Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спам мненията в раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За спам мненията в раздел Ендуро

Според мен това е една безмислена тема ! Без поне малко спам неможе !

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Предлагам Ви тук да споделите дали сте съгласни да се почисти форума от ненужните мнения и спам основно в техническите раздели.
      Абсолютно съм съгласен!
      Особено "Технически дискусии" плаче за разчистване. В много от хубавите теми има стари мнения, които не са... или към момента вече не са нужни. Хубаво е да се изтрият, защото в теми от по 3-4, а някои и повече страници, можем да спестим по 1-2 страници излишно четене на някой... просто като изтрием ненужното.
      Не ми пука чии са мненията(мой, твой или на някой сръдльо) трием ненужното и готово!

Казвайте съгласни ли сте?!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
        Абсолютно съм съгласен!
        Особено "Технически дискусии" плаче за разчистване. В много от хубавите теми има стари мнения, които не са... или към момента вече не са нужни. Хубаво е да се изтрият, защото в теми от по 3-4, а някои и повече страници, можем да спестим по 1-2 страници излишно четене на някой... просто като изтрием ненужното.
        Не ми пука чии са мненията(мой, твой или на някой сръдльо) трием ненужното и готово!

Казвайте съгласни ли сте?!
        Аз съм с две ръце ЗА и едва ли някой във форума ще се възпротиви на това добро начинание.... Ако имат време и желание (най-вече ) го правете. На никой от нас когато търсим информация за даден проблем не ни се четат глупави и безсмислени коментари.... Така информацията ще стане по систематизирана и така всеки по-лесно ще може да намери това което търси...
        SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

В техническите раздели спама трябва да е силно ограничен и ако го има да е свързан пак с техническа част. Според мен де. Има си общи приказки и други по-свободни теми, разходки...и т.н., където няма лошо да се разведрява обстановката със спам

Коментар

И аз съм за ,даже имам наблюдение ,че май вече се вземат мерки.

Коментар

В Технически.........и Избор на мотор.......да е контролиран,то че няма да изчезне няма.

Иначе по принцип съм за спама(за да си остане форума форум),ако изчезне спама тук ще останат тези които се интересуват от бутала и сегменти и.т.н.Сиреч аз пак ще го чета щото ми е интересно ама незнам колко от ползвателите на форума се интересуват от тези неща.То всеки обича да се разкарва по планината и гората и после бегом при някои маистор да види моторетката,че нещо я в ниските не я бива я във високите.

Та да се поодялка туи онуи.....

П.п И оставете го СПАМА тои до някаде си развива и форума,ама си има доста теми а дялкане.Като например..................'' Кажете сега къ'ф мотор да си взема да го еба,че имам 5 хилки ама се чудя за кво да ги дам''.Ами попитаите го човека абе брато ти чете ли форума и му изтриите темата щото е само талаж.

П.п 1 За малко да забравя по хубава тема от тази за спам няма така,че дерзаите момчета налепкаите 10 страници тука поне да се видим кои сме СПАМАДЖИИТЕ тука у форума.Щото аз се числя към тях понеже съм съвестен Спамер СИ ПРЕЗНАВАМ.
              Последно редактирано от spl77; 13-10-08, 19:13.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                ...........
                Мен много повече ме тревожи това, че все повече потребители и то основно в раздела "ендуро" пускат много неграмотни мнения. Епидемия някаква.
                Без да имам голямо желание да се включвам тук, искам да се присъединя към мнението Димитър, като добавя, че подобно е положението и на колегите, занимаващи се с ATV (вероятно част от тях пишат и в раздела "ендуро" ). Прави впечатление, че и част от утвърдените участници "пригласят" на новите с неграмотни мнения (особено в раздела "купувам-продавам", от където са моите впечатления). Затова се налага да коригирам доста обяви, за да се получи някакъв смисъл от тях. Отделно от това, най-много обяви и мнения, написани на латиница, изтривам пак са на колеги от "ATV" и "ендуро". Вероятно по-голямата част от тези потребители са млади хора (ученици), които ежедневно "чатят" на латиница в интернет и не обръщат никакво внимание на начина си на изразяване и на правописа си. Не искам да правя квалификации по отношение на грамотността на участниците, искам да вярвам, че те са го написали така поради бързане, недостатъчно опит при боравене с клавиатурата на български език и т.н. Но затова пък всички, които четем и пишем във форума, сме се съгласили с установените правила тук: Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!.
                Така че, моят съвет към всички колеги е - моля, спазвайте поне основните правила за писане на български език, когато пишете във форума.
                Що се отнася до мненията, съдържащи "спам", тях оставям на колегите от раздела да коментират и решават какво да правят.
                Очевадният "спам" в "купувам-продавам" ще бъде изтриван.

