Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

ЧЗто след основния ремонт пали от раз , ма кат казвам от раз , нацицквам на карба , ритам манивелата и пали , напрао ме фаща страх , да не говорим как върви , невероятно удоволстви , за супер ниска цена(съжалявам за правописа). До днес го карах в скоростите с диона м 10 , сега ми сипах: "Cyclon - Gear EP-5 sae 80W-90" , доброли е , че да не рискувам пак зъбчатките
    пп: Взех мотора от 1 съфорумец с ник V-POWER с счупени зъбчатки на скоростите
    Прикачени файлове

Коментар

честито колега

Коментар

честито колега аз карам хт6оо ямаха

Коментар

Вече мога и аз да се похваля с каска - Нолан!

п.с. Купих си и ново смартфонче Нокия 6120.Досегашната ми 7610 остаря
          Прикачени файлове
          YAMAHA WR450F

Коментар

Аз да се похваля ,днес се повозих на СУЗУКИТО на Шумански.Голем ЗВЕР.Много рипа.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Аз да се похваля ,днес се повозих на СУЗУКИТО на Шумански.Голем ЗВЕР.Много рипа.
              Ти и друго сузи беше яхнал,тъкмо щях да ти направя забележка щото е заразително

Коментар

Жалко, че не можах да те видя
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Жалко че не бях при Чинела да му помогна.Там е било много яко удавяне.Дано за утре да е на линия.В понеделник ще го побъркам от базик за тези червени моторчета.Дано да се представи дабре ,най-искренно му го пожелавам.Много гадно би било от първото състезание да се разочарова тотално.Успех ЧИНЕЛ!!!!!!

Коментар

Много яко го бил удавил.Един приятел е ми каза,че се бил потопил и мотора и той самия .Добре,че се е спасил от "удавяне"
                    YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
                      Много яко го бил удавил.Един приятел е ми каза,че се бил потопил и мотора и той самия .Добре,че се е спасил от "удавяне"
                      Не точно....но - да може да се каже, че поплуваха
                      Чинела имаше много стабилна и добра стойка и наистина дано се оправи за утре !
                      Май май трябва да си направи лепенка "Fly with Honda, Dive with CRF 450X" , но в крайна сметка съм убеден че с тези тунинг капачки по мотора няма да има сериозни повреди !
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

а бре ти каде изчезна та те търсих кат алтав да те върна
                        crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                          Не точно....но - да може да се каже, че поплуваха
                          Чинела имаше много стабилна и добра стойка и наистина дано се оправи за утре !
                          Май май трябва да си направи лепенка "Fly with Honda, Dive with CRF 450X" , но в крайна сметка съм убеден че с тези тунинг капачки по мотора няма да има сериозни повреди !
                          Ти що не дойде едно здрасти да кажеш бре...И за удавянето, да потънахме на 100% под водата и аз и мотора....Но в неделя карах и завърших...още се чудя на мене си..

Коментар

E дайте поне една снимка от това прословуто плуване де.
                            То се носи като легенда из форума но никъде ни снимка ни клип.
                            Явно Чинела се е постарал да заличи всички материали които могат да го компроментират
                            Пу ще си изям ушите, че не можах да дойда
                            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Хайде и аз да се похваля с нова каска наколенки и налакатници

Коментар

Хайде пък и аз ....
                                имам си нов FMF и нов предпазител на хидравликата на съединителя
                                Прикачени файлове
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X