До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"
По повод на "геройското" ти изпълнение с полицаите - правилата са създадени, за да улесняват живота ни, не да го ограничават. Като човек, който се движи по същите пътища като теб, те моля: замисли се над това!
Докато има привърженици на дребнавата тарикатска логика "правилата не са за мен", ще се движим назад като нация. Защото отговорността е винаги лична. И всеки отговаря единствено и САМО за себе си. Така че поеми отговорността за постъпката си, не гледай другите! Който прави простотии, си плаща. Винаги. Рано или късно. По един един или друг начин. Замисли се над това. Моля те. Ако искаш да порастнеш Човек, разбира се.
П.П.
И аз да благодаря за червената точка. Преди години и аз си измислих поговорката "младостта не е порок" по повод на това, че професионализмът не е плод на трудов стаж, а на вярно отношение към работата.
Нямам нищо против никоя възраст, разбира се. Стига всеки да се държи адекватно на възрастта си. Ако искаш да си дете, да се грижат за теб и да си живееш безметежно, се примиряваш, че имаш ограничени права (по закон). Ако претендираш, че си възрастен, се дръж като такъв !
Първоначално публикуван от NiGhTy
Преглед на мнение
Докато има привърженици на дребнавата тарикатска логика "правилата не са за мен", ще се движим назад като нация. Защото отговорността е винаги лична. И всеки отговаря единствено и САМО за себе си. Така че поеми отговорността за постъпката си, не гледай другите! Който прави простотии, си плаща. Винаги. Рано или късно. По един един или друг начин. Замисли се над това. Моля те. Ако искаш да порастнеш Човек, разбира се.
П.П.
И аз да благодаря за червената точка. Преди години и аз си измислих поговорката "младостта не е порок" по повод на това, че професионализмът не е плод на трудов стаж, а на вярно отношение към работата. Нямам нищо против никоя възраст, разбира се. Стига всеки да се държи адекватно на възрастта си. Ако искаш да си дете, да се грижат за теб и да си живееш безметежно, се примиряваш, че имаш ограничени права (по закон). Ако претендираш, че си възрастен, се дръж като такъв !
Тях като ги види полицията и даже ръка им вдига,а нас простосмъртните са готови да ни изядът живи,е това ме нервира,ако ще има закони да се спазват от всички,а не само от някои на който му е кеф на полицая и съм пуснал поста си за да се оплача от този факт,а не веднага да ми давате отрицателна репутация от типа:
Идваш във форум на зрели хора и се държиш като лигаво хлапе плачещо за по-здрав пердах!

Коментар