Здравейте:
Някой има ли информация за поръчка ибей какво е нужно колко време се бавят доставките за България и подобни неща.
Някой има ли информация за поръчка ибей какво е нужно колко време се бавят доставките за България и подобни неща.
Доста по-евтино се намират някои неща. За да се регистрираш в и-бей трябва първо да се регистрираш на сайта и ти пращат и-мейл или както на мен ми пратиха писмо по пощата с някакъв код, който трябва да въведеш. Но аз се регистрирах отдавна и сега може да е по-различно
После вече можеш да купиш дадения продукт. Ако е на търг просто наддаваш и ако го спечелиш плащаш и ти го пращат. Обаче повечето търгове пращат само към страната си.
Аз до сега съм пазарувал най-вече от английския и-бей, заради евтината лира и изобилието на части за мотори в тяхния и-бей. Също от там идват много бързо доставките - за около 5 дни . От америка също съм си поръчвал, но от там трябва да се внимава, защото над определена сума стоките се обмитяват и идва скъпо и трябва да ходиш да се разправяш по митници и т.н. . От там доставката ми дойде за 9 дни мисля. От Германия в момента не е много изгодно пък и доставките се бавят доста от там ( не знам защо) . Като цяло е удобен вариант за пазаруване и се намират доста неща , които ги няма на българския пазар и са на добри цени. Естествено има и рискове, примерно да се загуби пратката и тем подобни. На мен например до сега едни чорапи за предница не ми пристигнаха
Писах на продавача, той ми сканира разписки от пощата и всичко, но явно от пощата са я загубили. Както и да е за 20 и няколко лева не ме е толкова яд пък и с българските пощи съм се разправял преди и сега изобщо не ми се занимаваше . Иначе ако има още въпроси питайте и ще се опитвам да помогна
Коментар