До: За спам мненията в раздел Ендуро
Според мен това е една безмислена тема ! Без поне малко спам неможе !
Според мен това е една безмислена тема ! Без поне малко спам неможе !

). Прави впечатление, че и част от утвърдените участници "пригласят" на новите с неграмотни мнения (особено в раздела "купувам-продавам", от където са моите впечатления). Затова се налага да коригирам доста обяви, за да се получи някакъв смисъл от тях. Отделно от това, най-много обяви и мнения, написани на латиница, изтривам пак са на колеги от "ATV" и "ендуро". Вероятно по-голямата част от тези потребители са млади хора (ученици), които ежедневно "чатят" на латиница в интернет и не обръщат никакво внимание на начина си на изразяване и на правописа си. Не искам да правя квалификации по отношение на грамотността на участниците, искам да вярвам, че те са го написали така поради бързане, недостатъчно опит при боравене с клавиатурата на български език и т.н.
Но затова пък всички, които четем и пишем във форума, сме се съгласили с установените правила тук: Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!.

А ако мога да попитам ,защо на тези снимки пича с хр-ра нещо на мен ли ми се магли или 
А ако мога да попитам ,защо на тези снимки пича с хр-ра нещо на мен ли ми се магли или 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар