Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
    Това е,че не съм искал да се правя на герой,просто не знам при вас как е,но при нас всички карат и не ме нервира това че са ме спряли,даже и акт да ми бяха писали аз съм го заслужил,но този закон важи за 1,а за други не,защото имам няколко приятелчета които са на моята възраст,че даже има и по-малки и си карат като първите пичове,но бащите са им митничари или полицаи Тях като ги види полицията и даже ръка им вдига,а нас простосмъртните са готови да ни изядът живи,е това ме нервира,ако ще има закони да се спазват от всички,а не само от някои на който му е кеф на полицая и съм пуснал поста си за да се оплача от този факт,а не веднага да ми давате отрицателна репутация от типа:
    Просто по-глупава отрицателна точка не съм виждал,нормално е да си вършат работата и да има санкции,но да има за всички а не само за мен !!! И не съм питал дали са се заяждали или не са !!!
    По повод на "геройското" ти изпълнение с полицаите - правилата са създадени, за да улесняват живота ни, не да го ограничават. Като човек, който се движи по същите пътища като теб, те моля: замисли се над това!
    Докато има привърженици на дребнавата тарикатска логика "правилата не са за мен", ще се движим назад като нация. Защото отговорността е винаги лична. И всеки отговаря единствено и САМО за себе си. Така че поеми отговорността за постъпката си, не гледай другите! Който прави простотии, си плаща. Винаги. Рано или късно. По един един или друг начин. Замисли се над това. Моля те. Ако искаш да порастнеш Човек, разбира се.

П.П. И аз да благодаря за червената точка. Преди години и аз си измислих поговорката "младостта не е порок" по повод на това, че професионализмът не е плод на трудов стаж, а на вярно отношение към работата.
    Нямам нищо против никоя възраст, разбира се. Стига всеки да се държи адекватно на възрастта си. Ако искаш да си дете, да се грижат за теб и да си живееш безметежно, се примиряваш, че имаш ограничени права (по закон). Ако претендираш, че си възрастен, се дръж като такъв !
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

Уаууууу, лелеее

Като гледам как всички изказали несъгласие с теб, NiGhTy, как са получили червени точки и просто нямам думи... Идваш във форум на зрели хора и се държиш като лигаво хлапе плачещо за по-здрав пердах!
      Айде няма нужда да падаш повече в очите на другите с тия точки - елементарно е за съобразяване, че си ти. И се замисли защо всички възрастни тук казват едно и също и защо никой не е съгласен с теб!

Баща ти правилно е решил да не ти дава колата, докато не вземеш книжка! Поздравявам го! Само дано не е временно решение... Че явно при теб не става дума само за книжка, а и за порастване и по-зряло поведение.
      Сега се мислиш за несправедливо наказан от ченгетата, после ще мислиш, че си бог на пътя и ще стане белята... Писна ми да гледам катастрофи край мен, от такива велики майстори. Ето и вчера - прибирам се от Подуяне по Ботевградско и какво виждам - една кола се преобърнала чак върху трамвайните релси и то не бяха линейки, пожарни, полицаи... и бая зяпачи! И това на прав и хубав път между 2 светофара...?!

Коментар

Офффф абе гледам всички в тоя форум се пишете професори ама баз ловя че половината от него карат моторите си без книжка или тези които вече имат книжка,са почнали да карат без,но няма значени,важното е да се трупат червените точки тук нали,не ми пука за тях и без това не пиша в този форум,пиша от време на време,даже и акаунта да ми изтрият не ме впечатлява,защото темата е да се оплача,аз се оплаквам а вие ми се правите на много умни тук и ми раздавате съвети...НЕ МИ ТРЯБВАТ...вашите съвети,мой си е проблема с актовете и с т.н щом ми се кара ще карам не ме интересува вашето мнение колко пъти да го кажа,пуснах поста си за да се оплача,а не да ме критикувате или нещо не ви стига акъла да го проумеете,от как съм пуснал темата 100 червени точки от типа "Ако бях аз щях да те спукам от бой" да то в чата,форумите,скайпа лесно се счупва от бой,но на истина не е точно така,или пък "Ти си много зле бе момче" ми нали аз съм зле,ако вие бяхте по-добре едва ли щеше да измислите точно такова описание,но целта не е описанието,а да се получи червената точица,защото все пак живеем в България,държавата на Зависта и Корупцията и всеки си прави каквото си поиска,абе нямам думи просто....айде повече няма да пиша тук,че ми омръзна да ви чета малоумните коментари и т.н единствените свестни дето пишат тук са Митко,Жото,Ива,Венци,Краси,Станислав,Сл.Даскалов и още много малко хора,другите са просто ламета които се мислят за велики,но са 1 нищо !!!Айде чао !!!
        [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
        [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Това по-горе е последния пост за срок от шест месеца на NiGhTy. Надявам се че за този срок ще порасте и в прекия и в преносния смисъл. А колкото до факта засяга ли ни какво правят другите ще кажа че да и то много. Защото всички живеем в някакво общество в което действията на един човек могат много да увредят друг/и. Аз лично съм изкарал честно книжка и понеже това беше на 16 години нямах и право следващите години да карам макар че съм завършил успешно курса. А и Баща ми прецени че дири и на 18 години ми е рано та кола съм видял за първи път след като се върнах от казармата. И да ви кажа прав е бил Баща ми, и за това и за много други неща...

А колкото до карането без книжка, случи ми се веднъж да набарам един такъв "герой". Още съжалявам че само му навих ухото и го предадох на майка му. Защото се оказа че тя му е дала колата... Малко преди това щеше да помете една автобусна спирка...
          Надявам се че NiGhTy за тези шест месеца ще осмисли всичко което му беше казано, начина по който следва да се отнася с другите и прочие. Ако ли не проблема му е голям...
          VPetrov.photography

Коментар

Това е,че не съм искал да се правя на герой,просто не знам при вас как е,но при нас всички карат и не ме нервира това че са ме спряли,даже и акт да ми бяха писали аз съм го заслужил,но този закон важи за 1,а за други не,защото имам няколко приятелчета които са на моята възраст,че даже има и по-малки и си карат като първите пичове,но бащите са им митничари или полицаи Тях като ги види полицията и даже ръка им вдига,а нас простосмъртните са готови да ни изядът живи,е това ме нервира,ако ще има закони да се спазват от всички,а не само от някои на който му е кеф на полицая и съм пуснал поста си за да се оплача от този факт,а не веднага да ми давате отрицателна репутация от типа:

Тема за оплаквания -... 23-06-07 10:01 Полицаите са си вършили работата, а не са се заяждали. Ти си бил без книжка ,значи си в нарушение и си заслужил санкции!

Просто по-глупава отрицателна точка не съм виждал,нормално е да си вършат работата и да има санкции,но да има за всички а не само за мен !!! И не съм питал дали са се заяждали или не са !!!
            Не искам да та ти ставам баща, просто следните заключения са следствие на опит.
            Всеки отговаря за себе си! Ти спазвай законите, а другите да си преценяват дали ще ги нарушават. Това че има "недосегаеми" не е оправдание за никой. Рано или късно за всеки има последици заради безотговорност! Знам за няколко момчета загинали зад волана преди 18г. възраст.
            Част от пътните полицай също са лумпени, но затворения кръг от корупция,престъпления и безотговорност трябва да прекъснем всички заедно и като всеки погледне първо себе си!
            Поздрави!
            VARADERO SD2

