Здравейте на всички колеги и фенове на Ямаха. Сменил съм доста марки мотоциклети ендуро и други, но от момента, в който се качих на Янка,не слизам вече от нея. В момента карам 450ка ал.рама. Обожавам този мотор, не казвам, че Хонда или КТМ е по лоша марка. НЕ, но просто Ямахата е моя мотор. Дано догодина да карам модела за 2010г. Пожелавам на всички участници във форума безаварийно каране през този сезон.
Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-10, 12:30.
[FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]
Пичове реших да си правя гардове за радиаторите тъй като не ми се дават 200лв.И прецених че ще ми излезе по-евтино да си ги направя сам затова търся накой съмишленик с Ямаха който има такива да ми ги наснима така по-детайлно.Благодаря предварително
Мисля че колегата Станислав от MG racing си беше сложил такива . Аз изкарвах наскоро моя мотор , но със супер мото капли. Като цяло имам база за сравниение с КТМ 520 ЕХЦ супермото и ДР-З СМ и не знам защото си е мое ли или нещо друго , но умирам от кеф като го карам и има супер добро поведение на шосето. Жалко, че ще трябва да го вкарвам за малко в бокса за смяна на консумативите . Всъщност с какво масло карате вашите ямахи , моята я карам с 10w60 пълна синтетика . Добро ли е или трябва по-гъсто ?
Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-10, 12:29.
И аз съм с пълна синтетика 10w50 на Мидланд все пак ми е 15лв литъра и си го сменям на 5-6 резервуара.Така че и твоето е добро, просто си го сменяй редовно и така .
Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-10, 12:28.
Маслото , на различни място ли се налива ? Или се налива от едно място ... също така от коя пробка го източвате
Маслото се налива горе при резервоара, където е щеката за проверка(при 400/426). Източва се от 2 пробки - едната се пада зад предния калник, другата е под двигателя, също има и една цедка, която е хубаво да се чисти през две сменяния.
Пичове реших да си правя гардове за радиаторите тъй като не ми се дават 200лв.И прецених че ще ми излезе по-евтино да си ги направя сам затова търся накой съмишленик с Ямаха който има такива да ми ги наснима така по-детайлно.Благодаря предварително
Брат малко съм зле със тез компютри но ще се опитам да ти кача снимки на гардовете.Мойта е с Уъркс канекшан най якия и скъп вариант,хващат целите радиатори,такмо отпред не съм сложил още решетките и няма да разглобявам кой знае колко!Пусни един тел. за всеки случаи.
[FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]
Коментар