Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спам мненията в раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи?

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
    Дали да не променя заглавието на "Дързост и красота", така и така нищо твърдо не виждам тука.
    Понеже по разни карания тук таме чувам: Ама тая пътека има ли камъни? Ами стръмна ли е? Има ли храсти или дътвета? Пък тва Пък онова....мрън мрън!
    А ти казваш, че това не било твърдо???? ... Незнам дали "карачи", та били те и от състезателите ще се навият да тръгнат по такива места без след това да омрънкат света! До сега не съм срещнал желаещ да кара подобен тип каране!!!
    Ако ти си мислиш, че си карал hard ела да разбием тоя мит! Аз ще съм супер доволен да покарам с някого, тъй като вече няма желаещи за моя тип "каране" (в повечето случаи бутане)!
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
      Понеже по разни карания тук таме чувам: Ама тая пътека има ли камъни? Ами стръмна ли е? Има ли храсти или дътвета? Пък тва Пък онова....мрън мрън!
      А ти казваш, че това не било твърдо???? ... Незнам дали "карачи", та били те и от състезателите ще се навият да тръгнат по такива места без след това да омрънкат света! До сега не съм срещнал желаещ да кара подобен тип каране!!!
      Ако ти си мислиш, че си карал hard ела да разбием тоя мит! Аз ще съм супер доволен да покарам с някого, тъй като вече няма желаещи за моя тип "каране" (в повечето случаи бутане)!
      Аз съм първият,който открито ще заяви ,че не става за такъв вид каране,нито пък за бързо каране.Всеки трябва да кара със скоростта с която е сигурен в себе си и в мотора.Мойто каране е бавно туристическо,заявявам го без да се срамувам от нищо.При вас балканджиите е друго.Обзалагам се ,че за повечето балкана е просто един баир.Вие излизате за самото каране,за спорта.Аз минавам в най добрият случай 100 км,за да стигна до полите на Стара Планиназа и да се повозя.Карам по един път в месеца и като изляза искам да видя всичко да се полюбувам на природа.Повечето от вас минават даден маршрут за определено време,като на състезание.Е, като стигнете целта си дават ли ви медал?А някой замислял ли се е ,че на повечето от местата на които се завираме и хеликоптер неможе да кацне,недай си боже ако се случи нещо.А каква ще е сумата за спасителна акция?
      Така че не смятам за геройство бързото и необмислено каране,присъщо само на някой хлапак.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
        Аз съм първият,който открито ще заяви ,че не става за такъв вид каране,нито пък за бързо каране.Всеки трябва да кара със скоростта с която е сигурен в себе си и в мотора.Мойто каране е бавно туристическо,заявявам го без да се срамувам от нищо.При вас балканджиите е друго.Обзалагам се ,че за повечето балкана е просто един баир.Вие излизате за самото каране,за спорта.Аз минавам в най добрият случай 100 км,за да стигна до полите на Стара Планиназа и да се повозя.Карам по един път в месеца и като изляза искам да видя всичко да се полюбувам на природа.Повечето от вас минават даден маршрут за определено време,като на състезание.Е, като стигнете целта си дават ли ви медал?А някой замислял ли се е ,че на повечето от местата на които се завираме и хеликоптер неможе да кацне,недай си боже ако се случи нещо.А каква ще е сумата за спасителна акция?
        Така че не смятам за геройство бързото и необмислено каране,присъщо само на някой хлапак.
        +1 Много точно казано! Повечето обаче като минат по стръмна пътека и си мислят, че това е хард или незнам си какво! Аз пък не обичам да карам бързо по леко начупен горски път! За където повечето се точат с YZ, WR и тн. Те просто си мислят за велики (познавам лично такива хора) като минат 150 км светкавично бързо! Аз се кефя като мина 1-5 или 10 км за половин ден и накрая да съм капнал от умора! Ей на това му викам хард "Ерцберг"

Коментар

Ами добре тогава щом си съгласен и повече няма да спорим,аз такова,пак да кажа за агнетата