Коментар

Офффф абе гледам всички в тоя форум се пишете професори ама баз ловя че половината от него карат моторите си без книжка или тези които вече имат книжка,са почнали да карат без,но няма значени,важното е да се трупат червените точки тук нали,не ми пука за тях и без това не пиша в този форум,пиша от време на време,даже и акаунта да ми изтрият не ме впечатлява,защото темата е да се оплача,аз се оплаквам а вие ми се правите на много умни тук и ми раздавате съвети...НЕ МИ ТРЯБВАТ...вашите съвети,мой си е проблема с актовете и с т.н щом ми се кара ще карам не ме интересува вашето мнение колко пъти да го кажа,пуснах поста си за да се оплача,а не да ме критикувате или нещо не ви стига акъла да го проумеете,от как съм пуснал темата 100 червени точки от типа "Ако бях аз щях да те спукам от бой" да то в чата,форумите,скайпа лесно се счупва от бой,но на истина не е точно така,или пък "Ти си много зле бе момче" ми нали аз съм зле,ако вие бяхте по-добре едва ли щеше да измислите точно такова описание,но целта не е описанието,а да се получи червената точица,защото все пак живеем в България,държавата на Зависта и Корупцията и всеки си прави каквото си поиска,абе нямам думи просто....айде повече няма да пиша тук,че ми омръзна да ви чета малоумните коментари и т.н единствените свестни дето пишат тук са Митко,Жото,Ива,Венци,Краси,Станислав,Сл.Даскалов и още много малко хора,другите са просто ламета които се мислят за велики,но са 1 нищо !!!Айде чао !!!
              Не се дразни, тази тема вече не критикува само теб, а всички, защото на всички ни се е случвало да хвърлим хартийка или да направим някакво нарушение на пътя. Проблема не е единствено в това че предприемаме нарушения, също и че ги оправдаваме пред себе си!
              "Не съм само аз"
              Поздрави!
              VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                Не искам да та ти ставам баща, просто следните заключения са следствие на опит.
                Всеки отговаря за себе си! Ти спазвай законите, а другите да си преценяват дали ще ги нарушават. Това че има "недосегаеми" не е оправдание за никой. Рано или късно за всеки има последици заради безотговорност! Знам за няколко момчета загинали зад волана преди 18г. възраст.
                Част от пътните полицай също са лумпени, но затворения кръг от корупция,престъпления и безотговорност трябва да прекъснем всички заедно и като всеки погледне първо себе си!
                Поздрави!
                +1 ! Също така ,според мене , високия ръст на престъпленията и корупцията донякъде се дължи и на героизацията на престъпното поведение извършена къде несъзнателно ,къде съзнателно от мас.медиите и от уличния фолклор! Докарали сме я до там че в очите на подрастващото поколение, корумпирания и мутрата са някакви примери за подражание а вършештия си съвестно работата полицай например, е мухльо някакъв си и мижетурка, който ако се опита да се "заяжда" (т.е. да си върши работата) ,веднага трябва да се сложи на място и да му се докаже че "заяждането" (т.е. вършенето ,съвестно на работата) не е много здравословно!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                  +1 ! Също така ,според мене , високия ръст на престъпленията и корупцията донякъде се дължи и на героизацията на престъпното поведение извършена къде несъзнателно ,къде съзнателно от мас.медиите и от уличния фолклор! Докарали сме я до там че в очите на подрастващото поколение, корумпирания и мутрата са някакви примери за подражание а вършештия си съвестно работата полицай например, е мухльо някакъв си и мижетурка, който ако се опита да се "заяжда" (т.е. да си върши работата) ,веднага трябва да се сложи на място и да му се докаже че "заяждането" (т.е. вършенето ,съвестно на работата) не е много здравословно!
                  +1 Напълно съгласен

Коментар

И аз съм съгласна с по-горните мнения. Все пак правилата са си правила и затова са правила, за да се спазват.

Коментар

Да, има си правила и трябва да се спазват! И аз недоумявам пред безразсъдството на някои родители. Най-виновни са за това, че позволяват на средата да влияе на подрастващите прекалено много. Децата растат, научавайки се да заобикалят правилата или най-малкото да не ги уважават. Разбира се не трябва да свеждаме глава пред тях сляпо, но трябва да се намери златната среда.
                      Но специално NiGhTy, съдейки не по тези, а по други мнения във форума не бих могла да твърдя, че е лекомислен и надали е от този тип хлапета, които правят "геройства от храброст". Дано не се лъжа де. Поне според мен разбира от дума
                      Точно сега наистина се държи като хлапак, но на хлапетата им е позволено чат пат Въпреки това съм сигурна, че добре разбира какво искат да кажат "опонентите" и бележка ще си вземе. Другото е плод на чисто детска раздразнителност и стремеж за себедоказване. Черти, присъщи на подрастващите. Ще мрази форума и заобикалящия го свят седмица - две, после ще му мине
                      DCRT®

