Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
    Животе, аз теб не разбрах кой те принуждава да си купуваш 2т, че точно 300, че и КТМ на всичкото отгоре. Защо си толкоз против модела ?
    ......
    Не е против, а напротив..... просто Ицето ми помага в представянето на модела, допълваме с технически данни и информация от първа ръка.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:123.JPG
Прегледи:1
Размер:69.1 КБ
ID:5523795

Име:124.JPG
Прегледи:1
Размер:65.5 КБ
ID:5523796

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Не е против, а напротив..... просто Ицето ми помага в представянето на модела, допълваме с технически данни и информация от първа ръка.
      По случай случката черпя те с една хубава снимка от връйо,току що я изкарах от фурната.

Име:Picture 794.jpg
Прегледи:3
Размер:383.7 КБ
ID:5523831

Коментар

Ей не се спря да грози и спами темата бате ви Ицката просто нямам думи....

Чинел, ако може изтрий ми предишните постове да не разваляме хубавата тема заради един. Ще вземе някой да реши да прочете за този мотор и ще чете глупостите му.
        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
          Ей не се спря да грози и спами темата бате ви Ицката просто нямам думи....
          Прав си грозя темата с моята снимка,какво да направя че си купих мотор за 1000лв и се качвам с него където си пожелая.

Коментар

Колеги, всеки си има стил на каране, за който си е намерил най-добрия мотор. Всеки! И всеки си го кара така, както счита и намери за добре. Съответно защитава така и тезата си. Но и това си е абсолютно разбираемо...

Това е нещо като жената в къщи. Няма как при всички да е еднакво. И няма как да се повтаря... И колкото и да си хвалим своята, че е най-добрата, все се оглеждаме за...

Нека се насладим на темата, а пък бате Ваньо да вземе да каже що се случи днес по нея...
            Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              [ATTACH=CONFIG]634427[/ATTACH]
              [ATTACH=CONFIG]634428[/ATTACH]

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                Прав си грозя темата с моята снимка,какво да направя че си купих мотор за 1000лв и се качвам с него където си пожелая.
                Бат Христо моят пък е 900 и до сега не съм видял место където да не се кача , ама това има ли общо с темата .........Следях я с такъв интерес...............

До Chinela , колега ЕВАЛА моторчето е страхотно , честито и дано изхарчиш много тубички масло с него хаха

Ако може да ми кажеш само характеристики на мотора , като диаметър на бутало , ход на колянов вал и т.н за двигателя ,че тук си правя едни сметки ама не ми излизат

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
                  Бат Христо моят пък е 900 и до сега не съм видял место където да не се кача , ама това има ли общо с темата .........Следях я с такъв интерес...............
                  Гледам те във Фейсбук къде караш,по асвалта на задна гума.А относно темата нищо не ти пречи да си я следиш отново,малко я разнообразих иначе 1000 страници щяхме да четем лиготии от рода,страхотен мотор,перфектен за екстремно ендуро,отличен и тем подобни.

Коментар

Гледам те във Фейсбук къде караш,по асвалта на задна гума.А относно темата нищо не ти пречи да си я следиш отново,малко я разнообразих иначе 1000 страници щяхме да четем лиготии от рода,страхотен мотор,перфектен за екстремно ендуро,отличен и тем подобни.
                    Ейййй.Не мога да се сдържа.Това е перфектен МОТОР! Онова дето си го снимал е било добро,ама по времето на Ален Делон.Имал съм "Чудо" подобно на твойто. Няма база за сравнение.И за да не мислиш,че нямам база за сравнение ще ти кажа,че няколко месеца имах Хусаберг FE 570 и КТМ 300 EXC.Познай кой от двата разкарах.
                    Оспамихме темата.....

Коментар

Ktm естествено.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Е пичове са че поразвалихте темата на Чинела в това спор нема.А човека е пич и има желание да сподели нещата такива каквито са и не само да хвали това дето си е купил.Но пък хубавото в случаа е че се казаха накой неща дето се спеставаха (основно за недостатъците на ктм) .Към колегата Станислав ВР доста крайно изказване според мен направи наколко пъти и мисла че не си прав за доста неща.Към Чефчо евала за думите като цало си прав.За думите пък на Христо живота казвам "право куме у очи" стискам ти ръката.Много хора се засегнаха от твойте думи но което си е истина си е истина.

пп.Извинавам се ако съм обидил накой но просто изказвам собственото си мнение.
                        пп. Пак се извинавам ама ми изчезна буквата иа от клавиатурата.
                        0878424143
                        0887424150

Коментар

• Re: От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Земи си едни галоши за 2 лева, същата работа ще е.

П.п. като ти е толкова за хвалене мотора, пусни си една тема па си го хвали колкот искаш там.

Коментар

• От: Re: От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение

П.п. като ти е толкова за хвалене мотора, пусни си една тема па си го хвали колкот искаш там.
                            1+
                            Искара ,че е по -добър от КТМ-а ахахахха

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
                              1+
                              Искара ,че е по -добър от КТМ-а ахахахха
                              Някой да ти е споменал че е по хубав от КТМ-а,въпроса е че където излезе Чинела с мотор за 17000лв там ще изляза и аз без затруднение с мотор за 1000лв.

Коментар

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение

Не си разбрал смисъла на текста.Не си хваля мотора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X