До: Редбул(или други подобни)-помага или вреди
Ако съдържа кофеин можеш спокойно да се пристрастиш към Redbull-а и всякакви подобни. За вече повече от десет години не пуша, спрях пиенето (и то буквално от днес за утре!), но просто не мога да спра кафето... Е - его е... Не че ме събужда или тонизира - не, мога да изпия дори и в момента (23:34) едно нескафе и да си легна като къпан - не ми действа изобщо... Това обаче, което си ми действа и то седмици наред е липсата - абстиненцията. Ставам доста раздразнителен и ми се спи през цялото време. Ако си го спестиш поне според мен ще ти е по-добре... Ако нямаш реална нужда от външни възбудителни и други подобни карай на здрав сън - поне при мен работи. Поне докато не тръгна на работа и мога да си почивам редовно не ми трябва нищо освен разходки, храна и сън...
EDIT: Голяма част от тези напитки съдържат и вещества, които изкуствено разширяват вени и артерии с цел по-добро кръвообращение, но това има и не особенно добър ефект - тялото ти привиква на промените и после ти се налага да ги предизвикваш изкуствено - пиеш или тичаш. Като казвам тичаш имам предвид четири-пет обиколки (при мен е на стадиона) в средно темпо и после една в бавно... и това поне четири-пет повторения. Ако издържиш разбира се...
Първоначално публикуван от petaca
Преглед на мнение
EDIT: Голяма част от тези напитки съдържат и вещества, които изкуствено разширяват вени и артерии с цел по-добро кръвообращение, но това има и не особенно добър ефект - тялото ти привиква на промените и после ти се налага да ги предизвикваш изкуствено - пиеш или тичаш. Като казвам тичаш имам предвид четири-пет обиколки (при мен е на стадиона) в средно темпо и после една в бавно... и това поне четири-пет повторения. Ако издържиш разбира се...
Коментар