Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2009/2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски сезон 2009/2010

Последното което ще направя е влизам в полемики.
    Всеки с мнениетo си.
    Само 2 неща ще кажа.
    Според нито Банско, нито Боровец могa да сравня с Пампорово.
    Пък и за една седмица 2 дена яко шофиране си е множко.
    Поздрави!
    VITARA, SAMURAI
    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
    RENAULT ESPACE QUADRA
    ...и едно сивикче за града...

Коментар

А товa за Осогово е интересно доста.
      Ще се радвам колега от Кюстендил дa се включи.
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Имам чувството, че си правят гавра с нас...Колко е хубаво на Банско, колко било стръмно пък нямали търпение да карат тук ... и какво!? - не фигурираме в никакви календари на FIS, няма България, няма Банско...Уж се знае, че жените пак ще идват, мъжете ще идват ли, няма ли, не се знае....Европейско ли, световно ли...От време на време излезне някаква дата пък после изчезне...Поне да прояват малко сериозно отношение в отговор на нашите очаквания. Чакаме ги, радваме се ама кел файда...Просто споделям раздразнението си...Поздрави!
        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Откриха се доста курорти, аз още не съм ходил никъде, но ще се радвам някой ако сподели впечатления Поздрави!
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

Ходх на откриването на Банско, но не карах.
            Още не съм открил, ако някой иска да идем до Боро тези дни
            Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Днес било 20м/сек, нищо не работело, иначе имало 1-2 коли в Боровец(източник баща ми), добре че не успях да стана сутринта
              09 YZ290F Athena BB

Коментар

По новините казаха, че никъде не става за ски. Във Враца било 21 градуса.. Ще трябва да почакаме още. Нищо, тамън да наддадем по празниците, че да сме по-бързи после.

Коментар

И аз много обичам ски спорта, но не съжалявам, че няма сняг, защото мога да си карам моторчето. Мисля, че много колеги ще са съгласни с мене.
                  Последно редактирано от viki terzieva; 29-12-09, 18:27.

Коментар

Утре ще пътувам към Банско живот и здраве и ако имам интернет някъде ще изкоментирам. Поздрави!
                    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Какво се случва с тази зима
                      Някой има ли инфо, някъде става ли за лизгане
                      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

За съжаление за момента никаде няма хубав сняг за ски.Това което казват че имало условия в някои курорти са пълни глупости.Снега който го има е само за вдървени и силно надупени, социално слаби скьори от обединеното кралство който са си платили т.нар. почивка от преди година.
                        Но снега ще дойде и ще заключим моторите и обърнем малко внимание на ските
                        Beta 525 RR
                        Mercedes G 280 i
                        Toyota Hailux 3.0 TD
                        UAZ 452

Коментар

На Боровец са отворени Попангелов и Ястребец 1, само трябва да се обадиш да питаш как е вятъра, понеже спират лифта (075032337). На Банско са отворени повечето писти, но и там май духа вятър. Абе като цяло има къде да се кара по изкуствен (за сега ) сняг, но вятъра прецаква чат-пат работата.

Коментар

Благодарение на положените усилия от мен и дъщеря ми( танци и молитви за сняг) до края на седмицата ще завали сняг, съответно ние отиваме на Пампорово . Така, че стягайте ските, по-късно ще ни благодарите!!!

Коментар

Бях на боровец вчера и нямаше 1 камък на пистата. Пистата беше излизана като самолетна писта, нямаше хора, слънце, по едно време малко задуха ама се успокои. Някои се оплакваха, че долната част било много лед - еми като вали в цяла България дъжд постоянно как да е , ама ако си имаш кантове няма да имаш проблеми, а на мен много ми хареса като цяло(говоря за Ястребец 2). Иначе бях на Банско около нова година, но не бяха хубави условията. Хареса ми шлема и горната част на Томба, но ми казаха, че зелени ли сини ли са, тези които тръгват от платото били супер, ама не съм карал на тях. Но това беше преди да навали тия няколко дена, сега гаранция е по-добре, но са затворили Томба за европейското(така разбрах, а и като гледах тия дни камерите не се пускаше никой, и май превеха скока на финиша)... Иначе няма нужда да звъните в Боровец, на сайта може да следите вятъра в реално време. В момента лифта е настроен на 20м/с да спира - http://www.borovets-bg.com/main/weather.php?lang=bg
                              Поздрави!
                              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Не винаги може да се кара на написаното на сайта на Бороспорт. вече на няколко пъти се случва да пишат едни писти за отворени, а като отида там да се окаше, че не стават за каране или са напълно затворени. На откриването на сезона пишеше, че два от маркуджиците работят, а като се качих там се оказа, че дори трака не е минавал тази година по тея писти.
                                LZ1DWW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X