Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2009/2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ски сезон 2009/2010

Хайде на нощно каране на Лалето(11,02.2010.)
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Тази година сняг-дал Бог
      Ама нещо се изгубиха разменните средства
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
        Хайде на нощно каране на Лалето(11,02.2010.)
        Много ми е далече лалето.
        Иначе с удоволствие.
        Иначе съм навит ако има сбирка за нощно на Боровец или Пампорово.
        Снощи се върнах в Ст.Загора в 2 ч. през ноща.
        С вериги трудно се движех.
        Мноооого сняг.
        И от 3 джипа ни един
        Само УАЗ-ката не ме предава
        Beta 525 RR
        Mercedes G 280 i
        Toyota Hailux 3.0 TD
        UAZ 452

Коментар

От черните писти на Пампорово обработват само стената и то само долната половина , хората които се пускат по тях не повтарят и се чувстват прецакани за парите които са дали .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            От черните писти на Пампорово обработват само стената и то само долната половина , хората които се пускат по тях не повтарят и се чувстват прецакани за парите които са дали .
            Не знам ти кога си бил там, аз бях на 10.02.2010 вечерта, стената беше обработена цялата.
            За другите черни не знам, но не вярвам да не са обработени при наличие на толкова много сняг.
            Последно редактирано от viki terzieva; 21-02-10, 00:13.
            Beta 525 RR
            Mercedes G 280 i
            Toyota Hailux 3.0 TD
            UAZ 452

Коментар

А качва ли се до горе да видиш колко е обработена ?
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Днес бях на Чумерна, имат много сняг, обработват си пистата, хареса ми.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07766.jpg
Прегледи:1
Размер:398.4 КБ
ID:5155219

Име:DSC07767.jpg
Размер:330.5 КБ
ID:5155220

Име:DSC07804.jpg
Размер:303.9 КБ
ID:5155221

Име:DSC07811.jpg
Размер:397.1 КБ
ID:5155222
                Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Вчера бях на Витоша - Лалето нощна. Пистата беше супер, ужасно много сняг без никакъв лед, но беше голяма блъсканица. На опашката нямаше чак толкова много хора, но по пистата аз много трудно карах, защото всеки хвърчеше отвсякъде без да гледа и ми се стори опасничко, а е вторник. Мога да си представя петък и събота какво ще е...Поздрави!
                  09 YZ290F Athena BB

Коментар

Някой може ли да ми даде информация за Пампорово.В какво състояние са пистите.
                    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

От утре съм там, ще ти кажа, днес е било топло и снега много е бил размекнат, но от утре го дават захлаждане, иначе сняг има.
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                        Някой може ли да ми даде информация за Пампорово.В какво състояние са пистите.
                        Eто снимки от преди седмица. Мисля, че всички писти работят.
                        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
                          Eто снимки от преди седмица. Мисля, че всички писти работят.
                          Ехххх, мечта
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Исках да ви попитам за новите писти на Чепеларе. Понеже искам да ходя с гаджето, а тя си е начинаещ, добре се справя, но все още не е за сериозна писта, но чух че имало нов път, който се води зелен, който обикаля отстрани и бил дълъг. Та въпроса ми е колко е зелен? Има ли сериозни участъци или е наистина равен и лесен. Ще ви бъда благодарен за някаква информация. http://www.chepelare.com/main.php?act=481 Говоря за 4 най-отдясно, което после минава към 5. Поздрави!
                            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
                              Исках да ви попитам за новите писти на Чепеларе. Понеже искам да ходя с гаджето, а тя си е начинаещ, добре се справя, но все още не е за сериозна писта, но чух че имало нов път, който се води зелен, който обикаля отстрани и бил дълъг. Та въпроса ми е колко е зелен? Има ли сериозни участъци или е наистина равен и лесен. Ще ви бъда благодарен за някаква информация. http://www.chepelare.com/main.php?act=481 Говоря за 4 най-отдясно, което после минава към 5. Поздрави!
                              Ето карта
                              Прикачени файлове
                              LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
                                Като цяло е лесна (за начинаещи). Още в самото начало има два ръкава (ляв и десен), левия си е лесен, а десния е леко по-стръмен, но за 100-тина метра и пак си се вливат в едно и двата ръкава. Следващото по-стръмно местенце е след дълга права има лек десен и веднага след десния завой почва по-стръмничък участък (също около 100-тина метра), след който десен... карате напред и стигате до котвичката (която незнам дали работи) и завивате в ляво от нея и надоло си е чисто зелена

Надявам се да съм обеснил що годе за това колко е зелена... (последно съм бил там лятото)...
                                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X