Според вас колеги редбула(или други подобни)преди яко каране помага ли или вреди?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Редбул(или други подобни)-помага или вреди
Свий
X
-
До: Редбул(или други подобни)-помага или вреди
Помага! Най-вече на психическо ниво.Т.е. пиеш едно и си мислиш че няма какво да те спре,ама то е е от напитката.offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
На мен лично ми действа добре, но за над 150км. трябва да начаткаш няколко кенчета, а това вече не е много здравословно. Според мен, по-добро от добрия сън предния ден няма. В САЩ масово рекламират какви ли не стимуланти и възбудители (примерно NOS), но съм виждал да ги купуват основно големи афро-американски dudes, на които явно им трябва доста енергия да работят над "елегантните" си половинки.No bike - no fun!
Коментар
-
Аз лично, съм по доволен от шарк. На тези които повярват на рекламата, че редбул дава крила ще кажа: Ей така стават белите.
От скоро нашумя фразата " Не карайте по бързо отколкото вашият ангел хранител може да лети " . Банално е и аз да го повторя, но е самата истина. Не се изживявайте като състезатели там където не му е мястото. Има си определени за целта места с подсигурен медицински екип . Става въпрос за състезанията. Там е мястото за доказване. В гората е за разходка. Едно падане в гората, може да струва доста.
Коментар
-
Аз също съм по-доволен от Шарк.Напоследък ми се случва да пробвам най-различни подобни напитки, но повечето са слабички и даже и на вкус не ми харесват.То и цената им е една такава лев, лев и шестдесет.Шарка/Редбула от Метро например също излизат на по 1.80-90лв.Понякога ми помагат, понякога не.Психически.За физиката нагъвам корнита и се тъпча с каквото намеря.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Да сте виждали колоездачите или маратонците който се състезават по няколко часа на ден да консумират подобни напитки ?!?!?Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеДа сте виждали колоездачите или маратонците който се състезават по няколко часа на ден да консумират подобни напитки ?!?!?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivako Преглед на мнениеподобни.. меко казано подобни много по силниHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от GeToVvV Преглед на мнениепомагат доста ставаш по енергичен и по ентусиазиран.Аз лично пия monster energy , ама ако няма red bull, shark.sigpic
Коментар
-
Краси, пият си и то доста.Знам само за Iso Star, но съм сигурен, че пият и други доста по-силни.Описанието на Iso Star-а който намерих да се продава е:
"Isostar е изотонична електролитна напитка с нова формула.При физическа активност тялото използва голям ресурс от енергия.Това е съпроводено със загуба на важни течности и минерали,което води до понижаване на спортните постижения.
Isostar е изотоничен-специално формулиран да бъде в синхрон с течностите в организма.Бързо доставя карбохидратна енергия.Съдържа минерали,важни за функциите на мускулите и енергииния метаболизъм.
Преборва се обезводняването и умората.
Идеален преди,по време и след активнист.
Напитката е прахообразна- 400гр.разредена с вода=5 литра
Налични са три вкуса: лимон,портокал и Fresh"
400 грама на прах за 12.90лв.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнениеКраси, пият си и то доста.Знам само за Iso Star, но съм сигурен, че пият и други доста по-силни.Описанието на Iso Star-а който намерих да се продава е:
...Съдържа минерали,важни за функциите на мускулите и енергииния метаболизъм...
Случвало ми се е да пия редбул и разните други простотии, но само заради кофеина вътре, защото е нямало кафе наблизо.
Според мен тези напитки имат кратък тонизиращ ефект и нищо повече. Който мисли, че дават крила значи мозъка му е промит от рекламите
Ранътъ прай борбътъ !!!2010 CRF 250 R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар