Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Ама Жоро, умряла ли е че го е продала?
    Ами ако е минала на 450
    0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
      Ами ако е минала на 450
      ....и то Бета
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

досега небях видял кво пише на мотора ми
        Прикачени файлове
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Здравейте момчета.Да се похваля че вече и аз се регистрирах при вас и имам свободно време да си бъбрим.Другото е че от скоро взех да се возя на АТВ.Взех си Хонда трх 700х.Как мислите добър избор ли е?
          crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Честито ама си писал при моторите и не знам ще ти каже ли някой дали ти е добър избора.Ще се наложи да ти преместят темата май при АТВ-тата.
            [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Момчета дойде ред и аз да се похваля Преди около седмица се сдобих с нова моторетка -Gilera RX 125.Моторетката я взех в невероятно добро състояние и след едно добро каране показа страхотен потенциал(БАААХТИ РЕЗАКА за 125 кубика ).Единствен кусур за сега е,че съм с чисто нови гуми Пирели,ама са ендуро за съжаление Покрай нея ми подариха и комплект наколенки и налакътници Фокс ,та да му посвикна лека по лека,пълня го до горе и може да започвам с по-сериозните карания .
              Поздрави,Виктор.
              Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
              Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
              Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
              Gilera RX 125 Arizona

Коментар

И аз да се похваля, че отдавна не съм писал тук:
                !
                Благодаря на един добър приятел за тях!
                Още утре започвам да си припомням как се шиеше, че последно ших нашивки в ШЗО-то и май съм позабравил как ставаше!
                КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

И на мен ми остана малко време днес и реших и аз да се похваля с най-новата придобвка, която имам... така дълго очакваната Yamaha YZ 400 F ето малко сники , от които ше видите , че чакането си е заслужaBaло :

http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Моторчето видимо изглежда много запазено. Честито, да го караш със здраве и дано не ти дава ядове!
                    KTM Fen

Коментар

Честито, ама 10 мин след като се похвали, го гледам в „Продава“. Защо така? Бях останал с впечатлението, че го взимаш за себе си да си го караш?

Коментар

И аз това исках да питам толкова чакане, а накрая се разочарова само за 10-тина минути.
                        [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Ами гониме носталгия , от към сузукито ( ДР 350 Р) дето го продадох на скоро и ми се иска да взема нещо подобно на него , за това . Иначе мотора е стращно мощен и си е създаден за писта , а не за планина и гора

Ако някои има йелание да го покара нека да отиде в Сливница и съвсем безплатно и без никакви намеци за продайби и тн . мойе да се повози с него .
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Вчера и брачеда се сдоби с ттр десния на снимката за разлика от моя неговия е със спортна маска ,калник , аспух Лео винчи х3 и без нито една драскотина ,Понеже аспуха е чисто нов утре ще го караме да бъзнат малко карбуратора, защото студен пали малко трудно и то без смукач може да се наложи и да смениме жигльорите ,но това майстора ще прецени ,иначе звука е убийствен
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от KiroTtr; 15-12-08, 21:51.

Коментар

Да се похваля, и аз вече видях на живо ТМ. Днес бях при вносителя, моторчетата ги бяха източили насред магазинчето... на пръв поглед са страхотни, за стойка и дизайн им давам 6 ! Цените им са горе долу нормални, като съдим по другите марки , а и да не забравяме, че са ready to race! страхотни моторчета ходете вижте ги, на мен ми останаха очите, особено върху 450-ката.
                              KTM Fen

Коментар

Хайде и аз да се похваля.... ,вече няма да ми синеят глезените като ми се изтърси тежкия DR на краката!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X