Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обичате ли мотористите? :)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Обичате ли мотористите?

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
    Нещо не четеш внимателно. Не се наспах, защото се погрижих съседите ми да не бъдат притеснени заради моя избор да имам куче. По същата логика очаквах тези, които са избрали да карат мотор, да не ми нарушават спокойствието. Сега е по-ясно, нали?

П.П. Сигурна съм, че колегата се е пошегувал за стрелбата. Няма и начин да направя такова нещо, не се безпокойте. Макар много пъти да съм си представяла оня номер на Арни с ирими-наге-то. )
    Защо ви избива на крайности? Чувствате се много засегнати от един справедлив упрек? Наистина не бива, ние само си говорим, война не се води.

На мен ми се струва, че такива упреци в градове като София, Пловдив и другите по- големи градове са най- малкото неуместни.
    Шумовото замърсяване е огромно, а хората оцеляват и с кацащите самолети, и с трамваите, минаващи пред прозореца им.
    Кретенчета винаги ще има, всички сме били такива през пубертета.

В края на краищата като ми писне от града, вместо да обвинявам тоя и оня, ще си намеря една китна къщичка в някое китно селце и там вече ще се сърдя като ми вдигат шум.
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
      ... Шумовото замърсяване е огромно, а хората оцеляват и с кацащите самолети, и с трамваите, минаващи пред прозореца им ...
      А бе, ти все пак внимавай като ми минаваш пред прозорците! Надолу ще се пускаш по инерция, нагоре ще буташ!
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        А бе, ти все пак внимавай като ми минаваш пред прозорците! Надолу ще се пускаш по инерция, нагоре ще буташ!
        С тая снимка на аватара ти, като те знам как караш и кви са ти броните - въобще не възнамерявам да се срещаме много
        Зима иде

Коментар

Абе ,ендураджиите са големи, ама ГОЛЕМИ пичове,повечето де.
          Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Аз обичам повече мотористките, понякога се прежалвам и за моторист
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              ...
              Айде със здраве, да ида да си огася мотора, че бръмчи от един час под на комшията терасата, а той е с малко дете.
              Бягай го огасяй,че ще прегреее

Та незнам темата за кучки ли е или за мотористи,за вдигане на шумове или за тикане на мотори...бяха смоменати и органите на реда че не си вършели работата ама то ако всеки си върши работата и имаме закони това означава,че събота или неделя аз трябва да си кача моторетката на ремаркенцето и да ходя да карам на пистата в Елена/и другаде/ там ще си карам не регистрирания мотор/или атв/ и няма да преча на никого,нито на комшията,нито на туристите и ще си вдигам шумотевица колкото си искам/както е в другите страни/.Та тук в България закони,норми и правила няма/за всичко и всички/или не се спазват... та ще си караме както ни е кеф и ние мотористите/правилно или не/ ...от нас няма да започне промяната на една държава така,че айде стига съм писал ...

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                ...от нас няма да започне промяната на една държава ...
                Той и президентът така разсъждава, и министър-председателя. И затова така.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Той и президентът така разсъждава, и министър-председателя. И затова така.
                  Точно от нас трябва, щото едната държава е от едните хора в нея, докато хората са такива и държавата ще е такава, просто и логично.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Един се вози -сто тормози
                    София да не е почивен дом. На който му се живее на тихо да отиде в Юндола. Аз не шумя много- по-скоро минимално, пък на мене ми шумят строежа срещу нас, голфовете по Скобелев,съседа Марков дето вчера ми каза , че работи в СИК и ще ми строши ръчичките дето вече три пъти за една година си тупам крушата и то почти 3 мин. Ама не се оплаквам, имам си тапи за уши, препоръчвам ги на всички бабички и Марковци.

Коментар

Има решение на проблема- ТАПИ ЗА УШИ , много помагат , и аз ги ползвам (като карам без каска, за някоя проба например)
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna
                        Тук май всеки си защитава неговата гледна точка което е безмислено съветвам Петя да остави съобщение на махалата другия път когато е решила да се наспи понеже са и длъжници за 2 нощи спокоен сънв
                        в момента съм с пистов мотор с спортна генерация която звучи колкото група ендуристи затова съм от страната на мотористите
                        С "нарушителя" се разбрахме и вярвам, че мисленето му малко се е променило.
                        Шокиращото в случая е, че когато някой апелира да се съобразяваме един с друг, веднага повечето наскачат в защита на свободата си, а не им хрумва, че другите също имат права. Май всеобщото мислене е станало на "абе, кой ша ми каже на мене, бе, ша правя квото си искам, другите да се оправят! на който не му изнася, майната му - да се изнася!". Дали това е правилният начин да се отнасяме един с друг? Какво може да очакваме от другите, когато системно нарушаваме правата им? Дали те ще имат сили да се отнасят добре с нас в отговор? Дали доста хора не бъркат свобода със слободия?
                        Хайде, останете си със здраве!
                        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                        Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                          Господа любители на моторите,
                          Макар да не ви разбирам, уважавам вашия избор. И аз обичам адреналина, но в други спортове.
                          Не очаквай във форум който е за оффроуд машини които си вдигат гюронтия по презумция некво съчуствие, пробвай в МАМА.БГ или нещо от тоя род, или в по долните раздели на таблицата във форума, там има доста философи които нямат нищо общо със Мотори, Джипове или АТВ-та, не го пиша това защото сме некви безхаберници които не се съобразяват с некви общо приети норми на поведение, а защото още със написването на темата ти мисля че се търси неква конфронтация и съчуствие впоследствие. Просто помоли некой от администраторите да ти спретне един подфорум "Чувства, Размисли и Страсти" тъй и тъй се посъбрахте бая жени вече тука и там си споделяйте преживяното.
                          Хайде, остани си със здраве
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Мен пък ми харесва, като музика за ушите е
                            А иначе е доста несериозно, от това че те е събудила гюрлотия на мотор, да влзеш в форум за мотори да направиш тема за 'хокане' на мотористите. Основното си възпитание, мисля, всички сме го минали. Освен безсмислени спорове незнам какво се постига.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X