Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кавазаки кх 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Кавазаки кх 250

Добър вечер колеги.
    Значи имам следния проблем със мотора,когато си карам от 1ва до 3та скоростите си влизат нормално и когато му сложа 4та ми изключва и се налага да сложа 5та. Та въпроса ми е от какво може да е проблем дали са зъбните на скоростите,включватела или някоя вилка. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 002.jpg
Прегледи:1
Размер:239.0 КБ
ID:5999372ето това е мотора,

От: Проблем със кавазаки кх 250

Зъбни колелета,ако са правени и по продължителни опити се износва и вилката.

Коментар

Като бивш състезател по мотокрос имам 80% езда върху Кавазаки 250(95г).За два сезона само две бутала съм сменил.Със скорости и съединител проблеми не е имало,като се има предвид,че скоростите съм включвал без съединител.Първа скорост се използваше само за движение в бокса,дори се стартираше на втора скорост.На Кавазаки се носи славата като най-добрите двутактови мотори.Разглоби го и ще се види проблема,най-вероятно както е казал колегата-зъбно колело и вилка.Моторчето е много готино.
      DRZ 400S

Коментар

Значи във събота сигурно ще свалим двигателя,иначе моторчето е след основен ремонт (продавача ми каза че е сменил буталото,лагери,биелата и било със чисто нови скорости..). Ако наистина са нови скоростите както ми каза човека (той ги бил сменил поради причината, че му изключвала 5та скорост.За сега съм доволен от кавазакито пали си от 2-3 ритане добре работи звукът ми е много добър (резонанса е спортен, а от зад заглушителя е на Two brotherz )

Коментар

Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнение
          Значи във събота сигурно ще свалим двигателя,иначе моторчето е след основен ремонт (продавача ми каза че е сменил буталото,лагери,биелата и било със чисто нови скорости..). Ако наистина са нови скоростите както ми каза човека (той ги бил сменил поради причината, че му изключвала 5та скорост.За сега съм доволен от кавазакито пали си от 2-3 ритане добре работи звукът ми е много добър (резонанса е спортен, а от зад заглушителя е на Two brotherz )
          Гледай като разглобяваш двигателя да направиш снимки,искам да видя новите части.

Коментар

Това Кавазаки, да не би да е купувано от Петрич .... случайно... или бъркам >?!?!?
            Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

От: Проблем с Кавазаки кх 250

Да от Петрич е. Да не ти е познато ?

Коментар

То всеки казва след основен ремонт......ама кво е сменено един господ знае
                луд умора няма!!!

Коментар

Да от Петрич е. Да не ти е познато ?
                  Дааа , познато ми е !

И аз ходих да го гледам, даваха ми го за 1500 лева. Лошото беше , че беше пълен дроб.. Преди мен бяха идвали да го гледат някакви от Пловдив, но са се отказали, защото не бил въобще пазен.

През два дена му се сваляше двигателя да го правят... скорости , съединители , не знам си какво... много проблеми имаше тоя мотор , даже момчетата ме посъветваха да бягам далече , защото има много неща за оправяне по него и то за доста пари... !!

Аз и затова се отказах и не го взех...

П.п Вече какво е сменяно и какво не , е най-добре да се види като се отвори двигателя. Това е и моя съвет към теб. Най-малкото може да си спестиш бъдещи неприятности !

Поздрави
                  Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 22-01-13, 20:10. Причина: Допълнение
                  Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Ще се видя като го отворя иначе да ти кажа взех го преди седмица и нещо и си го карам редовно и за сега няма никакви проблеми,взех си и масалце на мотул 800 2т и така...

Коментар

Ще се видя като го отворя иначе да ти кажа взех го преди седмица и нещо и си го карам редовно и за сега няма никакви проблеми,взех си и масалце на мотул 800 2т и така...
                      Дано да нямаш проблеми !! Уж го оправяха тоя мотор, но дали е по каналния ред от-до или колко да се продаде - не знам. Затова е хубаво да си ги провериш тея неща... пък ако всичко е ок - събираш и газ
                      Поздрави !

Коментар

Колега, та ти много време си го карал тоя мотор, седмица и нещо Кога имаше време да установиш, че нямал проблеми, а пък скоростите нещо не били наред Това меко казано ми звучи не сериозно, но както и да е! Жорката няма да те излъже и със сигурност не е написал тези "кофти" слова за мотора ти, само и само да се намира в приказка! Лошото е, че са ти пробутали мотор в такова състояние, а още по-лошото ще е, ако си го взел от колега, който кара, а не от търговец!?!?!
                        Абе дано се оправят нещата, но за съжаление всичко е свързано с изваждането. Във връзка с изключването на скоростите мога да споделя опит при шосейките, но той на дали ще ти е от полза. При тях скоростите започват да изключват, когато дадеш рязко газ на 2-ра и 4-та, и това се дължи на продължителното каране на задна и тем подобни простотии. Желая късмет, чао
                        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Значи смисъл няма проблеми освен скоростите и го карам всеки ден по 2 -3 часа. Аз се опитвам да го карам на задна гума, горе долу по 100-150 метра си го карам, но не го изправям със подсечки !

Коментар

А да ви попитам скоростите могат ли да се разглобят,смисъл ако някое зъбно е заминало само то да с смени. Понеже до сега не сам разцепвам двигател,освен на скутери,

Коментар

А да ви попитам скоростите могат ли да се разглобят,смисъл ако някое зъбно е заминало само то да с смени. Понеже до сега не сам разцепвам двигател,освен на скутери,
                              Разглобяват се без никакъв проблем,само че не ти е заминало само едно колело,и ако продължиш да го караш така скоро време ще се наложи вместо две колелета да търсиш цял комплект скорости.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X