Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2009/2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски сезон 2009/2010

В България има 3 курорта където има отлични условия за ски
    и още 3-4 местности в близост до курортите, като алтернативен вариант.Всичко останало е колкото да си казал че си се качил на ски.
    Не съм посещавал Чумерна.
    Beta 525 RR
    Mercedes G 280 i
    Toyota Hailux 3.0 TD
    UAZ 452

Коментар

Чумерна (около 600 м. с денивелация 100 м.) бих ти я обяснил като "малката стена" (около 650 м. с денивелация 150 м.) на Пампорово, но е по-лека и малко по-къса, влека не котва, а е паничка.
      Обработват я с ратрак.
      На бунгалата не съм бил, но отзивите са добри.
      Има около 2 км. от пътя към пистата, които мисля само 4х4 може да се качва зимата.
      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Вчера вечерта бях на лалето . Този сезон на по-хубава писта не съм бил...Пистата перфектно обработена, наистина като самолетна писта, нито 1 камък, отдолу твърда, а отгоре няколко см(макс. 5) по-мек сняг и караш като по масло...Направо се размазах от кеф...Картата е 20лв + 5лв депозит, няма нито 1 см2 лед, абе всичко беше уникално...Не съм чакал и 1 минута на опашка, но все пак беше неделя вечер. Чувал съм, че от сряда до събота е лудница...Разбира се щом тия камионите за пясък с 50цола гуми, тежащи няколко тона не можеха да се качат нагоре по пътя си направете сметка какъв лед беше...Почакахме 1 час в колите, защото един пък отгоре се беше завъртял напреко на пътя и чакахме и верижен багер да го дръпне, ама накрая така бяха опесъчили, че малко цимент да бяхме ръснали щеше да се бетонира. Та смело ви препоръчвам лалето, но като гледам днес как вали не знам какво става горе...Поздрави!
        09 YZ290F Athena BB

Коментар

За сегашното нямане на сняг Лалето е много прилично. Обаче трябва да се ходи през седмицата. Бях в събота и чакането на опашката беше повече от карането.
          Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Днес пореден инцидент на Банско и то с Планински спасител
            Ей това вече не го разбирам.
            Това са хората който трябда да дават пример и съвети къде трябва и не трябва да се карат ски и да помагат на хора не спазвали маркировките.
            А в случая човека не ги е спазвал и е карал в забранена зона, уверен в себе си че той познава планината.
            Планината не прощава !
            Пази боже, на никой да не се случва, ни най-малко на човек от ПСС.
            Beta 525 RR
            Mercedes G 280 i
            Toyota Hailux 3.0 TD
            UAZ 452

Коментар

Ето ви един актуален инфо пост. Аз съм на Боровец в момента и мога да кажа ,че сняг има да ни зарие всички. Картата събота и неделя е 30 кинта всички писти, а през седмицата четириседалката на Ястребец (където са и по-сериозните писти) е 25 лв. Не е чак толкова много. Времето е уникално - слънце, жега и пресен обработен сняг.
              Последно редактирано от viki terzieva; 04-02-10, 20:06. Причина: правопис

Коментар

А на Маркуджиците вече става ли за каране или само на Ястребец?

Коментар

Ами днес не се качих. Утре съм цял ден и ще видя, но там е доста скучно карането. Не знам защо всички там ходят - къса и бавна писта, осеяна с групи
                  Последно редактирано от viki terzieva; 04-02-10, 20:05. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от kenanov Преглед на мнение
                    аз съм на боровец в момента и мога да кажа ,че сняг има да ни зарие всички . времето е уникално сланце жега и пресен обработен сняг
                    Стига, че дразниш Тази събота бях на Банско, но беше гадно- и времето и пистите. Как е на Мартинови бараки (пистата пред х-л Рила, където е нощното каране)?

Коментар

Първоначално публикуван от kenanov Преглед на мнение
                      но там е доста скучно карането нз защо всички там ходят -каса и бавна писта осеяна с групи
                      Маркуджик 2 и 3 не са особено осеяни с групи.

А и когато Маркуджиците не работят, става много голяма опашка на четириседалката на Ястребец и половината ден ти минава в чакане. Говоря за събота и неделя, де, през седмицата можа и да не е така.

Коментар

Сега слизам от Лалето, студ, слънце и много хора
                        Очаквах да има много повече сняг, но и този върши работа
                        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Относно мартинови бараки и там има сняг. Просто е наваляло навсякъде и по много, а днес беше първият по-топъл ден ( ,но нощното си е малко , доста, заледено да знаеш) . Утре ще се кача до Маркуджика за един бърз преглед и петък вечер пак ще дам обновена инфо, за който иска да дойде събота и/или неделя.
                          Последно редактирано от viki terzieva; 04-02-10, 20:03. Причина: правопис

Коментар

Друго нещо си е информацията от първа ръка. Мерси.

Коментар

Първоначално публикуван от chanchito Преглед на мнение
                              Стига, че дразниш Тази събота бях на Банско, но беше гадно- и времето и пистите. Как е на Мартинови бараки (пистата пред х-л Рила, където е нощното каране)?
                              Колега как е на Банско и на каква цена е дневната карта.Че мисля другата седмица да ходя в нея посока.
                              Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Мога да дам информация само за пистите на Добринище,вече 3-ти ден съм на х.Безбог,пистата е ок,обработена само стената е за по напреднали защото по нея не е минал трака,а времето е уникално,слънце,ясно и тихо (голем кеф) опашки никакви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X