Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обичате ли мотористите? :)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Обичате ли мотористите?

Ами силният звук е гадно нещо независимо кога... с това съм съгласен. Но също мисля, че всеки има право да вдигне малко шум от време на време.... като внимава да не пречи на другите. Аз например като се прибирам винаги гася машината поне 30 метра преди блока и се прибирам по инерция, точно за да не дразня... друг е проблема, че като излизам поне 3 минути съм на смукач и трябва да ме изтраят, но ако е рано сутрин го изтиквам по на далечко.... всичко е въпрос на усещане. От една седмица един съсед кърти .... имам чуството че събаря блока.... трая още.. не знам до кога... така че дразнители всякакви... Усмихвайте се повече и нещата са по-лесни така.
    | The only way to get smarter is by playing with smarter opponent | Consistency is the way to efficiency |

Коментар

Aз Предлагам Петя да се извини на всички и темата в коша!!!
      Кой знае къде е ходила два дене по купони и не се е наспала .....

Коментар

Да обичам мотористите особенно един, много си го обичам даже когато кара какво да е кола, джип, камион, и каруца да кара пак ще го обичам Но не обичам когато показват майсторско управление особенно по градските улици, ти си караш а той ти излиза от ляво, от дясно те изпреварва ходи си между колите като циркаджия. Иначе с шума какво да кажа, избягахме от града в село но и тук шумове колко щеш, та ако е за малко се трае.
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

И все пак си мисля че темата не е с подхOдящото заглавие, та ако не харесвахме мотористите дали самите ние бихме станали мотористи ? .. може би по правилното заглавие е "Пречи ли ви шумът на мотоциклетите"..

пП. Аз лично като чуя звук на мотор се надъхвам и ми става много приятно, особено ако е оранжев Извинете за спама все пак
          Последно редактирано от Тануцо; 14-09-09, 17:04.
          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Такива теми има в поне 10 форума. Някой не си доспал в събота и мотора бръмчал та пречел. Мен също ме дразнят силните шумове и по тази причина събота и неделя не стоя в голям град, а отивам да си спя на спокойствие нейде из гората - там има всичко от палатки до огромни хотели. Как да накараш някой да се съобразява с някакви норми, след като той сам не се сеща за това. Ами няма как. Обаче не съм съгласен за заглавието на темата и всякакви коментари, че чопърите били с шумни ауспуси, щото собствениците им са комплексари и искат да ги забележат. Всчко е до акъла на човека. Ако има такъв ще знае, че трябва да не пречи на останалите, ако няма акъл няма как да му се налее.
            Аз обичам мотористите и мразя домашните строителни майстори

Коментар

На мен много интересно ми стана, като позагледах малко темата. Излиза, че почти всички са ангели. Никой на никого не пречи. Няма такива филми. Или караш бързо и шумно или не. Няма такъв, който в града да кара леко ( и безшумно ) и когато навлезне в гората да си шуми на воля. Другият пък, си гасел мотора от 30 метра. Ми колега защо не го гасиш като навлезнеш в града и да си го буташ ? Така няма да пречиш и на останалите комшии от съседните блокове.
              Абе незнам защо всички искат да направят впечатление на примерни и съвестни граждани. Може би искат да впечатлят една от малкото дами в нашият форум . Ако е така. Пропаднахте ми в очите .
              Я да издъня и Джартов. И той от съвестните. Карал съм с него в троянският балкан и нямаше турист, покрай който да не мина на пълна газ. После ми обясни, че тези били от добронамерените туристи. Как ли ги прецени, като ги подминаваше с по 70-80 км/ч.
              Айде със здраве, да ида да си огася мотора, че бръмчи от един час под на комшията терасата, а той е с малко дете.

Коментар

Аз съм от най-примерните.Слагам им отворени ауспуси,защото звука ми харесва.
                "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
                  Обичам предимно моторите (не мога да ги карам), вероятно и мотористите
                  Нещо не разбрах смисъла а мотористите обичаш ли ги и можеш ли да ги караш?Или я последно кажи какво обичаш и какво караш?
                  Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                  Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Aз Предлагам Петя да се извини на всички и темата в коша!!!
                    Кой знае къде е ходила два дене по купони и не се е наспала .....
                    Ах, p.djartov, с какво удоволствие бих се извинила, само да не бях права!
                    За огромно мое съжаление не се наспах не заради купони, а заради далеч по-прозаична причина. Кучката ми е разгонена и понеже в този период е много неспокойна и само бафка от най-лекия шум и ме буди, я затварям в дневната, за да мога да спя. В сряда посреднощ я чух да вие (което не беше се случвало досега) и я прибрах в моята стая да не събуди всички съседи, от което две поредни нощи спах на пресекулки - т.е. много зле. Няма да ти обяснявам колко неадекватна бях зад волана в петък. Добре, че преди неделното каране се понаспах и няма пострадали да тежат на съвестта на вашия колега.
                    Наистина няма нужда нито от обвинения, нито от оправдания. Тези, за които казаното от мен се отнася, да се позамислят. Останалите....само мога да ви поздравя за човещината!
                    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                    Omnia vincit amor !

