Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Редбул(или други подобни)-помага или вреди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Редбул(или други подобни)-помага или вреди

На всеки различно му действа ... Мен напхример не ме преви по-силен и бодър, но първите два кена са като като ку.одигачка, а следващия връща поръчката. Химия отвсякъде ... Дано това не го прочетат от маркетинга на вносителите у нас, че са ми приятели.
    Живей за всеки дъх!

Коментар

Аз тренирам колоездене и (по принцип) ред була с нищо не действа на организма ми все едно пия гола водица. Колкото да изостар- това нещо намаля нуждата от вода най- малко с три пъти . А колкото до кофеина за колоездачите той е забранен когато се взима от онзи на таблетките (той се равнява на много кафета), а за него ти е нужно много здраво сърце.
      Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        ... И лично аз мога да спомена един особен ефект на редбула - държи очите ти отворени...
        Не е по темата, ама е близо до нея. Наскоро се прибирахме от Турция. Много ми се спеше и на първия паркинг отбих, купих си ред бул, изпих го, измих си очиите, леко раздвижване и пак газ по магистралата. След около 15-25 мин. така ми се доспа, че едвам дочаках първата отбивка, за да излъжа баща ми да кара. Спах до границата 1.5-2 часа. Нито сили ми даде тази напитка, нито освежаване и така ме приспа, чак ми е кофти да си спомням, че и сега започвнам да "клюмам, като мисирка".
        Лека...
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
          Значи извода е че,едните тонизиращи неща ти дават енергия която си е в организма(ама не я използваш)преди употребата им,а другите ти дават допълнителна енергия.
          Точно така.Когато ти се спи има два варианта-да се наспиш(Изостар) или да изпиеш няколко кафета(Редбул).Сам се сещаш , че във втория случай организма се претоварва , а в първия му се помага.

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
          Ако е така как да ги познаваме кое какво е.Има ли някви инициали на опаковката.
          Един съвет-не залитай по медикаменти! Те са оправдани само при професионалния спорт и изискват много добро познаване(то си е цяла наука). Както го е написал Дидо , няма по-добро от хубавото наспиване от предишния ден(аз бих добавил и доброто наяждане).Другото е нож с две остриета.
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

На мен лично Редбула нещо не ми действа. Изпитан и добре-действащ е натуралният шоколад, който се разгражда сравнително бързо от организма, и за разлика от високо-калоричните вафли, от които ти се допива после вода, не е сладък.
            И още нещо много важно според мен - вечер преди каране вечерям обилно (1.5 до 2х повече от обикновено, и естествено - няколко часа преди лягане), и после се наспивам добре. Сутрин НЕ ЯМ, защото ако ям, тялото се отпуска, кръвта слиза в корема, доспива ми се и т.н. Взимам само нещо сладко за из път - натурален шоколад, или ако няма - няколко сникърса. По този начин мога да си карам цял ден, без да чувствам глад или липса на енергия.
            Ако седнем на почивка в някоя кръчма (което често се случва ), гледам да ям нещо леко - салата, таратор, сирене..

Коментар

Малко личен опит и от мен:
              Ползвал съм го при дълги пътувания - 12-15 часа. За да има ефект трябва да се пие час два след като си започнал да караш и да пиеш по един на всеки 2-2.5 часа. Поне при мен това е мярката(малко над 100 кила съм). Ако започнеш да го пиеш след като си се изморил вече(след 5-6 часа)... и една кофа да избозаеш, по-скоро ще си докараш инфаркт, но не и да се тонизираш. Ефекта от прекаленото дълго тонизиране се появява след като спреш да го пиеш....за около денонощие си като парцал, ако си прекалил, може да се стигне дори до 2 денонощия в подобно състояние....така, че да знаете - спане и манджа са му майката и климатик ако е през лятото.
              LZ1DWW

Коментар

Извинявам, се ама защо тези напитки ги зимате за медикаменти.Това са си тонизиращи напитки като колата,пепсито,кафето и др.може би по силни.

Коментар

Първоначално публикуван от mari04 Преглед на мнение
                  Аз лично съм малко против напитки на които не може да прочетеш съдържанието за 5 минути.Но съм пробвал ред бул и шарк преди каране в гората и ефекта бе ,че щах да заспя още преди тръгване.При мен тези напитки водят до сънливост.
                  Ами плесни си два шамара и спри да сънуваш.

Ред Бул и Шарк имат близък произход и агресивна визия.
                  Маркетинга и биохимията са сходни.
                  Но привидно!
                  В ред Бул-а има смуртоносна доза от синтетичен кофеин и забранен подсладител.
                  Шарк-а е по мек и дълъг като деиствие.
                  А е и хранителен.
                  Пробвайте Ъпсурт.
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Никакво въздействие нямат върху мен !
                    120 кила шопар правил съм си опити с по 4-5 кенчета на веднъж и никакво "чудо" нестава !
                    Може да се дължи на тренинга ми с Кока-Кола ( 4-6 литра на ден без пропуск последните 15 години )

Последно редактирано от CJ_; 30-07-09, 19:14.
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                      120 кила шопар правил съм си опити с по 4-5 кенчета на веднъж и никакво "чудо" нестава !
                      Може да се дължи на требнинга ми с Кока-Кола ( 4-6 литра на ден без пропуск последните 15 години )

смеси с бензин или водка
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Абе хора, тези бъбреци не ви ли трябват? То вие сте си мотористи, но някои от вас ще доживеят и 30, и 40, че даже и повече.

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                          Може да се дължи на тренинга ми с Кока-Кола ( 4-6 литра на ден без пропуск последните 15 години )

Аз съм на твоите килограми и смея да твърдя , че редбула ме държи доста бодър по купони и партита.Пия си цяла вечер.Около 5 редбула трябва да съм изпил.Не ги изпих наведнъж ами си ги пиех когато ми се пиеше Смея да кажа, че тези 5 редбула ме държаха бодър в продължение на 24 часа, но след тези 24 часа направо умираш.Веднага искаш да си легнеш и да заспиш един хубав сън и да се събудиш след поне 8-10 часа спане

Коментар

Ето отговора на въпросите ви - http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2139
                            В добавка само ще кажа че енергийните напитки се преработват от бъбреците 2 пъти по-бавно от водата и 2,5 пъти по-бавно от бирата ,изводите си ги правете сами !!!
                            Последно редактирано от viki terzieva; 25-03-10, 08:24. Причина: Неизползване на главни букви!
                            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от blink Преглед на мнение
                              Аз съм на твоите килограми и смея да твърдя , че редбула ме държи доста бодър по купони и партита.Пия си цяла вечер.Около 5 редбула трябва да съм изпил.Не ги изпих наведнъж ами си ги пиех когато ми се пиеше Смея да кажа, че тези 5 редбула ме държаха бодър в продължение на 24 часа, но след тези 24 часа направо умираш.Веднага искаш да си легнеш и да заспиш един хубав сън и да се събудиш след поне 8-10 часа спане
                              И при мене е същият ефект. По кръчмите задължително уискито го пия с редбул и това ми помага да откарам до сутринта, а по някой път и до по-късно, това че смесването на редбула или другите енергийни напитки според мене е глупост.
                              Последно редактирано от viki terzieva; 25-03-10, 08:23. Причина: правопис
                              0 8 76 36 8 542

Коментар

Тук гласувам с две ръце за ефекта след употребата на РЕД БУЛ!!Нищо друго не мисла че има ефект!Разбира се това не е реклама

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X