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
            +1!!
            момчета сложете край на безмислените спорове,хора всякакви,маниери различни,всеки да кара така както си прецени за себе си!Значи не е герой този дето е изкачил най-големия баир!,герои в този спорт няма!много бързо се стига до това заключение след няколко месечен престой в болницата!,затова първо трябва да се мисли преди да се направи нещо,макар че като седнеш на мотора ставаш друг човек но затова сме разумни хора! Относно екипа съм съгласен че в днешно време е доста скъпо оборудването и не всеки може да си го позволи,като същевременно рискува здравето си,но като се замисля преди 10-15г и повече всички сме карали с "маркови екипи" "ендуро мотори" нали!,когато има желанието човек нищо не може да го спре,въпроса е много спорен но както казах всеки си решава сам за себе си!Към автора на темата:да не се сърди,а да продължава с карането и да пуска повече снимки защото има какво да се види!!!
            Поздрави на всички!
            и помислете за най-големия екстрим:Агнето!!!,което ще спомогне за сближаването на братските народи....

Коментар

Май не ми схванахте мисълта исках да поясня, че разходкие за които пиша и трасетата по които минавам не са "дързост и красота", а са достойни за шампионата, че и по сложни!
              Не се правя на герой както и никой надявам се от вас! Споделям моята гледна точка и моя стил на каране!
              Ако имах финансова възможност бих участвал в шампионата където е мястото да се покаже кой какво може и кой е най-велик!

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                Не е вярно, аз съм възпитано и добро детe
                Опа детето,лягане в 20.00 след сънчо.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Опа детето,лягане в 20.00 след сънчо.
                  това май е допълнението към сериала който беше споменат
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Май не ми схванахте мисълта исках да поясня, че разходкие за които пиша и трасетата по които минавам не са "дързост и красота", а са достойни за шампионата, че и по сложни!
                    Колега ти не схвана мисълта.
                    Споменатият сериал го сравнявам с държанието и мрънкането ви. С такива изказвания и болежки сте достойни за сапунка. Това исках да кажа, но явно не съм разбран до край.

И в никаква степен не омаловажавам факта, че си направил репортаж и си го пуснал.
                    В никакъв случай не омаловажавам терените по, които карате.
                    В никакъв слечай не подценявам никого, по простата причина, че не съм тук във форума да се състезавам с някого, а да обменям опит, идей и най-важното - общувам с хора, с които в някаква степен сме еднакви заради моторите.
                    Никога не ме интересува кой как кара и кой за какъв се мисли! Интересувам се единствено от себеси, карам точно този тип терени, които ми доставят удоволствие. Използвам точно такъв начин на каране, който ме кара да изпитам удоволсвието заради което съм се качил на мотора въобще. И не се мисля за велик, щото знам, че винаги ще има по-добри от мен.
                    Около мене има деца, заради които си жертвам свободното време, за да отида на трасето да им давам съвети и да ги уча на основни неща. Или да излезем заедно с моторите и да ги развеждам по леки пътища, трасета и пътечки, за да трупат опит и да ги наблюдавам как напредват. Верно е - давам от времето през което мога да отида и да си набавя адреналин, но пък чувството че си помогнал на дете да сбъдва мечтата си за мен е супер... И все такива дреболии, с които ми се запълва максимално времето...

п.п. И аз не съм съгласен с това - да не пускаме снимки без екипировка, щото се цепим от действителността. Но си има правила и ги спазваме без значени дали ни харесват или не. А че някъде правилата са нарушени си има отговорни за това, а вие само може да помогнете като сигнализирате. Това е!

Коментар

Не се правя на герой както и никой надявам се от вас! Споделям моята гледна точка и моя стил на каране!
                      Ако имах финансова възможност бих участвал в шампионата където е мястото да се покаже кой какво може и кой е най-велик!
                      Всяка тема, която съм пуснал е най-вече за самия мен... дали другите ще я харесат или не си е тяхна работа - не моя. Ако са добри марширутите, ако живот и здраве остане време - ще ги тестваме - може и двамата. Не че съм герой или спортист - точно на опъки - жив турист съм си, но пък ме кефи да си пробвам нови пътеки. Колкото до снимките без каска... нямам такива!

