Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Кавазаки кх 250
Свий
X
-
От: Проблем със кавазаки кх 250
Като бивш състезател по мотокрос имам 80% езда върху Кавазаки 250(95г).За два сезона само две бутала съм сменил.Със скорости и съединител проблеми не е имало,като се има предвид,че скоростите съм включвал без съединител.Първа скорост се използваше само за движение в бокса,дори се стартираше на втора скорост.На Кавазаки се носи славата като най-добрите двутактови мотори
.Разглоби го и ще се види проблема,най-вероятно както е казал колегата-зъбно колело и вилка.Моторчето е много готино
.
DRZ 400S
Коментар
-
Значи във събота сигурно ще свалим двигателя,иначе моторчето е след основен ремонт (продавача ми каза че е сменил буталото,лагери,биелата и било със чисто нови скорости..). Ако наистина са нови скоростите както ми каза човека (той ги бил сменил поради причината, че му изключвала 5та скорост.За сега съм доволен от кавазакито пали си от 2-3 ритане добре работи звукът ми е много добър (резонанса е спортен, а от зад заглушителя е на Two brotherz )
Коментар
-
Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнениеЗначи във събота сигурно ще свалим двигателя,иначе моторчето е след основен ремонт (продавача ми каза че е сменил буталото,лагери,биелата и било със чисто нови скорости..). Ако наистина са нови скоростите както ми каза човека (той ги бил сменил поради причината, че му изключвала 5та скорост.За сега съм доволен от кавазакито пали си от 2-3 ритане добре работи звукът ми е много добър (резонанса е спортен, а от зад заглушителя е на Two brotherz )
Коментар
-
От: Проблем с Кавазаки кх 250
Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнениеДа от Петрич е. Да не ти е познато ?
И аз ходих да го гледам, даваха ми го за 1500 лева. Лошото беше , че беше пълен дроб.. Преди мен бяха идвали да го гледат някакви от Пловдив, но са се отказали, защото не бил въобще пазен.
През два дена му се сваляше двигателя да го правят... скорости , съединители , не знам си какво... много проблеми имаше тоя мотор , даже момчетата ме посъветваха да бягам далече , защото има много неща за оправяне по него и то за доста пари... !!
Аз и затова се отказах и не го взех...
П.п Вече какво е сменяно и какво не , е най-добре да се види като се отвори двигателя. Това е и моя съвет към теб. Най-малкото може да си спестиш бъдещи неприятности !
ПоздравиЗнаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнениеЩе се видя като го отворя иначе да ти кажа взех го преди седмица и нещо и си го карам редовно и за сега няма никакви проблеми,взех си и масалце на мотул 800 2т и така...
Поздрави !Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнениеЩе се видя като го отворя иначе да ти кажа взех го преди седмица и нещо и си го карам редовно и за сега няма никакви проблеми,взех си и масалце на мотул 800 2т и така...Кога имаше време да установиш, че нямал проблеми, а пък скоростите нещо не били наред
Това меко казано ми звучи не сериозно, но както и да е! Жорката няма да те излъже и със сигурност не е написал тези "кофти" слова за мотора ти, само и само да се намира в приказка! Лошото е, че са ти пробутали мотор в такова състояние, а още по-лошото ще е, ако си го взел от колега, който кара, а не от търговец!?!?!
Абе дано се оправят нещата, но за съжаление всичко е свързано с изваждането. Във връзка с изключването на скоростите мога да споделя опит при шосейките, но той на дали ще ти е от полза. При тях скоростите започват да изключват, когато дадеш рязко газ на 2-ра и 4-та, и това се дължи на продължителното каране на задна и тем подобни простотии. Желая късмет, чаоSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнениеА да ви попитам скоростите могат ли да се разглобят,смисъл ако някое зъбно е заминало само то да с смени. Понеже до сега не сам разцепвам двигател,освен на скутери,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар