Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2009/2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски сезон 2009/2010

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Какви са цените на картите в Пампорово? Официално са 50 лв. но реално на касата за българи май били около 30
    Колега аз ходих на Пампорово преди нова година цените бяха 50лв цял ден и37лв половинката няма ше никакви намаления.
    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Да, цените са така, но само да допълня деца до 7 г. безплатно.
      Аз незнаех, казвам и за всички които незнаят.
      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
        Колега аз ходих на Пампорово преди нова година цените бяха 50лв цял ден и37лв половинката няма ше никакви намаления.
        А сега пак толкова ли са, че миналия зимен сезон за събота и неделя бяха по-еВтини, за да идват уйкенда от Софето? Някой след 01.01.2010 плащал ли е?
        Последно редактирано от Тануцо; 22-01-10, 15:56.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          А сега пак толкова ли са, че миналия зимен сезон за събота и неделя бяха по-ефтини, за да идват уйкенда от Софето? Някой след 01.01.2010 плащал ли е?
          Миналата година по-евтини през почивните дни бяха картите на Боровец. Тази година е същото. Цените в Пампорово не се променят в зависимост от деня.
          http://winter.pamporovoresort.com/ou...asses-tickets/
          LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнение
            Миналата година по-евтини през почивните дни бяха картите на Боровец. Тази година е същото. Цените в Пампорово не се променят в зависимост от деня.
            http://winter.pamporovoresort.com/ou...asses-tickets/
            От няколко години ходя на Пампорово, на Боровец съм ходил, но на лифт и ски не съм се качвал. Миналата и по-миналата година беше така на Пампорово, но ниските уйкенд цени не бяха в сила по празниците, а само за нормалните уйкенди.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А сега пак толкова ли са, че миналия зимен сезон за събота и неделя бяха по-ефтини, за да идват уйкенда от Софето? Някой след 01.01.2010 плащал ли е?
              За 2010г немога да ти отговоря,но това което пишеше на таблото за инфо нямаше такава информация за почивните дни.Ако искаш попитай колегата (Balta)от форума тои предполагам ще знае повече.
              Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

От няколко години ходя на Пампорово, на Боровец съм ходил, но на лифт и ски не съм се качвал. Миналата и по-миналата година беше така на Пампорово, но ниските уйкенд цени не бяха в сила по празниците, а само за нормалните уйкенди.
                На Пампорово не съм ходил от много време. На сайта им не е отразено. По спомен и миналата година не беше отразено, което ме кара да си мисля, че щом е имало по-ниски цени миналата година е възможно и тази да е така.

Успех !
                LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от 4oveko Преглед на мнение
                  Искрени благодарности на теб и семейството ти за подкрепата,че на нас не ни останаха крака всяка нощ по механите да се молим за сняг де,че иначе оставаме без работа.Но като гледам днеска времето,вече се опитва да прехвърча сняг,така че нищо чудно да продължим с танците ,но този път от радост.

п.п.Ако идваш на Банско или Добринище,ще черпя едно вино за положените усилия.

В Добринище имам колеги от университета и от време на време ходя до там на гости, така че като нищо ще се поява да опитам твоето винце

Аааабе човек ,мойто винце не е винце ,а е ВИНО .Заповядай ще се радвам,а и ще покараме малко ски аз ходих в понеделник и вторник пистата е перфектна до междинна.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Какви са цените на картите в Пампорово? Официално са 50 лв. но реално на касата за българи май били около 30
                    Краси, до преди около седмица (когато нямаше много сняг) се говореше за намаление на цените на дневните карти до към 30лв, но в момента цената е 50лв на дневната карта...
                    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Кофти работа, преди години минаваше този номер.
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Утре съм на Пампорово и ще дам точна информация за всичко.
                        Beta 525 RR
                        Mercedes G 280 i
                        Toyota Hailux 3.0 TD
                        UAZ 452

Коментар

Вчера се върнах от Пампорово, няма намаление на цените. 50лв на ден, 37 половинката, но на обяд около касите обикалят разни хора и можеш да си вземеш полудневна карта за 30лв. Другия вариант, който ние направихме е, че си деляхме една карта, като единия караше до обяд, а другия следобяд и така ни излизаше по 25лв.

Коментар

Е кажи как са пистите, сняг, условия...Ние тука се мъчим с интернет и снимки...
                            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Снега не е много, по някои писти има по малко камъни, но се ядва. Оръдията работят постоянно, което хем е добре, хем създава неудобство, все пак под оръдията снега е много лепкав и е доста коварно, ако минеш по-бързо под тях. Аз миналата година паднах много лошо, заради такъв сняг. Като цяло условията са добри, няма много хора, не се чака на лифтовете и обслужването е добро. Аз лично пак бих отишъл там. Чух, че на Банско е голяма лудница, така че по-добре да отидеш на по-спокойно място да покараш, отколкото да се редиш по 20 мин. на лифта.

Някой да каже ка е на Боровец, защото мисля да ходим с дъщеря ми другата събота там.

Коментар

Тъкмо се връщам от Пампорово,ситуацията е следната.
                                Сняг има достатъчно,условията са отлични.Всички писти работят и са без забележки.Не са обработени само двете черни който са по тройния лифт.Картата е 50 лева (бива бива ама това на нищо не прилича), за това и хора няма.На лифтовете се качваш веднага, никЪде не се чака. Забелязах че цените в заведенията са дрАстично НАмалени в срАвнение от миналия сезон.Хотелите също са на много добри цени, курортът е буквално празен.
                                Всичко се дължи на картата от 50 лева.
                                Относно децата, сина ми е на 7+, карта разбира се не му купих.
                                Минава с мен, охрана има ама проблеми няма.
                                Те хората осъзнават че човек с една заплата трудно ще си позволи ски почивка вече в нашета европейска държава.
                                В крайна сметка моя ски ден ми струваше 100 лева,от който:
                                50 лева - карта
                                20 лева - обяд +
                                30 лева - пътни
                                Времето беше прекрасно за каране днес.
                                Това е от мен.
                                Последно редактирано от Тануцо; 24-01-10, 23:12. Причина: правопис
                                Beta 525 RR
                                Mercedes G 280 i
                                Toyota Hailux 3.0 TD
                                UAZ 452

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X