От: Проблем с Ямаха ТДР 125 - почукване
Хаха ем ше си го ''изям'' боя ако се наложи. Амм закарах бобинката при човек , който се занимава с тея неща и може да я пренавие. Той също каза , че както и да съм мерил най-вероятно е грешно, понеже е много трудно да се измери тази част.... Той обаче ще го направи, а и като видя прогорялото направо ми затвърди , че най-вероятно не работи добре, дори да работи - не е както трябва , и точно може ту да има , ту да няма ток... Каза също, че ще може да я пренавие, правил е такива нещата и ще може да я оправи...
Ако и след това няма искра .......... газ към магазина и си взимам едно CDI , въпроса е , че не мога да намеря мотор като моя в нашия град , от който да взема или да му дам за пробва части.... иначе да я бях свършил тая работа отдавна и в темата нямаше да ви занимавам с глупости !
А не ми се иска да купувам CDI и да се окаже , че не е от него , понеже си е пари, а точно тея пари мисля да ''инвестирам'' в каска...сиреч на гладен горем не ми се дават излишно пари... само за пробата...
Първоначално публикуван от Жоро Нешев
Преглед на мнение
Ако и след това няма искра .......... газ към магазина и си взимам едно CDI , въпроса е , че не мога да намеря мотор като моя в нашия град , от който да взема или да му дам за пробва части.... иначе да я бях свършил тая работа отдавна и в темата нямаше да ви занимавам с глупости !
А не ми се иска да купувам CDI и да се окаже , че не е от него , понеже си е пари, а точно тея пари мисля да ''инвестирам'' в каска...сиреч на гладен горем не ми се дават излишно пари... само за пробата...
То човека ми е рода и ще ми я свърши тая работа за без пари или поне за някакви символични...
и сега е с китайско "цди'.
Не можах да развия болта на маховика и за това и не съм
Коментар