Коментар

Е щом Ива смята че NiGhTy има всички перспективи да се поправи бързо му намалявам наказанието на две седмици. Но ако още веднъж си позволи да обиди който и да е участник тук бана ще му е до пенсия
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Е щом Ива смята че NiGhTy има всички перспективи да се поправи бързо му намалявам наказанието на две седмици. Но ако още веднъж си позволи да обиди който и да е участник тук бана ще му е до пенсия
                          Справедливо и мъдро решение. Както iva_kx каза: "Точно сега наистина се държи като хлапак, но на хлапетата им е позволено чат пат " и ако наистина вникне в това , което се опитахме да му обясним , ще разбере защо е нужно да се спазват законите и правилата. Никой не се е родил научен и ако ние от този форум успеем да го научим на нещо добро , значи не сме тук напразно , само за да си чешем езиците , а сме сторили още нещо полезно.

Коментар

Ми нали темата е за оплаквания.Та аз да се оплача.Маика ми не иска да ми купи мотор.И никои нз защо.Не е поради финансови проблеми.(чукаи на дърво да не се чуват думите "финансови проблеми")Просто неиска.Страна работа.Па то и нз как ще се предвижвам с мотора до гората кат съм на 14г. и немам книжка.Ма тва ще го измисля.Проблема е че тя не искааааааа деба.
                            - Мери си приказките. Псувни и нецензурни пубертетщини тук не се търпят.
                            - Използвай времето прекарано в мрънкане в учене на български. Ще ти послужи по-късно.
                            - Престани да обясняваш какви пари има майка ти - първо във форума всички са равни. Второ - четат го хиляди хора, не само форумци - това е интернет, не е много умно да биеш тъпана колко и какви пари имаш, и какво как и къде си е купила майка ти и какво и как не ще да ти купи.
                            Последно редактирано от Goblin; 03-07-07, 01:25. Причина: Нецензурен език, смъкване IQ-то на форума до ниво динозавър !!!

Коментар

Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение
                              Ми нали темата е за оплаквания.Та аз да се оплача.Маика ми не иска да ми купи мотор.И никои нз защо.Не е поради финансови проблеми.(чукаи на дърво да не се чуват думите "финансови проблеми")Просто неиска.Страна работа.Па то и нз как ще се предвижвам с мотора до гората кат съм на 14г. и немам книжка.Ма тва ще го измисля.Проблема е че тя не искааааааа деба.

Абе дечко, я си сядай на задните части и наблегни на ученето! Мнението ти почти няма правилно написани думи?! Толкова неграмотност в 3-4 изречения, написани от 14 годишен, ми е направо непонятна... И отгоре на това псуваш? С какво право и кого по-точно псуваш? Майка ти? Жената, дала ти живот и която се опитва да те отгледа? Явно си има причини, за да не иска да ти купи мотор. Най-малкото ти едва си взел лична карта за самоличност. И като гледам мнението ти - не си много ученолюбив, нито отговорен...
                              И сигурно жената е доста заета, за да нямате финансови проблеми, но пък така изпуска възможността да те отгледа с по-добри ценности и култура... Обаче това е оф-топик.
                              И преди да реагираш остро на думите ми, замисли се 5 минути какъв си всъщност и дали има на къде да станеш по-добър, преди да поискаш такъв голям и опасен подарък
                              А ето и правилно написано твоето мнение:
                              „Ми нали темата е за оплаквания. Та аз да се оплача. МаЙка ми не иска да ми купи мотор. И никоЙ НЕ ЗНАЕ защо. Не е поради финансови проблеми (чукаЙ на дърво да не се чуват думите "финансови проблеми"). Просто НЕ ИСКА. СтранНа работа. Па то и НЕ ЗНАМ как ще се прИдвижвам с мотора до гората, катО съм на 14г. и НЯМАМ книжка. Ма ТОВА ще го измисля. ПроблемЪТ е, че тя не искааааааа ...”
                              То няма едно правилно изречение, а за пунктуация, граматика и НЕ селски изрази да не говорим...

П.П.
                              И странно защо ме навеждаш на мисълта за NiGhTy и неговото поведение...

Коментар

Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение
                                Тя ,майка ти за "Стара планина "горката плаче.Въпреки ,че и тия "неща"взеха да ги раздават с повод и без повод.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X