На мен лично ми действа добре, но за над 150км. трябва да начаткаш няколко кенчета, а това вече не е много здравословно. Според мен, по-добро от добрия сън предния ден няма. В САЩ масово рекламират какви ли не стимуланти и възбудители (примерно NOS), но съм виждал да ги купуват основно големи афро-американски dudes, на които явно им трябва доста енергия да работят над "елегантните" си половинки.
Аз лично, съм по доволен от шарк. На тези които повярват на рекламата, че редбул дава крила ще кажа: Ей така стават белите.
От скоро нашумя фразата " Не карайте по бързо отколкото вашият ангел хранител може да лети " . Банално е и аз да го повторя, но е самата истина. Не се изживявайте като състезатели там където не му е мястото. Има си определени за целта места с подсигурен медицински екип . Става въпрос за състезанията. Там е мястото за доказване. В гората е за разходка. Едно падане в гората, може да струва доста.
Аз също съм по-доволен от Шарк.Напоследък ми се случва да пробвам най-различни подобни напитки, но повечето са слабички и даже и на вкус не ми харесват.То и цената им е една такава лев, лев и шестдесет.Шарка/Редбула от Метро например също излизат на по 1.80-90лв.Понякога ми помагат, понякога не.Психически.За физиката нагъвам корнита и се тъпча с каквото намеря.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Краси, пият си и то доста.Знам само за Iso Star, но съм сигурен, че пият и други доста по-силни.Описанието на Iso Star-а който намерих да се продава е:
"Isostar е изотонична електролитна напитка с нова формула.При физическа активност тялото използва голям ресурс от енергия.Това е съпроводено със загуба на важни течности и минерали,което води до понижаване на спортните постижения.
Isostar е изотоничен-специално формулиран да бъде в синхрон с течностите в организма.Бързо доставя карбохидратна енергия.Съдържа минерали,важни за функциите на мускулите и енергииния метаболизъм.
Преборва се обезводняването и умората.
Идеален преди,по време и след активнист.
Напитката е прахообразна- 400гр.разредена с вода=5 литра
Налични са три вкуса: лимон,портокал и Fresh"
400 грама на прах за 12.90лв.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Краси, пият си и то доста.Знам само за Iso Star, но съм сигурен, че пият и други доста по-силни.Описанието на Iso Star-а който намерих да се продава е:
...Съдържа минерали,важни за функциите на мускулите и енергииния метаболизъм...
Много просто - минерали които възстановяват загубените при потенето.
Случвало ми се е да пия редбул и разните други простотии, но само заради кофеина вътре, защото е нямало кафе наблизо.
Според мен тези напитки имат кратък тонизиращ ефект и нищо повече. Който мисли, че дават крила значи мозъка му е промит от рекламите
Ранътъ прай борбътъ !!!
Коментар