Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
    Абе я дей се прави ами кажи какво имаше ти преди да вземеш " катмЪта"
    Йоника имах ...ама така и не се научих да работя с нея
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

• От: Спорове и препирни

Пичове, някаква нова мода е излязла - всичко живо се снабдява с Ямахи, що така не знам. Ето тази седмица колега даде ктм за Ямаха и за моя радост днес вика не признавам вече друго.Скоро и един друг колега ще го последва и може да не е сам. Май всички се ориентират към качествените неща.
      Последно редактирано от viki terzieva; 08-07-10, 09:09. Причина: Отрицателната частица НЕ се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"
      0878424143
      0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
        Пичове някаква нова мода е излазла всичко живо се снабдява с Ямахи що така незнам.Ето тази седмица колега даде ктм за Ямаха и за моя радост днес вика не признавам вече друго.Скоро и един друг колега ще го последва и може да не е сам. Май всички се ориентират към качествените неща.
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Yamahite са доста корави. Всеки си има мнение по въпроса, аз не съм имал затруднение с намирането на части за ямахата.

Коментар

Такааа аа ааа а ... Гледам позадремали сте! Искам да внеса леко разяснение.
            1. Хората, които карат КТМ предишния им мотор е бил или крадено ЧЗ или ИЖ. Преминавайки от мотор на 20-40 г е нормално да харесат КТМ, какъвто и да е той.
            За да не изброявам Honda, Kawa.... ще кажа че те са и те на това дередже „заблудени хора“!
            Следователно да караш Yamaha е третата и най-правилната стъпка
            Предполагам сте съгласни!?
            WR400-in-in-in...
            LZ1RAO

Коментар

Първоначално публикуван от anubis Преглед на мнение
              Такааа аа ааа а ... Гледам позадремали сте! Искам да внеса леко разяснение.
              1. Хората, които карат КТМ предишния им мотор е бил или крадено ЧЗ или ИЖ. Преминавайки от мотор на 20-40 г е нормално да харесат КТМ, какъвто и да е той.
              За да не изброявам Honda, Kawa.... ще кажа че те са и те на това дередже „заблудени хора“!
              Следователно да караш Yamaha е третата и най-правилната стъпка
              Предполагам сте съгласни!?

Коментар

• От: До: Спорове и препирни

Иван ви показа без да пише.Ямахата може само да свирииииии. И да пълни картера със стружкииии.
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Поне след т'ва лесно се продава "на части" ,щот има много такива със най-тачени мотори на които им тряаат пък няаа...

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                    Пичове, някаква нова мода е излязла - всичко живо се снабдява с Ямахи, що така не знам. Ето тази седмица колега даде ктм за Ямаха и за моя радост днес вика не признавам вече друго.Скоро и един друг колега ще го последва и може да не е сам. Май всички се ориентират към качествените неща.
                    Е при нас стана точно обратното сменихме ямахите за катееми а и пари давахме,иначе никой не иска.

Коментар

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
                      Е при нас стана точно обратното сменихме ямахите за катееми а и пари давахме,иначе никой не иска.

Ами няма музиканти-музикати.
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

абе незнам,но като гледам АНКЕТАТА-кой какъв мотор кара,най много сме ние с Яамахите,после са Хондите,а останалите сте на равно със соц-машините
                        YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Първоначално публикуван от hari_yzf Преглед на мнение
                          абе незнам,но като гледам АНКЕТАТА-кой какъв мотор кара,най много сме ние с Яамахите,после са Хондите,а останалите сте на равно със соц-машините
                          Вие сте както при автомобилите! Всички "тузари" карат Мерцедес и БМВ наред с циганите! А истинските ценители карат редки марки, които не се срещат мн. мн.!
                          Успех на всички музиканти, но и там Яхахата не е далеч най-доброто! Да живее KORG!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от hari_yzf Преглед на мнение
                            Май малко си се объркал с тия анкети,що не погледнеш какво се кара на Ерзберг или Редбул Ромениак.А има и още нещо че КТМ дърпа от 2002-2003г.като модели,преди това съм съгласен Ямаха са по добри.Ама 99-01г. за мотор си е дърто вече.

Коментар

Не се хабете да спорите, нали знаете че рано или късно всеки се качва на КТМ, после да видим какво ще пишат...

Коментар

В спора се ражда истината! Разни компании за органи (музикалните имам предвид), тъкачни станове и клечки за уши са се преориентирали към моторите....! Няма лошо да се учиш от най-добрите. Поне са се ориентирали правилно хората. Истината обаче е в първоизточника. Бог един, последователи и пророци - много. Мдааа, 20 години карам мотори, минал съм през почти всичко. Шосейки, чопъри, соц-магарета...Кави, Ямахи и т.н., обаче Хонда си е Хонда. Ненапразно след целия този "стаж" се спрях на тях, при това е почти мой набор. Спокоен съм с "нея", нищо, че е възрастна. Повечето не доживяват до тези години, а доживелите са...трагедии. А аз съм уверен, че ще остане за внуците ми. Е, и другите машини не са лоши, но са една идея назад "по рождение". Искам да видя мотор - набор на моя, с който да сипем бензин и да тръгнем - да караме заедно докато единия спре. Подозирате ли кой ще остане в движение?
                                Honda XR600
                                Kawasaki KLX650
                                Honda XL600V Transalp
                                +359 888 6З5 9З4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X