заобленото и после го е дообработил на машина, или просто е отнел метал за да се получи ръб?
                        Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Само е премахнал малко метал .

Коментар

http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater Ето клип от днес . Има още много докато му свикна .

Коментар

Трябва да свикнeш и с каската.......
                              луд умора няма!!!

Коментар

Да прав си ( Иначе винаги когато се возя повече време съм с целия екип, но тогава го изкарахме за малко . )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X