Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Преди две седмици направих 30годининии жената ,нали ме обича много та взе да ми направи едно подаръче което много ме зарадва.Пожелавам на всички женени от форума подаръци от този тип
    Прикачени файлове
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Хехех честито честито и със здраве да си ги носиш и догодина пак да ти подарят.
      ПП:Амите тези който не са женени какво да правим
      Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
      Gas Gas EC 200

Коментар

Еми оженете се де.Това в кръга на шегата.Не че са мои но наистина,ботушите са ми много яки.Пожелавам на всички,женени и ергени подаръци като моя.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Честито колега и аз ще си търся такава жена да ми купува принадлежности за мотора
          А котката със ботушите комплект ли е

Коментар

Не бе човек,много е досадна и като види кутия все гледа да се пъхне в нея.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
              Не бе човек,много е досадна и като види кутия все гледа да се пъхне в нея.
              А аз в пъривия момент си помислих за жена ти

Честито Пепи, алпината е ботуша!
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                Преди две седмици направих 30годининии жената ,нали ме обича много та взе да ми направи едно подаръче което много ме зарадва.Пожелавам на всички женени от форума подаръци от този тип
                И на мен ми подариха коте.
                0+

Коментар

Не е кой знае какво.....но мен си ме кефи ,благодарение на колега от форума(Ivo Svoge) се сдобих с малката маска и кросовия калник! А между другото си взех масло и филтър .
                  Прикачени файлове

Коментар

До 1 седмица ми идва якето

Коментар

Аее най-накрая , след дълго оцъствие от темата и аз да се " изфукам " Сдобих се с ново моторче , за жалост или не не е зелено ама е много приятно жълто с бяло моторчето е DR 350cc SE 1999 година и още е с оригиналните гуми ( представете си , на колко киломерта е ) , и e с FMF - Titanium Powercore Mufflers ето и няколко снимчици :

http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Градския екип :

[IMG]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg[/IMG]

Коментар

Цецо, ако не е тайна за колко пари го взе? Че и аз съм се ориентирал към ДР 350.
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                            Аее най-накрая , след дълго оцъствие от темата и аз да се " изфукам " Сдобих се с ново моторче , за жалост или не не е зелено ама е много приятно жълто с бяло моторчето е DR 350cc SE 1999 година и още е с оригиналните гуми ( представете си , на колко киломерта е ) , и e с FMF - Titanium Powercore Mufflers ето и няколко снимчици :

С оригиналните гуми чак не вярвам, но изглежда перфектен !!!
                            Модела май не е SE, а е R варианта (така мисля понеже не видях никакъв стартер, а и малкия фар отпред допълва твърденията ми).
                            Това ми е мечтата на мене и сега като го видях направо ми се напълни душата ! Очаквам сериозни репортажи от теб за това как се представя във всякакви условия и ситуации както и повече системно инфо и подробности !
                            Със здраве да си го караш и никога да не те предава, ЧЕСТИТО
                            ----
                            Едит: А, и ако може да кажеш на каква цена го взе и от къде ще съм ти безкрайно благодарен !!!
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Ами мотора в момента пътува насам и мисля ще ми излезе , около 4000- 4200 лева с докарването без регистрация и без данаци , и тн. Нямам търпение да дойде Eто от каде се заблудих , че има стартер
                              http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...350se%2098.htm ама и да няма пак си го карам
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Този сайт е изключително шашав от към снимкова информация !
                                Горния модел е SE, а модела под снимката е R (т.е. без стартера) за това си се подлъгал
                                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                                [/FONT]________________________________________
                                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X