До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Поразрових се малко в нета, и се оказа, че  			  				 					 					kol1o0 е прав - това е FMF MegaBomb (нещо като еволюция на PowerBomb). Освен, че вдигал мощността (пише 3-4 коня  ), повишавал и въртящият момент в ниските, и освен това намалява шума! За мощността не мога да кажа, защото не съм карал други WR-и за повече от 300-400м, но звука определено е по-тих от на другите.
), повишавал и въртящият момент в ниските, и освен това намалява шума! За мощността не мога да кажа, защото не съм карал други WR-и за повече от 300-400м, но звука определено е по-тих от на другите.

Първоначално публикуван от HD

Преглед на мнение

), повишавал и въртящият момент в ниските, и освен това намалява шума! За мощността не мога да кажа, защото не съм карал други WR-и за повече от 300-400м, но звука определено е по-тих от на другите.

).
).
 И да кажа че тази година август да се стяга че ша праим тестове в Плевенския район,че май само той остана верен на този спорт от нашия град другите май са гола вода  в сравнение с други ргупи от този форум.
И да кажа че тази година август да се стяга че ша праим тестове в Плевенския район,че май само той остана верен на този спорт от нашия град другите май са гола вода  в сравнение с други ргупи от този форум.

Коментар