Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За феновете на ЯМАХА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За феновете на ЯМАХА

Ето и моята Ямаха.
    Прикачени файлове

Коментар

Yamaha yzf426-

Коментар

Koлега, zlatko mx качи и няколко снимки и ние да и се порадваме
        0878424143
        0887424150

Коментар

Щом е градски че качи още днес.. няма проблем, нали Златко
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Здравейте на всички колеги и фенове на Ямаха. Сменил съм доста марки мотоциклети ендуро и други, но от момента, в който се качих на Янка,не слизам вече от нея. В момента карам 450ка ал.рама. Обожавам този мотор, не казвам, че Хонда или КТМ е по лоша марка. НЕ, но просто Ямахата е моя мотор. Дано догодина да карам модела за 2010г. Пожелавам на всички участници във форума безаварийно каране през този сезон.
            Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-10, 12:30.
            [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Пичове реших да си правя гардове за радиаторите тъй като не ми се дават 200лв.И прецених че ще ми излезе по-евтино да си ги направя сам затова търся накой съмишленик с Ямаха който има такива да ми ги наснима така по-детайлно.Благодаря предварително
              0878424143
              0887424150

Коментар

Мисля че колегата Станислав от MG racing си беше сложил такива . Аз изкарвах наскоро моя мотор , но със супер мото капли. Като цяло имам база за сравниение с КТМ 520 ЕХЦ супермото и ДР-З СМ и не знам защото си е мое ли или нещо друго , но умирам от кеф като го карам и има супер добро поведение на шосето. Жалко, че ще трябва да го вкарвам за малко в бокса за смяна на консумативите . Всъщност с какво масло карате вашите ямахи , моята я карам с 10w60 пълна синтетика . Добро ли е или трябва по-гъсто ?
                Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-10, 12:29.
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

И аз съм с пълна синтетика 10w50 на Мидланд все пак ми е 15лв литъра и си го сменям на 5-6 резервуара.Така че и твоето е добро, просто си го сменяй редовно и така .
                  Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-10, 12:28.
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

Колко литра му наливаш и маслото е заедно - скорострите и цилиндЪра, нали . На мен ми казаха 1 л от ямаха , ама аз му слагам малко повече
                    Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-10, 12:28.

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                      Колко литра му наливаш и маслото е заедно - скорострите и цилиндера нали . На мен ми казаха 1 л от ямаха , ама аз му слагам малко повече
                      1л е количеството на 450, за 400 е 1,6л и 1,8л със смяна на масления филтър. Аз карам с Мотул 15W50 и го меня на 10 моточаса.

Коментар

Маслото , на различни място ли се налива ? Или се налива от едно място ... също така от коя пробка го източвате

Коментар

Колега Цецо дай тел. за връзка
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
                            1л е количеството на 450, за 400 е 1,6л и 1,8л със смяна на масления филтър. Аз карам с Мотул 15W50 и го меня на 10 моточаса.
                            На 450 ако сменяш филтъра е 1.1л., и идва малко над половината. По принцип събира 1.2л.

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                              Маслото , на различни място ли се налива ? Или се налива от едно място ... също така от коя пробка го източвате
                              Маслото се налива горе при резервоара, където е щеката за проверка(при 400/426). Източва се от 2 пробки - едната се пада зад предния калник, другата е под двигателя, също има и една цедка, която е хубаво да се чисти през две сменяния.

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                                Пичове реших да си правя гардове за радиаторите тъй като не ми се дават 200лв.И прецених че ще ми излезе по-евтино да си ги направя сам затова търся накой съмишленик с Ямаха който има такива да ми ги наснима така по-детайлно.Благодаря предварително
                                Брат малко съм зле със тез компютри но ще се опитам да ти кача снимки на гардовете.Мойта е с Уъркс канекшан най якия и скъп вариант,хващат целите радиатори,такмо отпред не съм сложил още решетките и няма да разглобявам кой знае колко!Пусни един тел. за всеки случаи.
                                [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X