До: Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи?
Понеже по разни карания тук таме чувам: Ама тая пътека има ли камъни? Ами стръмна ли е? Има ли храсти или дътвета? Пък тва Пък онова....мрън мрън!
А ти казваш, че това не било твърдо????
... Незнам дали "карачи", та били те и от състезателите ще се навият да тръгнат по такива места без след това да омрънкат света!
До сега не съм срещнал желаещ да кара подобен тип каране!!!
Ако ти си мислиш, че си карал hard ела да разбием тоя мит! Аз ще съм супер доволен да покарам с някого, тъй като вече няма желаещи за моя тип "каране" (в повечето случаи бутане)!
Първоначално публикуван от Жоро XR 600
Преглед на мнение
А ти казваш, че това не било твърдо????
... Незнам дали "карачи", та били те и от състезателите ще се навият да тръгнат по такива места без след това да омрънкат света!
До сега не съм срещнал желаещ да кара подобен тип каране!!! Ако ти си мислиш, че си карал hard ела да разбием тоя мит! Аз ще съм супер доволен да покарам с някого, тъй като вече няма желаещи за моя тип "каране" (в повечето случаи бутане)!
Те просто си мислят за велики (познавам лично такива хора) като минат 150 км светкавично бързо! Аз се кефя като мина 1-5 или 10 км за половин ден и накрая да съм капнал от умора!
исках да поясня, че разходкие за които пиша и трасетата по които минавам не са "дързост и красота", а са достойни за шампионата, че и по сложни!
Споделям моята гледна точка и моя стил на каране!

Коментар