Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спам мненията в раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За спам мненията в раздел Ендуро

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
    Ива, в грешка си ! Ако разводняването на темите спре съм готов да жертвам всичките си 2600 мнения и да започна от самото начало ако това би те успокоило, че в бонус ще се откажа от модераторски права дори в държавен вестник ако ми бъдат предложени такива привилегии !
    Краси е прав и именно за това започнах темата, а също до някъде и заради Шумански в другата тема за закриването на сезона където "процъфтя" с изумителни изказвания, но това е друга тема !
    ----
    ПП. Искрени благодарности на Краси за това, че не е изтрил темата, а е позволил да се види и развие с положителен ефект (надявам се) !
    добре бе теб кво те притеснява А. дай да си мълчим и белкем ако стане нещо да пишем. я ми кажи с нещо да съм те засегнал. иле нетрябва да има и атмосвера.
    ААА и кам теб ли бяха насочени тези изказвания, или избиваш комплекси

П.П. сега пак ли ще бъда наказан и ще ми се изтрие мнението
    crf450 supermoto

Коментар

След като темата е за спам, нека и аз да "поспамя"...

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
      Всеки от нас при регистрацията си се е съгласил с тях
      Според мен повечето (да не казвам почти всички) при регистрацията само дават отметка на съгласен без изобщо да са прочели правилата!!!
      Може и аз така да съм направил, но поне след време съм ги прочел, а има такива, които само пишат, прави им се забележка и те не си вземат поука и не ги прочитат!
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
        Ива, в грешка си ! Ако разводняването на темите спре съм готов да жертвам всичките си 2600 мнения и да започна от самото начало ако това би те успокоило, че в бонус ще се откажа от модераторски права дори в държавен вестник ако ми бъдат предложени такива привилегии !
        Краси е прав и именно за това започнах темата, а също до някъде и заради Шумански в другата тема за закриването на сезона където "процъфтя" с изумителни изказвания, но това е друга тема !
        ----
        ПП. Искрени благодарности на Краси за това, че не е изтрил темата, а е позволил да се види и развие с положителен ефект (надявам се) !
        Дани! Това не беше много разводняване, а разведряване ! Тук конкретния проблем е друг!!!!!! Мисля, че той е по-дълбок от проблем в един форум!
        В случая подкрепям Шумахера иначе за останалото си прав!
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение

Според мен повечето (да не казвам почти всички) при регистрацията само дават отметка на съгласен без изобщо да са прочели правилата!!!
          Да обаче за културата при общуване правила няма .Или я имаш ,или я нямаш.Просто някой хора са си такива,и ще си останат такива.

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
            След като темата е за спам, нека и аз да "поспамя"...

Може и аз така да съм направил, но поне след време съм ги прочел, а има такива, които само пишат, прави им се забележка и те не си вземат поука и не ги прочитат!
            И като се регистрирах не съм ги чел, и към момента все още не съм (така правя и във всички останали форуми), но пък мисля, че модераторите нямат кой знае какви грижи с моята особа относно спама
            Джартов е много прав за културата на общуването - ако човек има необходимоот самосъзнание не му трябва да чете никакви правила, защото и без да ги е чел ще ги спазва в много голяма степен
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              И като се регистрирах не съм ги чел, и към момента все още не съм (така правя и във всички останали форуми), но пък мисля, че модераторите нямат кой знае какви грижи с моята особа относно спама
              Джартов е много прав за културата на общуването - ако човек има необходимоот самосъзнание не му трябва да чете никакви правила, защото и без да ги е чел ще ги спазва в много голяма степен
              Това, че почти никой не чете разни работи и се подписва че е съгласен с тях се случва постоянно на всякакво ниво. Помня, че имаше случай в парламента бяха приели някакъв закон с доста объркан текст и после по спешност го оправяха.

Незнанието на правилата не оневинява нарушилия ги. Това мисля, че е основен принцип в правото.

