Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спам мненията в раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За спам мненията в раздел Ендуро

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Ванка не е тръгнало от теб това, много преди това сме го коментирали за карането и снимките без екипи. Даже ако не се лъжа е от темата на Сливнишкия оффроуд и още някой друга
    Краси, моите уважения, но живата истина е че не всеки има възможност да си позволи веднага след покупка на мотор, че и някои след това екипировка! Аз лично все още нямам протектор за гърдите и гърба примерно поради тази причина!
    Не ми се спори и затуй ще си замазвам снимките!
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Колеги спрете с пререканията най-накрая! Няма грам смисъл. Аз също имам само каска и очила (купени на скоро) и нямам времето да ходя да търся екипировка. Просто нямам снимка в моите теми - все съм снимал или мотора, или природа... Не е като да няма какво да снимаш без да си на преден план. Да не стигаме до крайности.

@Ivan Minkov - ако ти се отбие към Кърджали и по някаква странна случайност и аз съм там - ела да се снимаме без екипировка - и на по бира Айде стига с дрязги на дребно.

Коментар

Добре де, лошо няма - както предцениш. Решил си да ги замажеш - добре постъпваш.
        Аз лично и да не са замазани няма да ги пипна. Решението е твое.
        Къде е проблема не мога да разбера
        DCRT®

Коментар

Тука има един дето не спазва правилата, http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27848
          моля някои модераст да го модерира

Коментар

Ама той Иван Минков сам ли си е замацал така снимките? А аз помислих че някой модератор въвежда нова мода за модериране.
            Минков бива ли да ме вкараш в такава заблуда бре ?!
            Ако Минков сам си е замацал снимките, моите най-искрени извинения към модераторите! Изтрита снимка е едно, неподходяща била или нещо друго, преценили - изтрили. Ама замацана по такъв начин снимка е като да плюеш (меко казано) на труда на тоя дето я е снимал, та затова реагирах бурно в предишния си пост!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
              Ама той Иван Минков сам ли си е замацал така снимките? А аз помислих че някой модератор въвежда нова мода за модериране.
              Минков бива ли да ме вкараш в такава заблуда бре ?!
              Ако Минков сам си е замацал снимките, моите най-искрени извинения към модераторите! Изтрита снимка е едно, неподходяща била или нещо друго, преценили - изтрили. Ама замацана по такъв начин снимка е като да плюеш (меко казано) на труда на тоя дето я е снимал, та затова реагирах бурно в предишния си пост!
              Еми аз сам ги зацапах, а др път ще си поиграя повече да туря някоя гола мацка!

Коментар

Слави до момента няма нито една изтрита или замацана снимка от модератор с причина КАРАНЕ БЕЗ ЕКИПИРОВКА.
                Всичко е в рамките на молба или съвет към публикуващият снимките.
                Другото е инсинуации и параноя.
                Има само една причина при която няма компромис и това е латиницата, освен ако не е писано нещо крайно належащо и тогава съм го преписвал ред по ред на кирилица а и колегите също.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Слави до момента няма нито една изтрита или замацана снимка от модератор с причина КАРАНЕ БЕЗ ЕКИПИРОВКА.
                  Има само една причина при която няма компромис и това е латиницата, освен ако не е писано нещо крайно належащо и тогава съм го преписвал ред по ред на кирилица а и колегите също.

Кръвна обида!

Коментар

Една тема която дори и аз мисля, че е за заключване... въобще в момента не се сещам за друга, за която да съм мислил така...

Коментар

• До: За спам мненията в раздел Ендуро

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение

Кръвна обида!
                      Дай пример и ако си прав ще ти се извиня не е проблем.

Коментар

Дай пример и ако си прав ще ти се извиня не е проблем.
                        В темата "Карлово твърдо ....."

" Последно редактиран от Краси ; 22-10-08 в 15:14. Причина: снимките без екипировка са изтрити !!! "

Коментар

Извинявам се от името на колегата с риска да ми се скара затова, че поемам отговорност от негово име.
                          Найстина това е нещо което всички правим /каране без екипировка/ понякога, но е нещо което не трябва да афишираме публично.
                          Адаш нека заровим "томахавката" в името на форума и на ендурото, още веднъж ИЗВИНЯВАЙ.

Коментар

Извинявам се от името на колегата с риска да ми се скара затова, че поемам отговорност от негово име.
                            Найстина това е нещо което всички правим /каране без екипировка/ понякога, но е нещо което не трябва да афишираме публично.
                            Адаш нека заровим "томахавката" в името на форума и на ендурото, още веднъж ИЗВИНЯВАЙ.
                            Приемам извиненията! Нали сме фенове на Хонда под прикритие!

Коментар

Иване извинявай още веднъж за несправедливите ми подозрения и обвинения!
                              А сега Минков като си е зацапал сам снимките, можеш да му ги изтриеш с чиста съвест, защото така само загрозяват темата! И даже ако аз бях модератор, щях и някаква санкция да му тресна затова че се подиграва с читателите, пускайки такива закляпани снимки!
                              А да изказват мнения и препоръки имат право всички, даже и модераторите!!!
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                                Иване извинявай още веднъж за несправедливите ми подозрения и обвинения!
                                А сега Минков като си е зацапал сам снимките, можеш да му ги изтриеш с чиста съвест, защото така само загрозяват темата! И даже ако аз бях модератор, щях и някаква санкция да му тресна затова че се подиграва с читателите, пускайки такива закляпани снимки!
                                А да изказват мнения и препоръки имат право всички, даже и модераторите!!!
                                Тъкмо уж заровиме брадвите и се намери някой да разрови л.....а! Абе човече вземи чети малко повече по темите и тогава давай мнения
                                Ако искаш "спешал фор иу" да сменя снимките с оригинала белким мирясаш?
                                Последно редактирано от Chinela; 27-10-08, 20:16.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X