Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

И аз да се похваля вчера си зех ризница " FOX" мн готина и дано да не изпробвам здравината и.... и наи-накрая си направих моторът!!!!!!! след толкова време и неска отивам да покарам!!!!
    [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6oko Преглед на мнение
      И аз да се похваля вчера си зех ризница " FOX" мн готина и дано да не изпробвам здравината и...
      аз съм я изпробвал и то на асвалт ,в гората трябва да се представи още по-добре здрава е !

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6oko Преглед на мнение
        И аз да се похваля вчера си зех ризница " FOX" мн готина
        Дай някоя снимка да я видим
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Давам естествено!!!Даже и направих сефтето на газопровода зад мургаш ама важното е че ми опази рамото и предмишницата!!!
          Прикачени файлове
          [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Честито Сашок!

На мен много на Драгомирка ми бие... а на вас? Само лисицата я няма при драгомира

Коментар

Eми нормално да ти заприлича те драгомирките откъде мислиш са краднали Сега последната им ризница на Драгомир много прилича на Даинезе. Иначе Fox-а е много здрав удобен е и като свикнеш с него ти става като втора кожа. При запознанство с закона за гравитацията си върши добра работа особено за ребрата. Ако не беше тя досега да съм ги изпонапукал половината
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                Eми нормално да ти заприлича те драгомирките откъде мислиш са краднали Сега последната им ризница на Драгомир много прилича на Даинезе. Иначе Fox-а е много здрав удобен е и като свикнеш с него ти става като втора кожа. При запознанство с закона за гравитацията си върши добра работа особено за ребрата. Ако не беше тя досега да съм ги изпонапукал половината
                Никой нищо не е крал, да не си мислиш че драгомир си имат собствен завод някъде. Всичко се прави в няколко завода в пакистан индия китай и тайван само че под различни марки.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз пък продължавам да твърдя, че има едно Дайнезе, което е точно същото ... та кой от кого е крал не се знае
                  Важното е да ти е удобна и да върши работа
                  Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                    Аз пък продължавам да твърдя, че има едно Дайнезе, което е точно същото ... та кой от кого е крал не се знае
                    Важното е да ти е удобна и да върши работа
                    Дето вика Краси те всички ги правят в един два завода и само им менкат емблемите И тука ни баламосват с различни цени. А иначе си прав дали под фанелката ми ще пише Драгомир или Даиназе се ми е тая и без това не се вижда Важно е да те пази и да ти е удобна
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                      Дето вика Краси те всички ги правят в един два завода и само им менкат емблемите И тука ни баламосват с различни цени. А иначе си прав дали под фанелката ми ще пише Драгомир или Даиназе се ми е тая и без това не се вижда Важно е да те пази и да ти е удобна
                      Пропуснах да уточня че става въпрос за по евтините жилетки. Иначе има скъпи варианти които са си разработка на дадена фирма и си ги произвеждат само те, но са цифри 350-400 лв.
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

След като прочетох голяма част от статиите за пресни форумджии е време и аз да се похваля. Купих си чудесна машинка Kawasaki KLR650 , която утре мисля да регистрирам и считано от тази седмица да съм официално собственик на двуколесно МПС. Така че очаквайте включване.

Коментар

Първоначално публикуван от injenera Преглед на мнение
                          След като прочетох голяма част от статиите за пресни форумджии е време и аз да се похваля. Купих си чудесна машинка Kawasaki KLR650 , която утре мисля да регистрирам и считано от тази седмица да съм официално собственик на двуколесно МПС. Така че очаквайте включване.
                          Честито. Със здраве да си го караш.
                          Лека и безавариина ти пожелавам
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Браво, Вие сте пример за новите членове на форума...нека Ви е честита новата придобивка и много безаварийни километри..

Коментар

....е време и аз да се похваля. Купих си чудесна машинка Kawasaki KLR650.....Така че очаквайте включване.
                              Ха честито! Много безаварийни км!

Къде да очакваме включването? От къде си?

Коментар

Дълги и безаварийни колега.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X