Освен за културата на общуването всеки да се замисли какво всъщноста е форума.
              Форумът е медия. Все едно да пишеш във вестник или списание, но всяко написано нещо в него става достъпно за целия свят
              2010 CRF 250 R

Коментар

Незнанието на правилата не оневинява нарушилия ги. Това мисля, че е основен принцип в правото.

Форумът е медия. Все едно да пишеш във вестник или списание, но всяко написано нещо в него става достъпно за целия свят
                Е и? Не може да убите хората, че си говорят каквото си искат.Голяма работа.Колкото толкова.Всеки си има силни старни,на един писане, на друг каране на трети слушане .Това е положението,хора разни.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Е и? Не може да убите хората, че си говорят каквото си искат.Голяма работа.Колкото толкова.Всеки си има силни старни,на един писане, на друг каране на трети слушане .Това е положението,хора разни.
                  Така е. В определени граници.
                  Ама на кого ще е интересен такъв вестник където всеки е писал каквото му падне? Само който е писал ще си чете и после ще се оплаква че е пълно с глупости
                  Мен много повече ме тревожи това, че все повече потребители и то основно в раздела "ендуро" пускат много неграмотни мнения. Епидемия някаква.
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Така е. В определени граници.
                    Ама на кого ще е интересен такъв вестник където всеки е писал каквото му падне? Само който е писал ще си чете и после ще се оплаква че е пълно с глупости
                    Мен много повече ме тревожи това, че все повече потребители и то основно в раздела "ендуро" пускат много неграмотни мнения. Епидемия някаква.
                    Ами нали за това са модераторите,да поправят и да правят забележки.Веднъж направена забележка и отсрещният си взема поука-започва да се старае.Ако имаш предвид под неграмотни мнения(правопис) но ако са технически неграмотни няма спасение.Винаги съм казвал:Няма лошо да не знаеш,лошото е когато незнаеш и говориш.Тогава ставаш за смях.Като изказвания от сорта:
                    -Шест цилиндров V -образен редови дизелов двигател........Умрях като го прочетох.

Коментар

Момчета този спор се е водил и винаги ще се води без да има видим ефект, освен ако не се предприемат радикални мерки НО
                      Ето идва зимата и все по често ще се заседяваме пред компютрите поради по-краткият ден.
                      Което ще ни даде възможност да си оправим къщата, Ива беше започнала преди година но сама не става, много е трудоемко.
                      Затова предлагам Ви тук да споделите дали сте съгласни да се почисти форума от ненужните мнения и спам основно в техническите раздели.
                      В общите приказки и разходките не смятам за нужно, там си е затова да се коментира.
                      И не на последно място незнанието ни да работим с форумните инструменти.
                      ВИНАГИ КОГАТО ЕДНО МНЕНИЕ Е СПАМ, НЕГРАМОТНО ИЛИ НЕ Е ПО ТЕМАТА МОЖЕ ДА СИГНАЛИЗИРАТЕ КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА...

П.П. Искам да Ви предупредя, че при почистването ще има много недоволни колеги и много малко доволни.....

Коментар

Веднага след като написах горният си пост влезнах в темата АТРАКТИВНИ СНИМКИ С НАШИТЕ МОТОРИ.
                        И си я припомних ......само атрактивни снимки без коментари, това е идеята на темата създадена от колегата Miki64 а сега я разгледайте и вижте какво СМЕ я направили....
                        И кой НИ е виновен ????

Коментар

Без Спам форума ще е безинтересен и скучен.Мое мнение!!!Аз няма да пиша романи за поколенията я!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Без Спам форума ще е безинтересен и скучен.Мое мнение!!!Аз няма да пиша романи за поколенията я!
                            Ей Джарта голяма си драка.Няма някъде тема,без да се закачиш нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                              Ей Джарта голяма си драка.Няма някъде тема,без да се закачиш нещо.
                              Ma-да!

Коментар

Стига сте спамили темата за спама
                                Джарта ще те банна
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X