Коментар

До: За спам мненията в раздел Ендуро

Моето мнение по въпроса е, че като е решил някой модератор че дадени снимки не са за форума, по-добре да ги изтрие отколкото да ги окепази така, както е направено със снимките на Иван!
                        Пък утре някой може да реши че снимките на маса също влияят зле на подрастващите, щото пропагандират употребата на алкохол и мазни меса. Снимки от карания в природни паркове, също зле влияят на морала. Да не говорим пък за снимки пропагандиращи карането на тежки мотори с неендуро гуми в планината. Употребата на некросови каски. Снимки пропагандиращи карането сам из планината, и прочие неканонични нещица.
                        Снощи чух и харесах една фраза в един иначе тъп филм: " Внимавай, защото гонейки дяволите от мене може да прогониш и ангелите ми!"

П.П. Е сега най-после взех че прочетох правилата за участие. Общо 12 точки и никъде нищо не пише за екипировката!
                        Ако съм пропуснал нещо моля да ме насочите!
                        Последно редактирано от sl.daskalov; 27-10-08, 10:57.
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

В тази тема не бях влизал никога и сега я попрехвърлих, та не ми е много ясно за какво чак толкова се дърлите ?! Това за мен са хлапашки истории.
                          Дори не знам кой на кого е изтривал снимки и какви, но искам да ви кажа, че понякога линията от веселбата до грубия изказ е толкова тънка, че много малко хора могат да я усетят ! Модераторите са за това, да следят точно този момент и да го преценят, защото не напразно на тях им е гласувано това доверие, което вече са доказали отдавна !
                          Искам да разберете този тънък момент и да спрете с намеци, закачки и обиди от горния сорт !
                          Лични дразги и интереси не бива да се толерират тук, пък били те дори между мен и Митков.
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Но искам да ви кажа, че понякога линията от веселбата до грубия изказ е толкова тънка, че много малко хора могат да я усетят ! Модераторите са за това, да следят точно този момент и да го преценят, защото не напразно на тях им е гласувано това доверие, което вече са доказали отдавна !
                            Точно тази тънка линия на изказ не се разбира много често от участници питащи(които от скоро са във форума например,а и от другите които са от по отдавна тук),че и от модератори дори понякога.И се започва една.............махни,махни.
                            В продължение на 2 седмици,ще го кажа за 3-ти път.
                            Няма начин виртуалния разговор да се разбере от участващите във форума(модератори,участници(пишещи и четящи)) като разговор на живо,няма ги емоциите,мимиките и жестовете.Та това са си рисковете на виртуалния разговор.Така че по добре да се не мрънка и сериала да си остане сериал,а не сапунка.

П.п Не казвам,че на мен ми е ясно и много разбирам кои,кога,как....така че мнението е лично може и без подскоци.....

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Моето мнение по въпроса е, че като е решил някой модератор че дадени снимки не са за форума, по-добре да ги изтрие отколкото да ги окепази така, както е направено със снимките на Иван!
                              Пък утре някой може да реши че снимките на маса също влияят зле на подрастващите, щото пропагандират употребата на алкохол и мазни меса. Снимки от карания в природни паркове, също зле влияят на морала. Да не говорим пък за снимки пропагандиращи карането на тежки мотори с неендуро гуми в планината. Употребата на некросови каски. Снимки пропагандиращи карането сам из планината, и прочие неканонични нещица.
                              Снощи чух и харесах една фраза в един иначе тъп филм: " Внимавай, защото гонейки дяволите от мене може да прогониш и ангелите ми!"

П.П. Е сега най-после взех че прочетох правилата за участие. Общо 12 точки и никъде нищо не пише за екипировката!
                              Ако съм пропуснал нещо моля да ме насочите!
                              Слави тъй като тази "мода" за снимките без екипировка тръгна от мен то ЕТО ГО ОРИГИНАЛА:

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Такива снимки БЕЗ ЕКИПИРОВКА по-добре не пускай тук във форума.
                              Е сега къде съм написал, че е ЗАБРАНЕНО....след което един от колегите ме призова да ги изтрия...е не съм ги трил и не съм и имал намерение.
                              Просто форумът днес не е това което беше преди 3 или 4 години.
                              Кой как ще си тълкува горното ми мнение си е негов личен избор.

Коментар

Ванка не е тръгнало от теб това, много преди това сме го коментирали за карането и снимките без екипи. Даже ако не се лъжа е от темата на Сливнишкия оффроуд и още някой друга
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X