Много ми е далече лалето.
Иначе с удоволствие.
Иначе съм навит ако има сбирка за нощно на Боровец или Пампорово.
Снощи се върнах в Ст.Загора в 2 ч. през ноща.
С вериги трудно се движех.
Мноооого сняг.
И от 3 джипа ни един
Само УАЗ-ката не ме предава
Beta 525 RR
Mercedes G 280 i
Toyota Hailux 3.0 TD
UAZ 452
От черните писти на Пампорово обработват само стената и то само долната половина , хората които се пускат по тях не повтарят и се чувстват прецакани за парите които са дали .
От черните писти на Пампорово обработват само стената и то само долната половина , хората които се пускат по тях не повтарят и се чувстват прецакани за парите които са дали .
Не знам ти кога си бил там, аз бях на 10.02.2010 вечерта, стената беше обработена цялата.
За другите черни не знам, но не вярвам да не са обработени при наличие на толкова много сняг.
Последно редактирано от viki terzieva; 21-02-10, 00:13.
Beta 525 RR
Mercedes G 280 i
Toyota Hailux 3.0 TD
UAZ 452
Вчера бях на Витоша - Лалето нощна. Пистата беше супер, ужасно много сняг без никакъв лед, но беше голяма блъсканица. На опашката нямаше чак толкова много хора, но по пистата аз много трудно карах, защото всеки хвърчеше отвсякъде без да гледа и ми се стори опасничко, а е вторник. Мога да си представя петък и събота какво ще е...Поздрави!
Исках да ви попитам за новите писти на Чепеларе. Понеже искам да ходя с гаджето, а тя си е начинаещ, добре се справя, но все още не е за сериозна писта, но чух че имало нов път, който се води зелен, който обикаля отстрани и бил дълъг. Та въпроса ми е колко е зелен? Има ли сериозни участъци или е наистина равен и лесен. Ще ви бъда благодарен за някаква информация. http://www.chepelare.com/main.php?act=481 Говоря за 4 най-отдясно, което после минава към 5. Поздрави!
Исках да ви попитам за новите писти на Чепеларе. Понеже искам да ходя с гаджето, а тя си е начинаещ, добре се справя, но все още не е за сериозна писта, но чух че имало нов път, който се води зелен, който обикаля отстрани и бил дълъг. Та въпроса ми е колко е зелен? Има ли сериозни участъци или е наистина равен и лесен. Ще ви бъда благодарен за някаква информация. http://www.chepelare.com/main.php?act=481 Говоря за 4 най-отдясно, което после минава към 5. Поздрави!
Като цяло е лесна (за начинаещи). Още в самото начало има два ръкава (ляв и десен), левия си е лесен, а десния е леко по-стръмен, но за 100-тина метра и пак си се вливат в едно и двата ръкава. Следващото по-стръмно местенце е след дълга права има лек десен и веднага след десния завой почва по-стръмничък участък (също около 100-тина метра), след който десен... карате напред и стигате до котвичката (която незнам дали работи) и завивате в ляво от нея и надоло си е чисто зелена
Надявам се да съм обеснил що годе за това колко е зелена... (последно съм бил там лятото)...
Коментар