Надявам се да не съм ви затормозил с това малко дългичко мнение.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Да, а точно мен ме дразнят ужасно много в "Купувам-Продавам" някой като каже " ...ееее супер ти е мотора ама сега нямям пари иначе го взимам..."

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                    Да, а точно мен ме дразнят ужасно много в "Купувам-Продавам" някой като каже " ...ееее супер ти е мотора ама сега нямям пари иначе го взимам..."
                    Май и ти от време на време,и ти ги пускаш такива.Добре е ,че този модератор е безкомпромисен.

Коментар

Мене форума си ме кефи така както си е. Модераторите си вършат работата повече от добре, няма нужда от засилване на контрола
                      Все пак аз в този форум влизам освен да чета това което ми е нужно и да се позабавлявам. Из техническите теми ако вземете да изринете всичко не свързано с темата ще стане скучно за четене. Все пак трябва да има и малко ебавки.
                      Моето мнение е: Оставете намира модераторите стига ги критикували, че не триели достатъчно, или пък са ви изтрили мнение. Щом форума е толкова пълен и интересен значи си вършат работата добре, на който не му изнасят правилата дане чете никой не го задължава.
                      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Май и ти от време на време,и ти ги пускаш такива.Добре е ,че този модератор е безкомпромисен.
                        Тцъ...такъв баш не, ама ако си видял някъде можеш да ме подсетиш...По обявите има бая такива изказвания, които са излишни...,а бе темата е за спам-а, а не кой какво е казал, ама да не го удряме на лични атаки

Коментар

Е нека и отявления спамър да си каже думата...

"Moderate" - буквално - средно, усреднявам, посредствено... т.е. БЕЗ КРАЙНОСТИ!!! Като начало всеки се дразни, като му разкараш поста без обяснение - може да е детинско, може да е всякакво но всеки иска да му се чува думата. Дали е хубаво или не не мога да коментирам.

Като потребител избягвам всякакви коментари в темата с продажбите (изключая само нещата, от които съм пряко заинтересован!) - защо? Ами просто е - цената е определя продавача! Дали е лъжливо копеле или не това е положението. Ако мислиш, че съответния човек лъже - обясни му го на лично - ако не поумнее - е имаме си модератори, от които за сега съм си предоволен...

Позволявам си порядъчна доза спам... за което си се дразня сам на себе си.

Не казвам, че нещата трябва да се без контрол, но просто не бива да се изпада в крайности.

Коментар

До: Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи?

Мненията по надолу са преместени тук от темата Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи?

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                            Браво ! Добре сте покарали А ако мога да попитам ,защо на тези снимки пича с хр-ра нещо на мен ли ми се магли или
                            И аз незнам!? Питай някой модератор! Това трябва да е някакво ново правило!???
                            Последно редактирано от Краси; 25-10-08, 23:37.
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                              Браво ! Добре сте покарали А ако мога да попитам ,защо на тези снимки пича с хр-ра нещо на мен ли ми се магли или
                              новото правило е че снимките без екип ще бъдат изтривани!

Коментар

Новото правило е равносилно на това за горите ама както и да е! Както в темата за спама така и тук аз ще повторя, всички сме се сагласили с правилата на форума! Един ден който гледам няма да е много далеч ще си създам форум без никакви правила!!!

Модератор: По правило неграмотните мнения се изтриват
                                Последно редактирано от iva_kx; 24-10-08, 10:10.
                                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X