До: Обичате ли мотористите? 
На мен ми се струва, че такива упреци в градове като София, Пловдив и другите по- големи градове са най- малкото неуместни.
Шумовото замърсяване е огромно, а хората оцеляват и с кацащите самолети, и с трамваите, минаващи пред прозореца им.
Кретенчета винаги ще има, всички сме били такива през пубертета.
В края на краищата като ми писне от града, вместо да обвинявам тоя и оня, ще си намеря една китна къщичка в някое китно селце и там вече ще се сърдя като ми вдигат шум.

Първоначално публикуван от Петя
Преглед на мнение
На мен ми се струва, че такива упреци в градове като София, Пловдив и другите по- големи градове са най- малкото неуместни.
Шумовото замърсяване е огромно, а хората оцеляват и с кацащите самолети, и с трамваите, минаващи пред прозореца им.
Кретенчета винаги ще има, всички сме били такива през пубертета.
В края на краищата като ми писне от града, вместо да обвинявам тоя и оня, ще си намеря една китна къщичка в някое китно селце и там вече ще се сърдя като ми вдигат шум.
Не се наспах, защото се погрижих съседите ми да не бъдат притеснени заради моя избор да имам куче. По същата логика очаквах тези, които са избрали да карат мотор, да не ми нарушават спокойствието. Сега е по-ясно, нали? 

Коментар