Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Честита да ти е Сузана да не те ядосва и да не ти изневерява с тревата по земята. Но за тази цел трябва и да и обуеш горски рошави обувки, че иначе ще се подхлъзне неволно и ще си счупи хубавите огледалца
    Пак честито и без ремонти още дълго време
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

О Иво прекрасен избор точно този XL- с малкия резервоар е идеален. карал съм такъв мощен е и е супер идиото устойчив. Междодругото не се притеснявай ако двигателя му свири наред си е. Честит и много безаварийни километри

Коментар

Айде честит и от мене С здраве да си го караш и много безавариини километри М/у другото това е хонда колега

Коментар

Ulkataa проследи хронологията на събитята и ще видиш, че има и щастливец с сузана Много покупки много нещо така трябва нови мотори да има

Коментар

ДА са ви честити и на двама ви и със здраве да си ги карате
            ПП:И безаварийно.
            Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
            Gas Gas EC 200

Коментар

Оп извинявай колега моя грешка вярно.Честито и на собственика със СузанатаТова ми харесва как нарастват моторитеПак извиняваи колега ,но не сам обарнал внимание от заслепителната хл-ка на Ивката

Коментар

Благодаря на всички за хубавите думиИ да се надяваме да се засичаме некаде из горите

Коментар

Първоначално публикуван от asdimar Преглед на мнение
                  Здравейте и от мен, след 14 годишно прекъсване днес и аз се сдобих с така желания мотор. След дълго избиране, препоръки и съобразяване с финансите, огледи, каране, мислене и т.н. познати на всеки от Вас случки взех - Сузуки ДР 600 Джебел...
                  Евала, колега... ДР-чето е супер на пръв поглед, пожелавам ти много хубави моменти с него и разбира се безаварийно

Първоначално публикуван от ivo_KLR
                  Здравейте на всички Бях решил да събера пари и да взема нещо добро но оня ден докараха една хонда ХЛ600 от италия мотора е много запазен и реших да то пробам и ми хареса ,мотора е със стартер и манивелаМотора вече е мой даже има и тест и се държа много добреа пък и е на приемлива цена според мене 1800лв
                  Ето и първите кални снимки на мотора
                  Честито и на теб, Иво. Един братовчед наскоро купи такъв мотор страшен е... първоначално ми се стори, че не върви толкова... но всичко е въпрос на малко парички, с един по отпушен ауспух и малко играчка с пинйоните ще върви доста по добре, според мен Иначе Хл-ките работят много добре и са много здрави, пожелавам ти безаварийно !!!
                  KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                    Евала, колега... ДР-чето е супер на пръв поглед, пожелавам ти много хубави моменти с него и разбира се безаварийно

Честито и на теб, Иво. Един братовчед наскоро купи такъв мотор страшен е... първоначално ми се стори, че не върви толкова... но всичко е въпрос на малко парички, с един по отпушен ауспух и малко играчка с пинйоните ще върви доста по добре, според мен Иначе Хл-ките работят много добре и са много здрави, пожелавам ти безаварийно !!!
                    Да Дани за пиныните си прав че са малки особено пък задния
                    А за аспуха по натам че сега няма пари
                    Благодаря

Коментар

Жоро много е як с здраве да го ползваш и те тека............

Коментар

Здравейте ,и аз да се похваля от 4 дена съм собсвеник на КЛР 600 89г. Стария ми мотор беше Пегасо 650 2000г . Малко ирония от мотор 2000г минах на 89г ,ама така се получи ((; Но не съжалявам, Априлята освен за града друго не става, то е грях да е вкараш в гората... с тия спойлери , мани мани ...
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от KioTo Преглед на мнение
                          Здравейте ,и аз да се похваля от 4 дена съм собсвеник на КЛР 600 89г. Стария ми мотор беше Пегасо 650 2000г . Малко ирония от мотор 2000г минах на 89г ,ама така се получи ((; Но не съжалявам, Априлята освен за града друго не става, то е грях да е вкараш в гората... с тия спойлери , мани мани ...
                          Колега нека тие честито със здраве да си го караш и много хубави моменти

Коментар

Първоначално публикуван от KioTo Преглед на мнение
                            Здравейте ,и аз да се похваля от 4 дена съм собсвеник на ...
                            Честито! Много безаварийни км с него!

Коментар

Честито и от мен !
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Честит колега много безавариини

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X