Коментар

Като стана въпрос за нормите на шум се сетих за едно интересно явление. В северната част на Гърция забелязах, че хлапетиите карат едни моторчета с отворени аспуси които вдигат страшен шум. Миналата година с Митков не можахме да спим заради тези диваци, когато бяхме на сиксдейса в Серес
                      Странното е, че там никой не обръща внимание на това. Дори и дядовците не размахват бастуна като избръмчат покрай тях
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Ей големо реване чудо голямо, кой го дразни да излиза и да ги тепа.

Я ме попитай комшийката над нас що нема вече котки, а не беха малко, голям зор беше. Сериозно.
                        Последно редактирано от Tpunep; 14-09-09, 21:58.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                          За огромно мое съжаление не се наспах не заради купони, а заради далеч по-прозаична причина. Кучката ми е разгонена и понеже в този период е много неспокойна и само бафка от най-лекия шум и ме буди, я затварям в дневната, за да мога да спя. В сряда посреднощ я чух да вие (което не беше се случвало досега) и я прибрах в моята стая да не събуди всички съседи, от което две поредни нощи спах на пресекулки - т.е. много зле. Няма да ти обяснявам колко неадекватна бях зад волана в петък. Добре, че преди неделното каране се понаспах и няма пострадали да тежат на съвестта на вашия колега.
                          Наистина няма нужда нито от обвинения, нито от оправдания. Тези, за които казаното от мен се отнася, да се позамислят. Останалите....само мога да ви поздравя за човещината!

Дали да не пуснем тема "Обичате ли кучетата"? Щото моториста побръмчи пъбръмчи па се запие някъде и се укроти. А кучетата в мойта махала млъкват само в краен случай..... направо са неуморни. Верно е , че което попадне в обсега на въздушката /със специално отслабена пружина е/ бързо се научава , че в радиус 100 м от къщи се мълчи, нооо.....
                          Последно редактирано от Жоро Донечки; 15-09-09, 15:14.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                            За огромно мое съжаление не се наспах заради далеч по-прозаична причина. Кучката ми е разгонена
                            Скъпа Петя!Нужно ли е да пускам тема с залавие"Мразите ли разгонените кучки".Смятам че не е нужно.Моето мнение е че и те както и моторите пречат на почивката и спокойствието на "нормалните"хора.
                            Ама иначе те признах-сериозна причина да не се наспиш.

Коментар

И на мен ми пречи кучето на съседа или децата на другия съсед които пищят по цял ден или това,че до нас има купон или това,че съседа в неделя в 8:00 си реже дърва за зимата ама какво да направя да им кажа да си приберат децата или да им кажат да пищят по тихо или съседа да си реже дървата във вторник по обяд но преди 14:00 часа че на другия съсед децата ще си легнат следобед.Всичко си има граници и аз гледам да не ги прекрачвам но в този живот на всеки нещо му пречи и някой друг му е виновен за несполуките в живота и аз от отдавна гледам да не се съобразявам с никой и това кой с коя част е станал сутрин нагоре и на коя женица секса и е бил малко и не се е наспала ама хич не е мой проблем.Да в 23:00 часа няма да си държа на прекъсвач мотора под нечий прозорец защото не само аз съм човек на тази земя има и други хора и те имат различно виждане за вечерта и за почивката си и не е нужно полужението да стане нетърпимо редно е да уважаваме и тяхния живот и тяхното мнение всеки път когато съм се замислял по въпроса дали досждам с действията си на някой съм се опитвал да се поставя на негово място и така съм стигал до извода дали или! Но в 12:00 часа ще си държа колкото си искам мотора на прекъсвач и ще правя каквото си пожелая защото все пак и аз си имам място и време на тази земя да си правя простотий и каквото ми е кеф на душата. Така,че запомни ако съм досадил или попречил на някой и той дойде като човек и ми каже ей айде стига толкова и ние сме хора уважавай ни ще се извиня и ще спра но ако стреля с камък или каквото и да е ПОВЯРВАЙ все 2лт бензин ще са ми останали и ама хич не ме интересува кой е точа заливам и паля пък да става каквото ще така,че надявам се виждаш има и друга страна и недейте да стреляте толкова безгрижно по хората ,че някой ден ще попаднете на човек като мен и ще стане от играчка плачка всичко си има граници но на всеки са на различно място и аз немога да знам на всички каде са.Въпроса е каде е златната среда за да може всички да са максимално щастливи.
                              Последно редактирано от Жоро Донечки; 15-09-09, 15:17.
                              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                Скъпа Петя!Нужно ли е да пускам тема с залавие"Мразите ли разгонените кучки".Смятам че не е нужно.Моето мнение е че и те както и моторите пречат на почивката и спокойствието на "нормалните"хора.
                                Ама иначе те признах-сериозна причина да не се наспиш.
                                Нещо не четеш внимателно. Не се наспах, защото се погрижих съседите ми да не бъдат притеснени заради моя избор да имам куче. По същата логика очаквах тези, които са избрали да карат мотор, да не ми нарушават спокойствието. Сега е по-ясно, нали?

П.П. Сигурна съм, че колегата се е пошегувал за стрелбата. Няма и начин да направя такова нещо, не се безпокойте. Макар много пъти да съм си представяла оня номер на Арни с ирими-наге-то. )
                                Защо ви избива на крайности? Чувствате се много засегнати от един справедлив упрек? Наистина не бива, ние само си говорим, война не се води.
                                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                                Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X