Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2009/2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски сезон 2009/2010

Проверявам често и до сега това което го пише на сайта горе-долу отговаря на истината, но се обаждам за всеки случай. Маркуджиците не знам тази година дали изобщо са ги пускали. Миналата събота въобще не стигнах до там заради вятъра, но ходих скоро след откриването и горе нямаше достатъчно сняг и пак духаше доста, а от тогава сняг май не е валял като хората. От утре започва да вали и за уикенда би трябвало да се кара на всякъде. След историята с ПСС и варненските "планински" спасители на Боровец, аз лично ще предпочета Банско

Коментар

Ами тогава така пишеха. Вероятно, за да докарат повече хора на откриването. А телефоните оставени на сайта са на рецепцията на Рила. Тогава се обадих и там и ми казаха, че всички писти ще работят, стига условията да го позволяват. На въпроса ми а те позволяват ли ми беше отговорено по същия начин. Това е
      LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от 4oveko Преглед на мнение
        Благодарение на положените усилия от мен и дъщеря ми( танци и молитви за сняг) до края на седмицата ще завали сняг, съответно ние отиваме на Пампорово . Така, че стягайте ските, по-късно ще ни благодарите!!!

Искрени благодарности на теб и семейството ти за подкрепата,че на нас не ни останаха крака всяка нощ по механите да се молим за сняг де,че иначе оставаме без работа.Но като гледам днеска времето,вече се опитва да прехвърча сняг,така че нищо чудно да продължим с танците ,но този път от радост.

п.п.Ако идваш на Банско или Добринище,ще черпя едно вино за положените усилия.

Коментар

Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнение
          А телефоните оставени на сайта са на рецепцията на Рила. Тогава се обадих и там и ми казаха, че всички писти ще работят, стига условията да го позволяват.
          Този телефон (075032337) е на Бороспорт, макар че и на рецепцията на хотела знаят какво е положението. Относно условията най-вероятно са имали предвид вятъра. В събота отидох въпреки предупреждението, че има силен вятър и може и да спрат лифта. В крайна сметка го спряха, а на връщане си купих тоалетна хартия от Белово да не съм капо

Коментар

Искрени благодарности на теб и семейството ти за подкрепата,че на нас не ни останаха крака всяка нощ по механите да се молим за сняг де,че иначе оставаме без работа.Но като гледам днеска времето,вече се опитва да прехвърча сняг,така че нищо чудно да продължим с танците ,но този път от радост.

п.п.Ако идваш на Банско или Добринище,ще черпя едно вино за положените усилия.

В Добринище имам колеги от университета и от време на време ходя до там на гости, така че като нищо ще се поява да опитам твоето винце

Коментар

Аз говоря само за вятъра, гледам дали е по-малко от 20м/с => дали работи лифта. Иначе всеки може да пише каквото си пожелае в сайта. Поздрави!
              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Спокойно колеги, в планините вали и трупа. Тази събота и неделя сняг ще има, но времето няма да е благоприятно. Да се надяваме че следващата ще сме на пистите.
                Beta 525 RR
                Mercedes G 280 i
                Toyota Hailux 3.0 TD
                UAZ 452

Коментар

Първоначално публикуван от balkan_stz Преглед на мнение
                  Тази събота и неделя сняг ще има, но времето няма да е благоприятно. Да се надяваме че следващата ще сме на пистите.
                  Кой ще ти чака следващата седмица, а и на Банско времето го дават перфектно за уикенда

ПС: Снег се сипе на парцали- нека сипе, нека вали

Коментар

Някой посещавал ли е Пампорово тези дни и има ли инфо как стоят нещата там.На камерите се вижда сняг , но камерата е на х.Студенец на равното и на 5 см пак се вижда че има И скиьори се мяркат ама...
                    Beta 525 RR
                    Mercedes G 280 i
                    Toyota Hailux 3.0 TD
                    UAZ 452

Коментар

Първоначално публикуван от balkan_stz Преглед на мнение
                      Някой посещавал ли е Пампорово тези дни и има ли инфо как стоят нещата там.На камерите се вижда сняг , но камерата е на х.Студенец на равното и на 5 см пак се вижда че има И скиьори се мяркат ама...
                      Колеги бяха тези дни там. Въпреки недостатъчното количество сняг, става за каране
                      enjoy
                      LZ1DWW

Коментар

Тия дни се качвам на нощно Лале, пък каквото сабя(ска) покаже
                        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Какви са цените на картите в Пампорово? Официално са 50 лв. но реално на касата за българи май били около 30
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Предишни години беше така - 50лв картата, а иначе за редовни клиенти 30лв. Това беше, че ако можеш да кажеш "една карта за редовни клиенти" на бългаски караш за 30лв, вече на One skipass ,please - 50лв. Tака беше преди, сега знам как е. Поздрави!
                            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              Какви са цените на картите в Пампорово? Официално са 50 лв. но реално на касата за българи май били около 30
                              Интересно
                              Беше така ама до преди 2 зими. Сега няма деление
                              LZ1DWW

Коментар

Да, предните години беше точно така, но незнаех дали и сега е така.
                                По закон ценовите листи за чужденци и българи трябва да са еднакви, затова и официалната цена е 50. Но пък клаузата редовни клиенти няма как да я вкараш в закон
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X