Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Е, а дано след 20-30 години да обясняваш на внуци какво е това и защо е там (че и на правнуците също).

Коментар

Да ти е живо и здраво синчето и много да ви радва!

А за гипса не са ти виновни гумите

Коментар

Знам, че не са виновни гумите, за това написах, че съм келеш и не помислих
        Сега вече се оборудвах с гуми, ама парен каша духа
        The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Айде и аз да се оплача.Тази неделя както си карах на задна по главния път на едно село и оп прекантарих.Резултатаизвадено рамо и пукнато ребро

Коментар

Колега същия номер направих и аз само дето се ударих в една кола и същите поражения имах. Това с рамото не е шега работа да знаеш аз цял месец ходя по доктори раздвижване и тн. и всички са единодушни че това остава за цял живот и трябва да се пази много за да не се вади периодично. Поздрави и скорошно оздравяване
            0878424143
            0887424150

Коментар

Ами така е колега много трябва да се внимава с тези машини не е шега работа.Сега ще ми слагат и пирони в рамото направо да ти кажа голяма гадост е. Ама най-лошото е че като покара човек година,година и половина и си мисли че вече е състезател и едва ли не неможе вече да падне или да му се случи нещо лошо.

Коментар

И аз да се оплача,вчера ходихме да покараме малко на мотокрос пистата,естествено 1-2 опознавателни обиколки да видим кое,как,що скокове и т.н,направихме по няколко обиколки - скоростни,нямаше проблеми с трапците но на последната обиколка прескочих трапеца и паднах няколко метра зад попивката Лошото е че паднах аз там,а мотора се наложи да го изоставя в въздуха,започна да се обръща назад ,та аз съм целия натъртен,въпреки цялата екипировка по мен а мотора с крив заден калник,криво кормило,и счупени протектори на кормилото,единия е счупен - другия си е здрав - ама нали вървят комплект..

Коментар

Айде и аз да се оплача ,вече съм в гипс ,със счупен крак.
                  [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Дойде време и аз да се оплача.значи моята история започна през Януари месец когато си купих мотора (ктм ехц 250 99г).Отначало много му се кефех много но радоста ми не траеше дълго.След две седмици мотора спря оказва се вчупено бутало,надран цилиндар и още куп други работи.Както и да е оправих го трагна всичко вървеше по мед и масло докато след няма и месец мотора пак спира оказва се електронното и сега се чудя и си бляскам главата какав е тоя късмет моя.Сега сам на път да го оправя и пак ако се развали незнам неми побира мозъка какво може друго да се развали по двигателя.
                    Дано на никои не ми се случи подобно нещо.
                    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

След падане от мотора снощи, вече съм оборудван с гипс и съм извън играта за 20-тина дни
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                        След падане от мотора снощи, вече съм оборудван с гипс и съм извън играта за 20-тина дни
                        Кофти но дано се оправиш бързо и влизаи в играта пак че тя трябва да се играе
                        Скорошно влизане в играта Гоше
                        0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
                          Кофти но дано се оправиш бързо и влизаи в играта пак че тя трябва да се играе
                          Скорошно влизане в играта Гоше
                          Благодаря!
                          Точно от сега започва да става яко за каране при нас, но... живи и здрави пък ще се оправим
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                            Честито, тоя мотор се справя много добре с почупването на кокали

Бързо оздравяване !

Коментар

То мойто за хвалба ли е, за оплакване ли е, незнам ама аиде ще се оплача, че после да не ме е яд
                              Сглобих си мотора запалих го и какво да видя гумата ми на мекица! Как се спука от седене в гаража незнам Предполагам, че някой ме кълне минимум 10 минути на ден Сега несмея да се похваля, че гарнитурата ми е станала да не хване да я издуха Ще се хваля чак след 1 ден усилени проби.
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

днеска усетих пълния смисъл на поговорката играчка плачка - след едномесечно правене и гласене на любимия ми мотор реших да ида с него на работа, там един колега ми потърси едно леко кръгче и аз разбирасе му го дадох - резултата е счупен капак на водната помпа, изкривен колектор, изкривена ръчка за задна спирачка, скъсана чисто нова ръкохватка TAG, счупена ръчка за предна спирачка, издран чисто нов калник, издрадана дясна пластмаса за номер и др......корема ми е още на топка...ще го помня цял живот това падане, стана пред очите ми.
                                мотор, жена и кола на давай на никой за проба

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X