Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Редбул(или други подобни)-помага или вреди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Редбул(или други подобни)-помага или вреди

За мое щастие никога не съм усещал ефект от енергийните напитки, не ми харесват и на вкус и за това не ме влече към тях и не употребявам.Също доста рядко ми се случва кафето да ме "вдигне", така че мога и с него и без него, малко по-осезаем ефект усещам когато го комбинирам с кола.Кока-колата...мой приятел злоупотребяваше с нея, пиеше всеки ден по една-две големи бутилки, накрая получи язва и я спря.
    Всеки трети е шести

Коментар

Кока-Кола... пиех по 2 литра преди лягане, вечер, от просто пристрастяване. Спях си като заклан... След години на този режим я спрях.. Сега 1 чаша ми дейсва като силно кафе и преди сън вече не си позволявам... Но с радост установих, че мога да живея и без Кола.
      Изо Спорт (и подобни) - по 2-3 на екс след каталясване от тежъка хамалогия, иначе - не.
      Публикувайте отговор

Коментар

В енергийните напитки няма нищо енергийно което да дозареди тялото с нещо си.
        По-скоро обратното. Съставките вътре действат на тялото като катализатор. Успява да стимулира тялото да извлече запасите от ресурси за много по кратко време, като разбира се това повишава доста параметри на организма. Негативния ефект е че запасите се изчерпват с доста по-голяма скорост. Изводите мисля че са ясни.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
          Кока-Кола... пиех по 2 литра преди лягане, вечер, от просто пристрастяване. Спях си като заклан... След години на този режим я спрях.. Сега 1 чаша ми дейсва като силно кафе и преди сън вече не си позволявам... Но с радост установих, че мога да живея и без Кола.
          Точно така съм и аз в момента,след две бутилки по 2 литра през деня и в офиса плюс още една в къщи ,лягах и заспивах като по учебник ! Най-ценното което загубих в кавички е шкембето,от 121 кг. в момента съм 87-88 кг.И това без какъвто и да е било здравословен проблем или някакво притеснение,просто един ден си казах че това не е нормално да не пия вода и така !Сега я заобикалям от далеч,зад хладилника има две двулитрови бутилки с изтекъл срок просто за кураж !
          Като чета в нета за странични ефекти,ми настръхва косата,може би наистина е валидна максимата че нещо което не ни убива ,ни прави по-силни !
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

2000г. тръгнах с кола от Франкфурт за София, около 2000км., но тогава още навсякъде имаше граници и визи.
            Та тръгнах вечерта в 8 часа, преди това заредих на една бензиностанция до горе и си купих 6 Редбула.
            Пристигнах в София на другия ден в 16:00 часа, не съм спирал, освен по границите, не съм и ял НИЩО.
            По пътя изпих тези 6 кутийки закупени в Германия, и не съм чувствал ни глад, ни умора, но от тогава досега не съм си позволявал подобни волности.

Коментар

До преди няколко години редовно си пийвах 10-12 редбула с прилично количество алкохол. Сега ако изпия повече от 2, няколко дни съм като натровен.
              Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                2000г. тръгнах с кола от Франкфурт за София, около 2000км., но тогава още навсякъде имаше граници и визи.
                Та тръгнах вечерта в 8 часа, преди това заредих на една бензиностанция до горе и си купих 6 Редбула.
                Пристигнах в София на другия ден в 16:00 часа, не съм спирал, освен по границите, не съм и ял НИЩО.
                По пътя изпих тези 6 кутийки закупени в Германия, и не съм чувствал ни глад, ни умора, но от тогава досега не съм си позволявал подобни волности.
                Същата работа.Тръгнах от Залсбург пих обаче един и в Унгария още един.Спряхме в Румъния уж да спим,няма спане.
                Мойте хора се наспаха аз не съм мигнал.На сутринта тръгнахме да караме а аз бях смазан като лайно.
                Едвам се довлякох до Русе и заспах като умрял.
                Не искам това нещо.

Коментар

Извода е да се ползва въпросните напитки наистина при нужда и няма да има никакви проблеми, но всеки ден... сега се сетих преди няколко години работех в един магазин в близост до училище, е няма да ви казвам ученици от 4-8 клас през голямото междучастие като се наредят на касите, всеки 3-ти ученик с енергийна напитка и то от големите и по един кроасан, само това закусваха всеки делничен ден, енергийните напитки го пиеха не защото имаха нужда от него а защото да се направят на големите мъже пред съученичките си..... нямам думи..., според вас колеги не е ли редно да се забранят енергийните напитки за учениците особено тези от 4-ти клас лично съм свидетел, даже имахме и записи от камерите над касите... нямам думи.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                    според вас колеги не е ли редно да се забранят енергийните напитки за учениците особено тези от 4-ти клас
                    И ако ти кажем, че е редно?Как да стане, работещ механизъм ще предложиш ли?За мен особен смисъл от подобни "забрани" в 21-ви век няма.Много по-смислени са "просветителски" кампании за децата...и техните родители.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                      И ако ти кажем, че е редно?Как да стане, работещ механизъм ще предложиш ли?За мен особен смисъл от подобни "забрани" в 21-ви век няма.Много по-смислени са "просветителски" кампании за децата...и техните родители.
                      Кампания за децата е много добра инициатива както казваш но и да важи забрана за продажба на енергийните напитки както важи за алкохола и цигарите при ненавършили 18 години, друг е въпроса че който иска нещо забранено винаги може да се снабди с каквото пожелае, но поне да има съответните забрани особено за магазини в близост до училищата.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                        да важи забрана за продажба на енергийните напитки както важи за алкохола и цигарите при ненавършили 18 години,
                        За съжаление и едните, и другите неща ги продават на всички.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X