Честито и от мен и само да питам... това ЕХС 300 ли е и ако да - от с. Розино ли си го взел или не ?
Дано много да те слуша и да му навъртиш безброй безаварийни километри и да запомниш само готини моменти с него !
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Честито и от мен и само да питам... това ЕХС 300 ли е и ако да - от с. Розино ли си го взел или не ?
Дано много да те слуша и да му навъртиш безброй безаварийни километри и да запомниш само готини моменти с него !
Не 250-ка е
Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
Gas Gas EC 200
Искам да се похваля,или по точно да похваля българските майстори.
Преди няколко дена си говорим с един приятел Красьо,че трябва да си купувам предпазител за работното цилиндърче на съединителя на Бетата,и той вика че можел да го направи същия само надписи няма да има.Естественно аз му викам ,че като може да го почва.Днес ми го донесе ,и го монтирах моментално.Заспа!Даже и е хромиран.
O и още нещо да се похваля.
Направих си още една задна капла 19 цола.Друго си е като има двечки,пък и гуми 19-ки се намирад 2-ра употреба почти нови от кросаджиите.Каплата е от Хонда ЦРФ 450 само втулките се преработват.Ама все пак да направим малко реклама и на другите червни.
Само да не разбере Чинела,че ще ме спука от бъзик.
Коментар